Те са убийците, те не носят решения! Правителството на мафията трябва да бъде свалено незабавно!

НЯМА абсолютно никакво значение какви мерки ще предприеме правителството на мафията срещу коронавируса. Няма абсолютно никакво значение какво ще ви лъже и говори мутрата Борисов.
Това е като изборите, при които избирате по-малко зло. Все зло получавате. Докато мафията ви управлява винаги ще живеете в кочина и мрак. Те винаги са водени от мисълта какво и как повече да откраднат. Мафията не се грижи за народа, мафията лъже, ограбва и убива. Помните ли аварията в Чернобил? Същите ченгета, мутри и лъжци ви управляват и днес. Помните ли водната криза в Перник миналата година? Помните ли, че същите престъпници в продължение на три месеца заради изборите лъгаха и криха от перничани, че водата в язовира свършва и обрекаха цялата област на мизерия и водна криза следващата половин година. Помните ли и как криха от хората за урана в питейната вода в Хасково? И сега е същото, лъжат, гърчат се, имитират някакви действия, а в главите им е само как да задържат престъпната си власт и да продължат да ни крадат безнаказано. Ако искаме да оцелеем, ако искаме да спасим живота на своите близки, да променим живота си, да превърнем страната си в истинска европейска, правова и демократична държава трябва да отстраним мафията от властта. И колкото по-бързо го направим толкова по-добре. Приказките, че без правителство държавата ще пропадне са приказки на тези, които докараха държавата до там, че българите да измират на стълбите пред болниците.
Те не носят решения, те са причината за проблемите, те са убийците. Ако през юли бяхме свалили правителството на Буда, Пеевски и бандата им, сега нямаше да сме първи по смъртност от ковид в Европа. БОЕЦ водим тази битка, битката срещу мафията и злото! Ако сега не ги свалим, ще носим отговорност за следващите жертви. Личен избор!

Битката продължава!

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА