Г-н Доналд Туск, вие в коя Европа живеете?

Г-н Туск, да твърдите, че Бойко Борисов и ГЕРБ ни пазят от Путин и Ердоган, е все едно да твърдите, че Хитлер ни е пазил от нацистите! Борисов е най-вярната марионетка на Путин и Ердоган в Европа и това, че козирува в Брюксел и ви нарича „началници“ не променя този факт!
ФАКТ Е, че Бойко Борисов плати над един милиард и 200 милиона лева на Путин по умишлено загубеното арбитражно дело за Белене без дори българската страна да обжалва това решение и да предяви насрещен иск заради некачственото оборудване и дефектите на изградената „площадка“.
ФАКТ Е, че Бойко Борисов възроди проекта „БЕЛЕНЕ“, като продължи да налива милиони в Росатом и да държи българската атомна енергетика в стопроцентова зависимост от Русия. Това е било и в момента е пряка заплаха за националната сигурност на България и интересите на ЕС.
ФАКТ Е, че Борисов отказа да изгони руски дипломати в знак на солидарност с Великобритания и ЕС заради случая „Скрипал“.
ФАКТ Е, че Борисов сам превърна себе си в защитник глашатай и говорител на диктатора Ердоган през последните години за срам на цяла България, като защиваваше турските интереси по темата за бежанците срещу интересите на ЕС.
ФАКТ Е, че Борисов екстрадира турският гражданин Абдуллах Бююк и още петима турски граждани, за да изпълни волята на своят господар, Ердоган нарушавайки всички международни и български закони и харти за защита на човешките права.
ФАКТ Е, че след десет години управление на Бойко Борисов, България е най-бедната и корумпирана държава в Европа и е на 111-то място по свобода на словото според класацията на „Репортери без граници“.
ФАКТ Е, че Бойко Брисов в момента изгражда най-вредният и опасен за България и Европа енергиен проект – „Турски поток“, като всичките му излявления, че той няма нищо общо с руските интереси се оказаха абсолютни лъжи и бяха разобличени от БОЕЦ и няколко независими медии! В момента българските граждани плащаме милиарди по „Турски поток“, с които руски фирми с руски работници и руска техника полагат руски тръби, по коите ще тече руски газ, като така се задълбочава енергийната зависимост и крепостничество на източна Европа под руско влияние! Дори саудитската фирмата (Аркад) , която служеше за параван на тази престъпна схема е превзета от Русия, за да си гарантира Путин, че до края на 2020г. тръбата ще е готова. Бойко Борисов извършва национаолно и европейско предателство, като обрича България и голяма част от югоизточна Европа на руско енергийно робство още няколко десетилетия.
Доналд Туск: Борисов допусна явни грешки, включително и в личния си живот. Той е в беда!
Г-н Туск, ЕНП показа, че е партията на европейското лицемерие защитавайки Борисов и неговият мафиотски режим на управление.
Г-н Туск, заповядайте в България, лично да ви разведа по „Турски поток“ и ми покажете поне едно „европейско“ нещо в този грабеж, за който българските граждани плащаме почти 4 милиарда лева.
Г-н Туск, елате да ви покажа как работи „демокрацията“ на Борисов и мафията. Пребити журналисти и граждански активисти. Назависими медии под ударите на ДАНС и НАП. Полицейско насилие и институционални репресии над мирно протестиращи граждани. Елате да ви покажа постановлението на прокуратурата на Гешев, с което ми за браниха да напускам страната, за да убият съпругата ми осуетявайки нейната трансплантация заради дейността ми с БОЕЦ.
Г-н Туск, българските граждани направиха своят евро-атлантически избор и дори хора, като вас не могат да ни разколебаят. Като сте неспособни да ни подкрепите в битката срещу мафията и корупцията, поне не ни пречете. Ще се преборим и сами, но скоро европейските граждани ще потърсят и на вас сметка защо сте гледали безучастно как мафията на Борисов, Пеевски и Гешев източва милиарди от европейските фондове, крадейки парите на всички европейски данъкоплатци. Вие легитимирате мафията. Това ви прави съучастници.
Г-н Туск, очаквам ви в България.
25.10.2020г. Без уважение: Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ“

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА