Важно! Отчет на БОЕЦ за внесените сигнали до институциите.

Наближава краят на 2020г. и от БОЕЦ традиционно представяме отчетите за своята дейност пред всички наши приятели и съмишленици, които ни подкрепят по един или друг начин. БОЕЦ съществува заради ентусиазма на своите членове, но и заради подкрепата на стотиците и хиляди непримирими, като Вас.
В този материал ще ви представим само част от нашите действия – сигналите , които сме внесли до български, европейски и международни институции! В други материали ще отчетем организираните от БОЕЦ акции, блокади и протести. Ще ви припомним отделно и спечелените от нас дела срещу НАП, КПКОНПИ, СГП, СП, МВР, СДВР и тн. Ще представим и финансов отчет на Сдружението.

БОЕЦ внасяме поредният сигнал

Ето в хронологичен ред – какви сигнали, до кои институции и с какво съдържание депозирахме през изминалата година.
22.01.2020 Сигнал до ЕК за неверните данни на Атестационната комисия към ВСС за „успехите на Гешев“, представени при избора му за нов главен прокурор.
22.01.2020 Сигнал до ВКП за неверните данни на Атестационната комисия към ВСС за „успехите на Гешев“, представени при избора му за нов главен прокурор – препратен към Специализираната прокуратура /пр. пр.824/2020г.
30.01.2020 Сигнал до ВКП за действието в страната на ОПГ с ръководители Бойко Борисов, Кирил Домусчиев, Васил Божков – основава се на признанията на самия Васил Божков;
21.02.2020 Сигнал ВКП срещу Бойко Борисов за къщата в Барселона!
МЕЖДУВРЕМЕННО стана ясно, че испанската прокуратура е започнала разследаване за пране на пари срещу Бойко Борисов за къщата в Барселона по сигнал на БОЕЦ! Изключително силен международен пробив на БОЕЦ, който заедно с разследванията на Биволъ, Фрогнюз и други медии постави темата и гейта, като водещи за годината!
22.02.2020 Сигнал до Парламента срещу Бойко Борисов за къщата в Барселона
26.02.2020 Сигнал до НАП срещу Бойко Борисов за къщата в Барселона
18.03.2020 Сигнал до ВКП за нарушаване на мерките и карантината от Кирил Домусчиев – препратен в СРП – пр. пр.3892/2020
04.04.2020 Сигнал до СЗО за епидемичната обстановка в страната и в гр. Видин, за „нарежданията от НОЩ да не се тестват контактни лица, а само такива със симптоматика“.
04.04.2020 Сигнал до РП Видин със същото съдържание по т.9
15.05.2020
Нов сигнал до СЗО и посолствата за неадекватните мерки на правителството и репресиите срещу свободомислещите
03.06.2020 Сигнал до ВКП срещу Бойко Борисов, Менда Стоянова и Владислав Горанов, основаващ се на признанията на Васил Божков, че същите са получавали от него 20% от печалбите от бизнеса му;
08.06.2020 Сигнал до СГП срещу Севдалина Арнаудова PR експерт на ГЕРБ за извършени от нея престъпления заради думите на Васил Божков, че през нея той е плащал милиони на Бойко Борисов и заради разкритията на „Биволъ“ за къщата й на стойност над един милион лева – пр. пр. 8953/2020 по описа на СГП;
09.06.2020 Сигнал до ЕК срещу министър Десислава Танева за видеото, в което заявява да не се съобщава на Брюксел за установените злоупотреби с европейски средства;
17.06.2020 Сигнал до ВКП срещу Бойко Борисов за снимките с кюлчетата и пачките – препратен до СГП – пр.пр. 10019, разследването се води от СДВР;
30.06.2020 АПЕЛ до ЕК за запазване на наблюдението и мониторинга и налагане на санкции за държави, неспазващи върховенството на закона. Обстойно описание на състоянието у нас на медийната среда и на правосъдието у нас от началото на мандата на Сотир Цацаров.
23.07.2020 Сигнал на БОЕЦ до ВКП срещу Ахмед Доган и срещу областния управител на Бургас Вълчо Чолаков за Догансарай – пр.пр. 11583/2020;
01.08.2020 ГЛАС до посолствата за протестите
04.09.2020 МАСОВИ СИГНАЛИ до ВКП за полицейското своеволие за протеста на 02.09
22.10.2020 Втори сигнал до ВКП за къщата в Барселона по разследването на Атанас Чобанов от БРРД и новите разкрития от него;
22.10.2020 Сигнал до СГП срещу административния ръководител на СГП пр-р Илиана Кирилова за това, че не изпълнява влязлото в сила решение на Административен съд Видин да предоставят пълни данни за „успехите“ на Иван Гешев /пр.пр.13607/2020 на ВКП, пр.пр. 17428/2020 на СГП, препратено на Окръжна прокуратура София – пр.пр.3107/2020/
26.10.2020 Сигнал до ЕК за Турски поток
28.10.2020 Сигнал до Президента, премиер, НС и ВКП (пр.пр. 15296/2020) за Турски поток
16.11.2020 Сигнал до МВР и ВКП срещу Бойко Борисов за джипката и нарушения на ЗДвП

Както става ясно, БОЕЦ сме реагирали на всяка неправда и всеки скандал!  Жестока е и цената, която плащаме за своята дейност –  Призовки, разпити, обвинения, дела , нападения, заливане с помия и омаскаряване, запори, ревизии, проверки и разследвания срещу БОЕЦ. Най-ефективната и активна организация. Клатим кочината на макс и принуждаваме наглите да се гърчат.

И тази години победите и успехите на БОЕЦ са свързани със сигналите ни до Европейските институции. От години нашият глас се чува в Брюксел и не могат да ни игнорират. Образувани бяха проверки по сигнала ни за публикуваното от Биволъ видео на министър Танева, в което тя убеждава зеленчукопроизводителите да укриват данните за злоупотреби и нарушения с европейски средства. И може би най-сериозният пробив – след акции и сигнал до ЕК на БОЕЦ за  „Турски поток“ и приложени разследвания на Николай Марченко от Биволъ и Атанас Чобанов от БРРД, ЕК наложи тежки санкции на фирмите участващи в строежа на тръбата с евросредства. Десетки милиони ще връщат наглите. 

Българските нституции отново показаха своите зависимости и подчиненост на управляващата ни мафия. Разобличаваме мафиотско-бухалковият характер на прокуратурата, КПКОНПИ, МВР и тн.
И продължаваме. Битката срещу мафията трябва да се води последователно и упорито всеки ден на всички фронтове.
Благодарим на всички наши съратници, приятели и съмишленици за доверието и подкрепата, част от внесените сигнали са и по ваши материали изпратени до БОЕЦ.
Имате думата ни, че няма да се откажем и няма да спрем докато не постигнем най важните си цели – истински будно и активно гражданско общество, граждански контрол върху управлението и изборите, закон за лустрацията и една истински свободна, демократична и правова България!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ! 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Не говори за ваксините, Бойко, скрий се в зайчарника, или в Къщата в Барселона!

НЕ СМЕЙ да се гавриш с хората и страховете им, мутро!
Днес Борисов заявил, че ваксинирането щяло да бъде, като санирането! На кметовете много им харесало и питат кога пак ще има саниране! 

Как, като санирането? Същото ниво на корупция и крадлък и некадърност?


ДАНО ДА НЕ Е!
Я се огледайте, да виждате санирани блокове, а три милиарда „усвоиха“ обръчите на Буда и Пеевски! Помним блоковете, дето ги санираха на тройна цена фирмите на Делянчо Добрев! Помним и как след първата буря, или дъжд лепежа падаше и блоковете се обелваха, като банани! Помня, че и всичко ние платихме този грабеж!
Разбира се, че на кметовете им е харесало. Това бяха най-лесно и бързо откраднатите милиарди. Видяхме и кметските вили в чашките на язовирите, видяхме и лимузините им за по половин милион.
Всичко в главата на мутрата е далавера, усвояване и крадлък. Само че, ваксините не са асфалт. И от тях ли искаш да крадеш и „усвояваш“, мутро?
Затова, не говори за ваксините, Бойко. Всяка твоя дума струва човешки животи. Скрий се в зайчарника, или в Къщата в Барселона, бягай при Черепа или при братя Галеви и не се показвай и занимавай с ваксините. Така ще имаме някакъв шанс да се справим и оцелеем.
А след това – отстраняване, конфискация на незаконно заграбеното, съд и затвор за теб, Пеевски, Гешев, Цацаров, Доган и бандата ви! БОЕЦ ще се погрижим, имаш думата ми!
#БОЕЦ

Георги Георгиев – БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ поиска мисия на Брюксел да се се занимава с ваксините у нас!

От месеци се говори и коментира получаването, транспорта и реализирането на първите ваксини  срещу Коронавирус на „Пфайзер“ и „Бионтех“ и знаехме , че един от проблемите е логистиката и ниската температура на  съхранениеие и транспорт и също така  знаехме, че темата за ваксините в българското общество е тежка сама по себе си заради огромното недоверие, което изпитват гражданите към управляващите. И на този фон първата доставка на ваксини и разкарването им в бусове за кренвирши, както и демонстрацията на съхранение в плюсов 45годишен руски хладилник „ЗиЛ“  уби и последното доверие и нормалност. 

БОЕЦ знаем, че мафията не спасява, мафията ограбва, лъже и убива. Затова се обърнахме към ЕК със заявление за съдействие и подкрепа!

ДО:

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ

ГОСПОЖА УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЙЕН

ДО

КОМИСАРЯ ПО ВЪТРЕШНИ РАБОТИ

ГОСПОЖА ИЛВА ЙОХАНСОН

ДО

ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ

ЗАЯВЛЕНИЕ

От Сдружение Гражданско движение „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ“ с ЕИК 176949776, Адрес: гр. Видин, к-с „Панония“, блок 4, вход „З“, ап. 157, представлявано от Георги Борисов Георгиев, председател на УС, e-mail: gdboec@abv.bg

Като неправителствена организация с дейност в обществена полза и в качеството ни на представители на гражданското общество в България, ГД „БОЕЦ” представяме на вашето внимание настоящият документ, чрез който изискваме създаването на мисия на Европейската комисия за България, която да се занимава с транспорта, логистиката и реализацията на ваксината срещу   Коронавирус в България!

Вчера, 26.12.2020г. в България бяха получени и преразпределени в няколко града първите партиди с ваксини на „Пфайзер“ и „Бионтех“.

Получаването на ваксините, разкарването им със специализиран камион за кренвирши, както и медийна демонстрация на 45 годишен руски хладилник с плюсов режим на работа, в който ще се съхраняват ваксините,  не оставя никакви съмнение, че българското правителство е неспособно да се  справи с тази задача. Причините са няколко. Подобна мащабна програма за ваксинация е нещо ново, като до момента няма индикации за вероятните приложими корупционни, или контрабандни схеми,  или възможностите за отклоняване и „усвояване“ на  средства от тази дейност. Това рязко намалява интереса на управляващите в България към ваксинирането. От друга страна липсата на управленски капацитет, липсата на доверие в институциите и тежките настроения срещу ваксините  в българското общество са на път да провалят, още преди да е започнала кампанията по прилагане на ваксината срещу Коронавирус.

Чрез своите действия българското правителство унищожава и последното доверие в институциите и ваксината. Демонстративното разкарване на ваксините с камиони за кренвирши и съхраняването им в 45 годишни руски хладилници не увеличава доверието на хората във ваксината, напротив! Така, чрез своята некомпетентност самото правителство отблъсква хората от ваксините и засилва съмненията.

Настоящото  българско правителство, чрез неадекеатни действия и бездействие доведе България до първото място по смъртност от COVID 19 в Европа. Сега залога е още по-голям. Кампанията с ваксинирането срещу вируса може да спаси хиляди  човешки животи, съдби и бизнеси. А може да е поредният провал, който ще плащаме не само с милиони, а и с човешки животи.

БОЕЦ се обръщаме към ЕК позовавайки се на ценностите на европейската солидарност и като представители на гражданското общество в  България  и  изискваме от ЕК  да излъчи мисия  включваща и представители  на българските медици и неправителствени организации, която Мисията да поеме всички дейността по транспорт, логистика и реализация на ваксините.

БОЕЦ заявяваме своята готовност за сътрудничество и включване в дейностите ръководени от Мисията.

27.12.2020г. Георги Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ“

Своеобразен ЧЕРВЕН КАРТОН за Буда и бандата му! Битката продължава!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

#Изриване
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА