Борисов чака! Социопат, който живее в паралелна реалност.

Трябват му още две – три гробища с трупове и ще се задейства. Сега го е страх, мутрата, да наложи по-строги мерки, страх го е от протестим и да не загуби властта и мазнинката, и затова хора мрат по стълбите и пейките пред болниците! Той стои в дупката си и чака. Настройва гражданите срещу лекарите, обвинява обществото, че не изпълнява мерките, докато здравната система е в колапс. Не са виновни нито лекарите, нито гражданите. Кризата е предизвикана именно от Борисов заради неговите страхове, алчност и некадърност.
През пролетта той разбра, че може да използва страховете на хората, за да дига рейтинга си и да се изживява, като спасител. Всички действия тогава бяха именно затова. Да помпат страхове у хората, да им внушат, че едва ли не са ги спасили от сигурна смърт и Буда да се прави на велик. И влязоха в капана на „лъжливото овчарче”. Ревяха за камиони с умрели, за градинки – гробища, за чували с трупове при 20 -30 заразени на ден. Къртеха пейките в градинките, за да не сядат хората на въздух, КПП-та около градове и паланки! Хората се свиваха в домовете си и не разбираха какво става и защо е нужно това, вместо да се вземат адекватни и щадящи икономиката, бизнеса, психиката и здравето на хората мерки, държавата бе превърната във филм на ужасите. Всеки ден по три брифинга, всеки ден облъчване, всеки ден страхове и ужаси. Само, за да може Борисов да се обяви за спасител! Тогава при няколко, или няколкодесетки болни на ден, спокойно РЗИ можеше да проследява всички контактни, да бъдат тествани и карантинирани и да се спират веригите на разпространение, без масовата истерия и престъпно внушаване на страхове. Вместо черни генерали, милиционери и мутри, трябваше да говорят лекари и специалисти.
След всичките лъжи тогава, сега реват, че никой не вярва на правителството. На лъжци, престъпници и некадърници никой не вярва.
Цяло лято Борисов и бандата му имаха единствената грижа и цел да запазят мафиотската си власт. Джипка ТВ и среднощни видеа от тайни дупки на премиера, който ревеше как едни граждани – гадове искат да му вземат властта. Никаква мисъл за подготовка на здравната система за втора вълна, за лекарите, сестрите и болниците. Важно бе полицията да е мобилизирана, да има спрейове с газ и да бие добре. И резултатите са видими. Управляващите изроди ни вкараха в най-черният сценарий на епидемията – тотално безконтролно разпространение с практически срината здравна система! Буда панически хвърля милиони и милиарди от прозореца на джипката, но това е като да даваш бонбонки на умиращ, той все по-малко се радва. Що за изрод трябва да си, докато хората умират на стълбите пред болниците ти се да се хвалиш с магистрали и да ги обвиняваш, че са неблагодарни и не спазват мерките?
Борисов се държи, като невменяем, напълно неадекватен на ситуацията, но и неспособен да прави нещо друго, освен вече познатите циркаджийски номера и сърдитите пози. Докато статистиката сочи над сто смъртни случая на ден от седмица насам, Борисов вози здравният министър и шефа на „Пирогов” в джипката и им показва магистрали! Социопат, който живее в паралелна реалност. Борисов е рядко страхлив човек, страховете му са патологични до степен, че е способен на всякаква мерзост, за да сапси кожата и властта си. Сега осъзнава, че е изпуснал контрола върху пандемията. От друга страна го е страх от протести да наложи по строги мерки. Хаоса от действията на правителството задълбочава кризата. На този фон, БОЕЦ показахме, че примката, която му е надянал Путин за завършване на „Турски поток” до средата на декември не му позволява да затваря страната, за да не спре и работата по тръбата. Равносметката – милиарди в гушата на Путин и пълни морги за българите, които плащат сметката.
Лъжите и малоумията от пролетта настроиха хората срещу твърдите мерки и вината за това е на управляващата ни мафия. Единственият ход на Борисов е да чака. За да добие смелост за действие трябва да умрат още две-три гробища хора, буквално хората да бъдат смачкани от страх и отчаяние. И тогава ще излезе Вожда в цялото си величие и ще обяви затягане на мерките, като „в името на народа ще поема всички рискове и негативи да ме плюят гадовете, но ще спася народа и страната…”. Все едно изнасилвач или убиец да закара жертвата си на лекар и да се изживява, като спасител.
За всеки ден управление на мафията плащаме жестока цена, която се измерва не само в моткраднати милиради, но и в човешки животи. Борисов трябва да бъде свален незабавно от власт. БОЕЦ водим тази битка и освен за справедливост, тази битка вече е и за живот! Мълчанието и бездействието ни превръщат в съучастници. Изриване трябва, незабавно!
Мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива.

Битката продължава!

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА