КАК ТАКА Борисов и Пеевски все ги убиват, а журналистите все се самоубиват?

Вярвате ли на МВР?
Вярвате ли на прокуратурата?
Поредният убит журналист. Два дни МВР и прокуратурата мълчат за смъртта му. След като случилото се с варненският журналист Георги Александров добива гласност в социалните мрежи изведнъж институциите категорично обявяват две възможни версии – самоубийство, или нещастен случай. Съобщават и „подробности“ – височинни травми, Аспаруховият мост и алкохол в кръвта. Умишлени внушения. Мисирките и свинските „медии“ подемат версията на свинските институции. Дори, както след убйството на журналистката Виктория Маринова започнаха манипулации, че Александров не бил точно разследващ журналист, че смъртта му няма нищо общо с работатат му и тн. И от къде знаят? Как го установиха? Кога го установиха? Разследването по същество дори не е започнало. След убийството на Виктория първото нещо, което съобщиха бе, че убийството и не е свързано с работата и. Помните, нали?

Откриха мъртъв варненския журналист Георги Александров - По света ...

Георги Александров – журналист, открит удавен край Варненското езеро.

БОЕЦ ще споделим нещо от нашият опит в битката ни срещу мафията. Когато МВР и прокуратурата ви казват още преди разследването да е започнало, че някой се е самоубил, или е загинал при нещастен случай, или някой клошар го е бутнал от моста, или че алкохола е причината – лъжат ви. Не е увъртане, прикриване на незнание, или опит за манипулация, а умишлени, стопроцентови лъжи.
Нагледахме се и наслушахме за самоубити журналисти, прокурори, адвокати, свидетели по дела и неудобни хора. И все смъртта им не е свързана с работата им. И все няма доказателства за убийство. Защото „така трябва“.
Ще ви припомним и още нещо. Преди пет години прокуратурата за два часа арестува трима души за ‘убийството на Пеевски“, защото Той така казал и така трябва. Пак без доказателства, но с показна демонстративност и бруталност. По същият начин и Борисов няколко пъти ни уведомяваше, че някой искал да го убива и всички институции се впускаха да търсят убийците. За един пост в социалните мрежи привикват граждани и ги разследват, че заплашвали с убийство някой от властимащите. Последно Мутафчийски обяви, че искали да го убиват. И винаги е свързано с работата им. И как така, все тях искат да ги убиват, а всички останали все били самоубийци, или алкохолици, или нещастни случаи, или битови инциденти? И никога не е свързано с работата им?
Ще ви кажем. В държавата на мафията за Истината наказват и дори убиват. Когато НСО се занимава с поръчкови убийства, МВР с наркоразпространение и рекет, а прокуратурата с изпълнение на мокри поръчки и прикриване на престъпления, не е трудно да бъде убит който и да е неудобен за властта на мафията човек. И целта са хилядите, към които се дава този знак – вие сте следващите! Чрез убийството на един биват „убивани“ хилядите други, които надигат глас.
Не вярвайте нито на една дума казана от МВР на мафията и прокуратурата-бухалка на мафията. Мафията убива, корупцията убива, наглите убиват, СИК убива, ТИМ убива. Питайте аверите на Борисов и Пеевски, които избягаха в чужбина, след като дебелите решиха да ги изядат. Питайте Черепа и Цветан Василев, страх ли ги е, че могат да бъдат убити по поръчка на Борисов и Пеевски?

Как така КПКОНПИ и прокуратурата не могат две години да установят, че Бойко Борисов е собственик на Къщата в Барселона, а за два дни „установиха“, че Георги Александров се е самоубил? 

Вярвайте на себе си и повярвайте в собствените си сили, като граждани. Да се свивате, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване не Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА