Брюксел: „Наблюдението върху България продължава, доклада за 2021г. вече се подготвя“

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

В отговор до БОЕЦ, от институциите в Брюксел ни благодарят за информацията и ни уверяват, че съгласно механизма за върховенство на закона, новият доклад за България за 2021г. вече се подготвя. 

БОЕЦ сеизрахме Брюксел, както за полицейското насилие по време на протестите, така и за използването на прокуратурата, като бухалка срещу неудобните за властта граждани. Подробно описани са зависимостите на главният прокурор Иван Гешев, като назначение на Пеевски, Борисов и мафията и превръщането на прокуратурата в мутренска бригада за изпълнение на поръчки  на пряко подчинение на задкулисието. БОЕЦ поискахме и спрямо Борисов и бандата му, проводници на интересите на Пеевски и мафията да бъдат наложени санкции, по подобие на санкциите спрямо Лукашенко и Путин.

Добре е, че Брюксел чува гласа на БОЕЦ, добре е, че отразяват и отговарят на нашите сигнали. Добре е, че разбират ситуацията в България. Но това не е достатъчно. Ние не искаме някой от вън да ни казва неща, които знаем от години. Не искаме Европейската комисия да се превръщав статистическо бюро, което само да отчита нивото на корупция и върховенството на закона. Очакваме и изискваме реални действия и реакция! Това е важното –  Брюксел да реагира и след като посочи проблемите да наложи и санскции, за да принуди управляващите да направят нужните реформи, а ако те са неспособни, то Брюксел трябва да подкрепи открито гражданското общество в справедливата му битка срещу управляващата мафия.

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА