Управляващата ни мафия удари и Иво Кръстев – човека разкрил корупцията в ДАИ!

ЧЕТИРИ ПЪТИ УВОЛНЯВАН ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, МНОГОКРАТНО РАЗКРИВАЛ ПРЕСТЪПНИ СХЕМИ ЗА ПРОДАЖБА НА ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ

БОЕЦ заставаме зад инж. ИВО КРЪСТЕВ – смел и непримирим държавен служител в Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ (ИА„АА“), който от 2010г. е дисциплинарно уволняван и впоследствие възстановяван общо четири пъти заради множеството му сигнали за престъпните схеми за продажба на шофьорски книжки. Пореден пример за това, как хората, които имат куража да разкриват корупционните схеми на управляващата ни мафия биват репресирани, преследвани и мачкани, а извършителите на престъпленията и корумпираните остават недосегаеми и схемите продължават! В тези случаи обаче корупция убива в прекият смисъл на думата. Защото постоянно сме свидетели  на жервти на тази корупция при катастрофи извършени от шофьори, които са си купили шофьорските книжки! Мафията пълни бездънните си джобове и офшорки, а гражданите пълним гробищата със своите близки. Хора, като Иво Кръстев имали куража да разобличат тези престъпни схеми са преследвани по един изключително брутален начин, вместо да бъдат чути и проблемите решени. Това се случва в държава превзета от мафията, в която институциите не защитават обществото, а изпълняват спуснатите им поръчки и обслужват интересите на управляващите ни шепа олигарси, ченгета и мафиоти.

Иво Кръстев – държавен служител, подложен на репресии заради внесените от него сигнали за корупция и купуване на шофьорски книжки.

Благодарение на тези негови сигнали за съществуващите схеми, покровителствени у нас от най-високо държавно ниво и тясното му сътрудничество с български и европейски разследващи органи, от Министерство на транспорта и от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ са отстранени и арестувани общо над 60 души – държавни служители, в това число

1)  министърът на транспорта Александър Цветков – отстранен на 18.05.2011г.;

2) цялото ръководство на ИА „АА“, на 16.06.2011г. арестувани са Симеон Арнаудов – изпълнителен директор на агенцията и неговите заместници Димитър Ганев и Анастас Тодоров;

3) изпълнителният директор на ИА „АА“  – Валентин Божков, арестуван с още 18 служители на ИА „АА на 13.08.2013г.;

4) изпълнителният директор на ИА „АА“ Цветелин Цветанов – арестуван на 30.03.2016г., а по-късно на 12.06.2017г. са арестувани още 12 служители на Агенцията.

Благодарение на неговите сигнали, съдействието, указано му от Кънчо Димитров – бивш ръководител на ДАИ – София (също дисциплинарно уволнен), саможертвата на Кольо Босия (гладна, стачка, продължила 82 дни) и с подкрепата на БОЕЦ и гражданското общество от министерския пост бе отстранен и Ивайло Московски.

През изминалите дни БОЕЦ публикувахме поредица озаглавена „КОЙ уби Милен Цветков“, в която представихме факти за схемите за купуване на шофьорски книжки, като инструмент за корупция и производство на убийци на пътя. В тези публикации отразихме и внесените от Иво кръстев сигнали, както репресиите срещу него през годините.

КОЙ УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ – Част 1

КОЙ УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ – Част 2

В момента се готви поредното дисциплинарно уволнение на инж. Иво Кръстев, след като в началото на годината след постановление на Министерски съвет в Областна администрация „Автомобилна администрация – София“ се извърши структурна промяна с една единствена цел – лично Иво Кръстев да бъде преназначен от гр. София в гр. Ловеч, където няма да създава проблеми. Единственият преместен служител в ОО „АА“ – София след тази промяна е именно Иво Кръстев, без подбор, бед допитване. Иво Кръстев живее в град София повече от 22 години заедно със съпругата си и двете си деца – ученици и се грижи за възрастните си родители, като майка му е онкоболна. За преместването му не е искано предварителното му съгласие, Агенцията не е подсигурила финансово по никакъв начин нито него, нито семейството му за работата му в град Ловеч. Отказвайки да се подчини на своеволията срещу него, Иво Кръстев предстои да бъде уволнен от Бойко Рановски – сега действащият изпълнителен директор на ИА „АА“ също разследван по негов сигнал за участието му в ОПГ за продажба на книжки на неграмотни лица и чужди граждани (ислямисти) за суми между 2000-4000лв.

От БОЕЦ подкрепяме всячески смелите и достойните! Ще помогнем със защитата на Иво Кръстев и ще му съдействаме за отстояване на истината и срещу репресиите на управляващата ни мафия! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Цената, която плащаме за всеки ден управление на мафията на ГЕРБ е ужасяваща и освен с милиарди откраднати тя се измерва и с човешки животи! И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгеджийско образувание на статуквото е алтернатива, те са си едно. Алтернативата ще се роди в битката,,а тази битка ще се води на площадите.

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ даде Мутафчийски на прокуратурата за престъпление по чл. 326 от НК.

БОЕЦ внесе сигнал срещу Венцислав Мутафчийски – председател на Националният оперативен щаб, за това, че в свое интервю за електронната медия TV1 на въпрос на журналистката Миролюба Бенатова:  „Вие какво очаквате от сега нататък да се случи?” , генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски в качеството му на председател на НОЩ  отговаря: „Очаквам да измрат много хора, яко да измрат”. На уточняващ въпрос на журналистката „Защо, на база на какво?”, Мутафчийски не представя допълнителна информация, или аргументи за заявената от него прогноза под формата на очаквания, че много хора ще измрат.

Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?“ (ВИДЕО) | Клуб 'Z'

БОЕЦ считаме, че изразеното и разпространено чрез електронната медия от генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски в качеството му на председател на НОЩ представлява предаване на заблуждаващи знаци за тревога под формата на подвеждащата информация, за това, че много хора ще измрат, яко ще измрат. БОЕЦ считаме, че това е престъпление по чл. 326, ал. 1 и ал. 2 от НК с предвидено наказание до 5 години затвор и глоба от 10 000 до 50 000 лева.  Като утежняващо вината е обстоятелството , че генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски извършва престъплението в качеството си на длъжностно лице – председател на Националният оперативен щаб, чиято отговорност и задължение е да информира обществото и така обявената от него позиция в това интервю, че „много хора ще измрат, яко ще измрат”  предизвиква настъпването на значителни вредни последици изразяващи се в масови притеснения сред българското общество и паника от една страна и срив на доверието в НОЩ и държавните институции от друга страна.

Припомняме, че на председателят на БОЕЦ, Георги Георгиев бе повдигнато обвинение по същият член на НК заради разкритията на Сдружението, че първите проби на видинските медици от 02.04 са били отказани да бъдат изследвани в НРЛ по инструкция на НОЩ и са унищожени, което доведе до врив за заразата във Видин,  43 заразени медици, стотици заразени граждани и пациенти в болницата, няколко допълнителни огнища на заразата тръгнали от същата болница и множество смъртни случаи. БОЕЦ разкрихме, че тази практика да НЕ се тестват контактни, включително и медици, както и да НЕ се поставят под карантина част от тях продължава във времето, за което имаме множество сигнали и от други места в страната. След публикуване на видео, с което потвърждаваме тези разкрития на Георгиев му бяха повдигнати обвинения за „подаване на неверни сигнали за тревога и всяване на паника“. БОЕЦ доказахме всяка своя дума с официални документи, свидетели и факти, но прокуратурата по заповед на Гешев демонстрира своят мутренски образ по нареждане на Борисов и Пеевски. Гешев за това бе избран от мафията, за да изпълнява мокрите и поръчки и да осигури безнаказаност на господарите си за извършените от тях престъпления.

БОЕЦ сме гражданска организация и нашата дейсност срещу управляващата ни мафия отдавна ни е превърнала в един от най-опасните врагове за наглите. Въпреки всички удари, репресии, клевети и мачкане не могат да ни спрат. Сега обръщаме техните бухалки срещу тях и слугите им. Разликата е, че БОЕЦ доказваме своите твърдения и разкрития и ние сме гражданска организация, а Мутафчийски е длъжностно лице и по никааъв начин не е доказал своите думи, напротив ние вече го разобличихме, като лъжец. Гешев може да  почне да се гърчи сега! Да видим  как ще изпере Мутавчийски, или Борисов ще жертва и него, като използвана носна кърпичка, както всички други бушони до сега.

Публикуваме текста на сигнала:

ДО : ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА

                                                                    СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157                                                                                   относно

съмнения за извършени престъпления представляващи изключително голяма опасност за обществото  в условия на пандемия и въведени мерки за борба със смъртоносна заразна болест, извършени от генрал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски – председател на Националният оперативен щаб за противодействие на разпространението на вируса COVID 19.

На 13.03.2020г. Народното събрание на Република България прие законодателни промени в Наказателният кодекс във връзка с въведеното Извънредно положение заради пандемията причинена от коронавирус.  Със заповед № Р – 37 от 26.02.2020г. подписана от премиера Бойко Борисов е създаден Национален оперативен щаб  (за кратко  НОЩ) с председател генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски (точка 1 от заповедта). В Т. 3 на същата заповед са описани и правомощията, задълженията и отговорностите на НОЩ, а именно:

„Националният оперативен щаб по т. 1 да организира, координира и наблюдава всички действия на компетентните органи във връзка с предотвратяване на разпространението на COVID-19, както и да събира, обобщава и анализира цялата информация за развитието на ситуацията, свързана с разпространението на COVID-19, и да информира медиите и обществеността.”

От тази заповед разбираме, че на генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски, като председател на НОЩ , както и на останалите членове на НОЩ им е вменена отговорността и задължението да информират медиите и обществеността за информация свързана с предотвратяването на  разпространението на COVID 19, както и за всичко свързано със заразата, което касае българското общество, като анализи, прогнози, статистика, мерки за предпазване, начини за лечение и всякаква друга информация. Многократно на редовните и извънредни брифинги на НОЩ е отправяно послание към обществото да се довери и да вярва на информацията, анализите , статистиката и прогнозите на НОЩ.

На 14.05.2020г. в електронната медия TV1, в предаването Алтернативата, бе излъчено на живо интервю на журналистката Миролюба Бенатова с генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски в качеството му на председател на НОЩ  и бе качено на каналите във Фейсбук You Tube на медията, прилагаме линкове:

https://www.facebook.com/tv1bulgaria и YouTube https://www.youtube.com/channel/UCV-JNw2dFvDNUPQUVVjoHRw.

Същото интервю бе публикувано и от множество други  медии, прилагаме линкове:

https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Mutafchijski-si-izpusna-nervite-Ochakvam-da-izmrat-mnogo-hora-IAko-d_728709.html

https://www.mediapool.bg/mutafchiyski-ochakvam-da-izmrat-mnogo-hora-yako-da-izmrat-news307440.html

В края на това интервю на въпроса на журналистката Миролюба Бенатова „Вие какво очаквате от сега нататък да се случи?” , генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски в качеството му на председател на НОЩ  отговаря: „Очаквам да измрат много хора, яко да измрат”. На уточняващ въпрос на журналистката „Защо, на база на какво?”, Мутафчийски не представя допълнителна информация, или аргументи за заявената от него прогноза под формата на очаквания, че много хора ще измрат.

      БОЕЦ считаме, че изразеното и разпространено чрез електронната медия от генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски в качеството му на председател на НОЩ представлява предаване на заблуждаващи знаци за тревога под формата на подвеждащата информация, за това, че много хора ще измрат, яко ще измрат. БОЕЦ считаме, че това е престъпление по чл. 326, ал. 1 и ал. 2 от НК с предвидено наказание до 5 години затвор и глоба от 10 000 до 50 000 лева.  Като утежняващо вината е обстоятелството , че генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски извършва престъплението в качеството си на председател на Националният оперативен щаб, чиято отговорност и задължение е да информира обществото и така обявената от него позиция в това интервю, че „много хора ще измрат, яко ще измрат”  предизвиква настъпването на значителни вредни последици изразяващи се в масови притеснения и тревога сред българското общество и паника от една страна и срив на доверието в НОЩ и държавните институции от друга страна.

БОЕЦ считаме, че чрез своите действия и думи в посоченото интервю генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски изключително грубо, цинично и брутално изразява в качеството си на длъжностно лице една недоказана и непотвърдена прогноза за масова смърт на български граждани, която и самият той не подкрепя с никакви аргументи. Няма по-голяма тревога от тази за живота на хората. Тази подвеждаща информация, под формата на знак за тревога е квалифицирана от НК, като престъпление.

БОЕЦ изискваме от прокуратурата да образува незабавно наказателно производство срещу генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски и той да бъде привлечен, като обвиняем по чл. 326, ал. 1 и ал. 2 от НК с предвидено наказание до 5 години затвор и глоба от 10 000 до 50 000 лева, като прокуратурата му наложи и адекватна мярка за неотклонение.

БОЕЦ изискваме да бъдем уведомени за предприетите от прокуратурата действия и резултатите от тях, като заявяваме своята готовност да представим при поискване и допълнителна информация.

Считаме, че поради високата обществена опасност на извършеното престъпление прокуратурата е длъжна да действа незабавно с цел осуетяване извършването на други престъпления от същото лица предвид поста, който заема  Мутафчийски и достъпа му до медии и възможността за медийни изяви чрез които да извърши друго подобно престъпление, което да доведе до още по значителни вредни последици за цялото общество.

18.05.2020г.                Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Очаквайте слведващите действия, акции и разкрития на БОЕЦ!

 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Цената, която плащаме за всеки ден управление на мафията на ГЕРБ е ужасяваща и освен с милиарди откраднати тя се измерва и с човешки животи! И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгеджийско образувание на статуквото е алтернатива, те са си едно. Алтернативата ще се роди в битката,,а тази битка ще се води на площадите.

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА