Важна победа! Гешев, сега прокуратурата ще бъде осъдена. (документи)

Подкрепете и финансово БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click
И на последна инстанция Георги Георгиев от БОЕЦ е обявен за НЕВИНЕН по мракобесните обвинения на прокуратурата за разпространение на неистини с цел всяване на паника след разкритията на БОЕЦ от миналата година за отказа да бъдат тествани контактни лица, включително и медици, което доведе до взрив на заразата и смъртта на много хора. Окръжен съд Видин потвърди оправдателната присъда на районният съд! 

Адв. Камен Добрев и Георги Георгиев от БОЕЦ

През април 2020г. БОЕЦ дадохме гласност на разпореждане на НОЩ, тестове за коронавирус да се правят само на лица със симптоматика, като доказано контакти лица, сред тях и медици получиха откази да бъдат тествани. Тези неадкватни действия на управляващите доведоха до вривно разпространение на заразата, заразяването на десетки медици, стотици граждани, затварянето на отделения и тн.
Прокуратурата, като бухалка, по заповед на мафията погна Георгиев и други граждани, нарочени за неудобни повдигайки им обвинения.  Преследване и обвинения с цел репресии, заглушаване на техният глас и прикриване на истината за престъпните действия и бездействие на управляващите. Това решение сега, като първо на последна инстанция постановяващо окончателна присъда НЕВИНЕН е много важно, защото може да се ползва и по всички останали дела. БОЕЦ проправяме пътя.
Защитник на Георгиев по това дело бе боеца адв. Камен Добрев.
Благодарим на всички за подкрепата. Поздравяваме и видинските съдии за смелите и справедливи решения! Пример, че в съдебната система има доблестни магистрати, които правораздават без страх!
Сега БОЕЦ ще заведем дело срещу прокуратурата и ще ги осъдим! В момента имаме активни 9 дела. Част от тях са по обвинения на прокуратурата срещу нас, а други са по наша инициатива срещу различни институции-бухалки. До сега БОЕЦ сме водили дела и сме осъждали Специализираната прокуратура, СГП, МВР, СДВР, НАП, КПКОНПИ – най-дебелите институционални бухалки ма мафията. Затова и мафията се сгтрахува от нас и ударите срещу бойците стават все по-брутални и агресивни. Благодарим и на нашите съратници, които с даренията си правят тези наши действия възможни. Защото битката срещу мафията има своята цена, БОЕЦ си носим кръста и плащаме цената на ударите и репресиите, но тези битки имат и финансово измерение.
Продължаваме! Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ и
когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА