Къде е Гешев? Къде си, мутро страхлива?

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Гешев, къде си сега, мутро страхлива?

Точно преди една година прокуратурата ми повдигна поредните обвинения. Това се случи след разкритията на БОЕЦ за мракобесните действия на правителството и Щаба за ОТКАЗ да бъдат тествани контактни лица, включително и видински медици (и не само), което доведе до взрив на заразата, до стотици заразени и множество смъртни случаи. С действията си тогава БОЕЦ принудихме институциите да вземат повторни проби, да се размърдат и да си свършат работата ограничавайки щетите от действията и бездействието им. Вярвам, че помогнахме и спасихме човешки животи. Буквално същият ден, в който разкрихме, че тази порочна практика по нетестваане на контактни лица продължава прокуратурата ми повдигна обвинения за всяване на на паника и поиска три години затвор за мен. Лично по разпореждане на ГЕШЕВ съобщението за повдигнатите ми обвинения бе публикувано на сайта на Върховна прокуратура, а моето дело бе поето от шефката на районна прокуратура Видин. Гешев отчете пред своите господари – Пеевски и Борисов, че е изпълнил тяхната воля за пореден удар срещу нас и делолто отиде в съда.

Бях ОПРАВДАН  и на последна съдебна инстанция! Българският съд постанови – НЕВИНЕН! Това обаче не бе качено на сайта на прокуратурата. Сега аз съдя тях за тази поредна репресия и затова, че преследват мен и семейството ми заради гражданската ни позиция и битките ни за свобода и справедливост с БОЕЦ. 

ВАЖНА ПОБЕДА! Гражданите сме по-силни от мафията!

Снощи в София бе извършено брутално показно убийство. Човек бе разстрелян, като куче пред очите на 11 годишно дете.  Мафията и мутрите напомнят за себе си. Гешев обаче не го виждаме и чуваме! Изведнъж слугата на мафията се сниши и изчезна. Няма го по телевизиите да коментира, нито съобщение на сайта на прокуратурата, няма дори снимка с каскет от местопрестъплението.  Това е убийство все пак, а не незаконно варене на ракия. Там Гешев е пръв.  Скрила се е мишката и чака новината за убийството да бъде забравена и да потъне около изборите. Само за последните три години се случиха няколко показни убийства. Нито едно от тях не е разкрито. Не са разкрити и стотиците показни убийства от 90-те и началото на този век. Прокуратурата се оказва безсилна в тези случаи. И няма как да е по друг начин защото прокуратурата дори и да иска не може да разследва своите господари-поръчители на тези убийства. Още от времето на Филчев (а и преди това) прокуратурата е подчинена на мафията. Гешев и Цацаров завършиха този процес предавайки и продавайки прокуратурата изцяло в ръцете на най-гнусната мутро-ченгеджийска пасмина оглавена от Пеевски, Доган и Борисов. Помните ли Цацаров как изричаше срамните думи в национален ефир „Нито един суджук не е стигнал до премиера Бойко Борисов“? Помните ли как Гешев се определяше за „Инструмент на Господ“? А поминте ли как преди три години Борисов обеща, че до месец ще бъде разкрито убийството на висш данъчен служител? А снимките на Борисов с Пашата, с Маджо, с Трактора,  с Тодор Живков, както и с шлифера и пистолета в колана помните ли? Те превърнаха страната ни в кочина. И затова искаме тяхното отстраняване от властта, ако сте забравили. Борисов и Гешев трябва да си ходят, а с тях ще си замине и Пеевски, защото те са неговите марионетки и проводници във властта.

„ШИШИ НЕ ДАВА…“ тези думи от публикуваният само преди няколко дни от БОЕЦ запис между Мавродиев и Ламбовски би трябвало да помните. Той олицетворява състоянието на държавата ни в момента. Шиши – Пеевски е истинският  господар на прокуратурата и държавата. Не искам да живея така и не мога да позволя мутрите и слугите им да ми вземат родината, живота, мечтите и бъдещето на децата ми. 

Битката продължава.

07.04.2021г.   Георги Георгиев – БОЕЦ

БОЕЦ обявява и фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА