Това свърши! Повече никога няма да е същото.

Приключи работата на 44-то народно събрание. Напоследък е модерно да се казва, че дъно няма, но в случая този парламент бе дъното до сега. За първи път България имаше на най-високият държавен пост – председател на Народното събрание една ПКП. Зам. председател с повдигнати обвинения (Марешки) и друг зам. председател в лицето на Валери Симеонов – Релсата. За първи път парламента и прокуратурата имат еднакъв едноцифрен рейтинг. За първи път от 30 години законите отново се приемат в партийния дом с петолъчки по таваните. След три десетилетия се върнахме там, от където тръгнахме, живеем в диктатура управлявани от бодигарда на Тодор Живков и банда алчни престъпници.

За последен път Пеевси е депутат. 

За последен път Борисов влиза в парламента, като премиер.

За последен път позволяваме да бъдем управлявани от ченгета, мутри и мафиоти. Формулата за промяна е – незабавна реакция на площадите на всяка неправда и всеки опит на властимащите да злоупотребят с властта и доверието на гражданите. И изриване без компромиси! Така ще изчистим некадъниците и крадците от властта и на тяхно място ще вкараме честни и способни хора. Гражданска активност и непримиримост и граждански контрол върху управлението. От нас зависи дали ще получим поредната подмяна, или ще продължим борбата до истинска промяна. Трябва да си дадем сметка, че носим лична , гражданска отговорност за всичко случващо се. Грабежа и безчинствата на управляващата ни мафия са възможни заради липсата на реакция и бездействието, търпението и мълчанието на гражданите. Важно е на предстоящите избори да покажем с масово гласуване, че гражданите вече са будни и борбата срещу мафията ще продължи и след изборите.

Битката продължава! И след тези избори вероятно ще трябва да сваляме и следващите. Гответе се за серия от избори, докато изринем кочината и си подредим държавата.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА