60 000км. е изминала Мария Белова от ГЕРБ със служебни коли на Парламента през 2020г. (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Наглост и самозабравяне! В държавата на мафията за медицински хеликоптер пари няма, но за „награди и бонуси“ на послушните чиновници крепящи властта на мафията винаги пари има без значение дали е криза, или не! В условиятя на коронакризата хиляди българи загубиха работата си, хиляди бизнеси изнемогват и загиват, стотици хиляди се чудят как да оцелеят финансово, но  за разни „членове’ на различни комисии, администрация и държавни хранилки бонуси и „мазнинка“ има, както се изразява Вожда с Джипа. Той пълни чекмеджетата, те пълнят джобчетата, а българите вече повече от десет години са най-бедната, болна и изчезваща нация в Европа. И най-корумпираната държава в Европа. 

Традиционно вече в началото на всяка година БОЕЦ заявява и изисква  от редица държавни институции, комисии и служби информация за получените бонуси за предходната годна. Така наречените ДМС – „допълнително материално стимулиране“, награди, премии и тн. Питахме и Парламента за това, колко дни са ходили на работа депутатиете, колко километра са използвали служебни коли и др. 

Мария Белова, депутат от ГЕРБ – шампион по возене със служебна кола за 2020г.  заедно с вожда Бойко Борисов – Буда – шампион по возене с Джипка. Добре ги е обучил Вожда.

Днес ще ви представим „шампиона“ по пробег със служебна кола на Парламента – Мария Щерева Белова, депутат от ГЕРБ изминала само за 2020г.  – 58 861 км., което е 1.5 пъти обиколката на земята по екватора! През изминалата година Парламента е имал 150 дни пленарни заседания.

Мария Белова – депутат от ГЕРБ, изминала почти 60 000 км. със служебен автомобил на НС за 2020г.

Познавате ли депутат Белова? Не? И ние така. Проверка в интеренет ни препраща към скандал с нейно участие за приемане на лобистки закон за арендуването не земята.  Подобни анонимници са огромна част от депутатите ни. Послушни изпълнители на волята на господарите. За „меките столчета“, депутатските кюфтета, служебни коли и трохите от лапането на господарите са способни на всичко.

Стискат властта  всички – БСП, ДПС, ГЕРБ, ОП , АТАКА и тн. и заедно пазят статуквото и  игратя театъра на „управляващи и опозиция“ А те са си едно. Захапали „кокала“ на властта паразити, които смучат и източват всичко,  до което могат да се докоснат на гърба на най-бедният народ в Европа. Да изминеш 60 000 км. със служебен автомобил е поредният „подвиг“ на наглите. Да обиколиш един път и половина земеното кълбо по екватора, като народа ти плаща масрафа е чиста форма на наглост. Народа ти плаща и заплата около 6000 лева, срещу която заплата дори не ти знае името. Можеш поне да си платиш бензина.  В челната десетка влизат преобладаващо неизвестни анонимници, за които никой не е чул, но разбираме за техният афинитет към служебни коли и безплатно возене за сметка на народа. Не сме чули да са внасяли някаки законопроекти, или да са задавали някакви въпроси, като депутати. Нямат време от возене сигувно. Слушкат, мишкуват и паразитират. Това са качествата на българските депутати!

В следващите дни ще публикуваме пълният списък на всички депутати и изминатите от тях километри със служебни автомобили. Ще публикуваме и списъка на отсътвията и присъствените дни на депутатите в пленарни заседания на Парламента. Пеевски води класацията… Не можете да си представите за каква наглост става дума. 

БОЕЦ сме категорични, че това правителство трябва незабавно да бъде свалено от власт и ще продължим с действията си тази посока! Доказано докато мафията е на власт всеки опит за реформи, за промяна към добро, или са някаква нормалност са обречени! Битката срещу това зло ще се води от гражданите на площадите.

Изриване е нужно, изриване!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА