Мавродиев: „С Доган си имат сделка (Борисов, Пеевски и Доган) и си ги крепят! И с Бойко, и с Шиши съм в прекрасни отношения!“

Битката продължава! Мавродиев поискал „право на отговор“. От кого? Не се е свързвал с БОЕЦ и няма доблестта и смелостта да го направи. Заплашва със съд. Кого заплашва? Чакаме и се надяваме да ни съди. Тогава в съдебна зала ще трябва да отговаря и за вилите, и за отношенията си със Шиши и Бойко, и за начина по който ББР кредитира, и за пране на пари, и за имотни, данъчни, финансови и др. измами.

Предизборно сме били пуснали записа! Вярно е, предизборно време е. Той да каже обаче защо изборите са сега и защо не бяха миналата година! Защо „Шиши не дава предсрочни избори“! Защо Борисов е тотално зависим  от Пеевски и дори оставката си не може без да подаде без разрешението на Шиши?

БОЕЦ ще направим следното:

1. Сезираме ЕК, Европейската прокуратура и Лаура Кьовеши за данните за злоупотреби с европейски проекти и фондове.

2. Сезираме Европейската банка и международните банкови институции за казуса и изискваме одит на ББР и проверка на кредитите, които Мавродиев  (за времето през което е ръководил банката) е отпуснал на „Шиши“ и не само.

3. Сезираме прокуратурата и оставяме Гешев да се гърчи в срамен опит да изпере Мавродиев.

4. Ние завеждане дело срещу Мавродиев за обида и клевета, ако продължи с лъжите и внушенията.

5. Инициираме експертиза на записа от международна лаборатория.

6. Продължаваме битката до пълното отстраняване на мафията от властта!

И понеже Мавродиев ни обвинява, че записа бил манипулиран, сглобяван и тн. ние представяме компилация от най интересните реплики в записа.

ТОВА Е най-важното, което разбираме от записа на Мавродиев!
Пеевски държи оставката на Борисов! Пеевски решава дали да има предсрочни избори и дали Борисов да подава оставка. Пеевски е господар на Борисов и държавата.

Гласуваш за Борисов, получаваш Пеевски!

БОЕЦ обявява фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ВАЖНО, подкрепете! БОЕЦ обявява фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!

Прокуратурата пак мълчи!  Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявявт записа на „незаконен“ и ще покрият всичко.

Най -важното в този запис е – Пеевски управлява страната, той държи оставката на Борисов, той рершава кога Борисов да подава оставка и кога да има или не предсрочни избори!

Гласуваш за ГЕРБ – получаваш Пеевски! 

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за ексертиза до компетентна международан лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата. Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или  <<< PAYPAL >>> link click

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Лаура Кьовеши много ще се зарадва на записа с Мавродиев.

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

В записа публикуван от БОЕЦ вчера на бившия банкер Мавродиев и бившия депутат Ламбовски става ясно, че се уговарят да реализират енергийни проекти за „биомасата“, които да бъдат кредитирани от ББР и финансирани от ЕС, а фактурирането на оборудването и машините да стане през класическа измамна схема:

Л: Австрийците веднага са готови да дадат оборудването и там разликата фактурирането през британската фирма
М: Мхмм
Л: Значи австрийците на британската, британската тука. Всяко вещо лице това оборудване може да каже, че струва толкова. То зависи колко работни часове, нали, което нали се сещаш, че тия работни часове ще ги има колкото ти трябва.
М: Да
Л: В смисъл, за автомобилите могат нещо да ни направят, ама за това, не може.
М: Тука вече по-трудно. Тук няма броячи, а-ха-ха.
Л: Има, има има, как да няма (смеят се) Има обаче аз го купувам с това условие, щото австрийците си вземат разликата. Е тва са малки проекти, обаче малки проекти, тука щипнеш 4-500, там нали 2-300. Ся да докараме некой голям примерно дето за много пари обаче там ще трябва с Шиши да се видим лично да му разкажа. Аз не съм го виждал от 10 години сигурно.
М: А какъв кредит трябва за тва?

Разговора продължава с обсъждане на ролята на Шиши (Пеевски) в одобряването на тези схеми и неговият дял и с уговорката да ги финансират с европейски средства:

Ся да докараме некой голям (проект) примерно дето за много пари обаче там ще трябва с Шиши да се видим лично да му разкажа. Аз не съм го виждал от 10 години сигурно.
М: А какъв кредит трябва за тва?
Л: Той е малък, обаче трябва гръб. Без гръб не може. Искам да кажа ясно, нали, Георг Цветански, имал ли е протекции или не. На 90% съм сигурен, че е не.
М: Според мен не.
Л: Така мисля, но само казвам, защото за Тракийски скали Краси Гергов излезе, но Шиши участваше през едно дружество. Според мене не е проблем с протекциите. Шиши понеже е алчен.
М: Мхм
Л: Никога не му стигат и бучи. Тва си е проект, който е много добър (не се разбира) природа с разкопки горе и тва е. Значи ако може да го направиме и с европейско финансиране…

Колко и какви проекти от този тип има и дали са финансирани с европейски средства и кредитирани от ББР е въпрос на проверка и БОЕЦ незабавно ще сезираме Лаура Кьовеши и Европейската прокуратура за този казус и съдържащата се в записа информация за евентуални залоупотреби с европейските фондове!

ЕСПЧ: Румъния е нарушила правата на Лаура Кьовеши с уволнението ѝ - От деня - БНР Новини

Схемата, за коятро се говори в записа, за фактуриране през фирма-посредник, която „надува“ изкуствено цената на доставеното и отчетено оборудване е стара, още от времето на „Батко и братко“. Така се „щипкат“ 400-500 000…

Има още един важен детайл в записа. Къщата в Гърция, за която договарят схемата за покупка и която Ламбовски продава на  Мавродиев не е декларирана от него. Бившият шеф на ББР и КФН не е декларирал тази своя придобивка нито произхода на средствата за нея.

Сайтовете Капитал и Афера осветляват тази сделка с вилите в Гърция още миналата година, като е замесено и името на премиера Бойко Борисов. Твърди се, че Мавродиев купува една от вилите в Гърция за Бойко Борисов, като подарък от Пеевски. Също позната схема, като схемата със закупуването на Къщата в Барселона за любовницата на Боййко Борисов от други негови приятели. Възможно е мис Бикини, Борислава Йовчева да е заменила Барселона с Гърция. Миналата година Мавродиев заплашваше със съд медиите, които публикуваха информация за негова къща в Гърция. Сега всичко се потвърждава. Става ясно и че евнтуално Мавродиев е звънял на Маджо, за да „кроти“ Ламбовски и той да мълчи по случая. Тези схеми са класически пример за пране на пари,  симулативно сделки, данъчни и финансови измами. Договаряш една цена, част от нея плащаш официално, а останалите кеш,“под масата“.

Всичко това бе публикувано още миналата година и ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ ОГЛУШИТЕЛНО! Затова Пеевски и мафията си избраха Гешев!

Тук може да се запознаете с разследването на Капитал, което се потвърждава от публикуваният от БОЕЦ запис:

https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2020/08/13/4102078_mavrodiev_edin_banker_dve_vili_i_cial_kup_ofshorki/ki/

А тук може да чуете целият запис и транскрипцията към него:

Мавродиев: „Шиши не дава предсрочни избори“! (аудиозапис)

НАЙ – ВАЖНОТО ОТ ЗАПИСА – НЕ БОРИСОВ, А ПЕЕВСКИ  И ДПС РЕШАВАТ ДАЛИ ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ! БОРИСОВ Е ОРЕШАРСКИ! БОРИСОВ Е МАРИОНЕТКА И ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ВОЛЯТА НА ПЕЕВСКИ! 

Ужасяващи са нещата. „Щипват“ си по 300-400 000 лева от проектчета финасирани с вашите пари. Хранят Шиши с рестото. Буда стиска властта и осигурява безнаказаност и пъноводие на корупционната река! Всъщност за оставка и избори решава Пеевски, Борисов вече е само изпълнител! 

Това зло трябва да бъде изринато!

И след тези избори вероятно ще трябва да сваляме и следващите. Гответе се за серия от избори, докато изринем кочината и си подредим държаватаГответе се за площадите още на 05.04.2021г.! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА