ОЛАФ разглежда „Турски поток“ по сигнала на БОЕЦ! (документи)

На 26.10.2020г. БОЕЦ сезирахме Европейската комисия (през българското представителство), ОЛАФ и Лаура Кьовеши за  установеното руско участие при изграждането на газопровода, като представяме и конкретни доказателства, както за руски контрол над проекта, така и за участие на български фирми закупили техника за милиони лева с европейско финансиране и установените  нарушения по сключените договори.

БОЕЦ Archives - Gospodari

На 28.10. БОЕЦ сезирахме и директно ОЛАФ,  а в началото на седмицата нашите приятели от Брюксел внесоха сигнала и на място в офиса на ОЛАФ в Брюксел. 

БОЕЦ сезира ЕК, ОЛАФ и Лаура Кьовеши за „Турски поток“!

Днес получихме отговор от ОЛАФ, че нашият сигнал се разглежда от европейската служба за борба с измамите. Бързата реакция е добър знак и доказателство, че гласът на БОЕЦ  и гражданите се чува все по ясно и силно в Европа, а ние трябва и ще продължим с натиска, за да „катализираме“ процесите в Брюксел и ще изискваме конкретни проверки, резултати и ясна позиция на Европейската комисия по поставените въпроси. Лъжите на Борисов са разобличени, приложили ли сме необходимите доказателства, включително разследванията на Биволъ и BIRD! 

Няма налично описание.

Турски поток е най-големият грабеж през последните десетилетия. Борисов извърши национално предателство, каквото дори Виденов и Орешарски не посмяха.
Обещанието пред Путин и Ердоган и реалзирането на този проект е цената за оцеляването на Борисов, както и цената, кяото ние плащаме за дълговете на Пеевски към руската мафия. Борисов ни загробва с десетилетия енергийна зависмост и робия пред режима на Путин. Почти 4 милиарда одрани от гърба на българите потъват в джобовете на Путин, Ердоган, Лукашенко, Борисов и Пеевски.
Няма начин!
Това, което уж бе най-силното му оръжие и гаранция, че ще запази властта си, се превърща в ахилесова пета за Буда. След години битки, стотици протести, акции и сигнали, БОЕЦ усетихме слабото място на мафията – руските зависимости и енергийните проекти за милиарди. Тази битка крие огромни рискове, защото се изправяме срещу интереси за милиарди, зависимости, които са налагани с десетилетия и враг, който е способен на всичко. В същото време, ако спечелим, то това ще е пълна катастрофа за мафията и истински успех за гражданите. Сега фокусираме цялата си дейност и сили в тази посока, а заплахите към нас и лъжите на управляващите само доказват, че сме на прав път.
„Турски поток“ ще се превърне в „Путински Новичок“ за Борисов.
Битката продължава! Следете страницата и сайта на БОЕЦ и очаквайте и подкрепете следващите ни действия. 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА