Борисов да каже за къщата в Барселона, а да не се крие по мандрите и чукарите!

Подкрепете  БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Точно преди една година испанският всекидневник Ел Периодико публикува информация за стартирало разследване по сигнал на БОЕЦ в каталунската антикорупционна прокуратура срещу Бойко Борисов и други български граждани за пране на пари и други данъчни и финансови престъпления. Веднага след това БОЕЦ сезирахме и българската прокуратура и НАП. До момента нямаме официален отговор за извършените действия, или за каквито и да е действия от страна на българските институции. Затова мафията си назначи Гешев и подобни на важни постове. За да могат да покриват престъпленията на господарите.

Сега отново сме в предизборна обстановка. Борисов бе прогонен през лятото от гражданите от министерски съвет и бе принуден в типичен партизански стил да излезе в нелегалност, като от време на време се появява в някой видеозапис от неизвестно мазе, или изпълзява с джипката в някое село от където бодро ни информира за „рейтинга” на Фич. За къщата в Барселона и дали е баща на детето на мис бикини, Борислава Йовчева, Борисов не казва нито дума. Мълчи, като гербаджия на разпит в ДАНС. На няколко пъти свободни журналисти, граждани и бойци „загащваха” Борисов при появяването му в отделни епизоди на сериала „Джипка резил” и му задаваха този и други въпроси! Буда бе срамна картинка в опитите си да избяга от гражданите и да не отговаря на въпросите им. Голямата мутра се оказа обикновен жалък страхливец и лъжец.

До изборите Борисов ще бъде принуден да изпълзи на светло въпреки страховете си.  БОЕЦ призоваваме всички граждани за съдействие, като ни информирате за местонахождението на мутрата и реагирате на появяванията му. Тези от вас, които публично му зададат въпросите за къщата в Барселона и детето на мис бикини, за грабежа Турски поток, за провала с ваксините, за сараите на Доган, за пачките и кюлчетата, за това как продаде държавата на Пеевски, за назначението на Гешев и тн. ще бъдете отбелязани в рубриката ни „БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ” и ще получат значка на БОЕЦ. Снимайте и ни изпратете видеото си. Важна задача преди изборите е да разобличаваме лъжците, ментетата и предателите.

Питайте, изисквайте, гражданизирайте се!

Битката продължава!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА