НЕ трябва да позволим гражданите да бъдат излъгани отново!

Още в понеделник БОЕЦ обявхме официално своята позиция във връзка с резултатите от изборите и бъдещите събития. Сега обявяваме и първото ни преложение след изборите. 

Путин изпроводи Бойко Методиевич Борисов с покровителствен шамар зад врата - DUNAVMOST.com

БОЕЦ ще внесем в министерството на правосъдието предложение за промяна на наредбата за реда и условията за изтърпяване на наказания в местата за лишаване от свобода, като предлагаме в двора на Централния софийски затвор да бъде поставен дървен макет на джипката на Бойко Борисов, като по време на ежедневната външна разходка на затворниците да му бъде позволено да влиза в „джипката“, да си бръмчи и да маха с ръка на другите затворници. По преценка на управата на затвора, достъп до задната седалка на  джипката може да бъде разрешен и на други затворници по тяхно усмотрение – Николай Нанков, Костадин Ангелов, Данаил Кирилов и тн.

Извън шегата, вече започнахме да чуваме от някои новоизлюпени политици идеи за жертвоготовни министерски самоназначения. Николай Хаджигенов обявил днес, че е готов да приеме кабинет подкрепен и от ДПС , и от ГЕРБ дори, като според него  в новия парламент без гласовете на ДПС и БСП не можело. Хаджигенов лансира идеята за кабинет с кратък мандат, като би „пожертвал“ себе си за министър. Подобна идея за правителство до декември вече бе предложена от Бойко Борисов, а същата  формулата за „програмен“, или експертен кабинет е мечтата на ДПС, Доган и Певски от година! Врагът е на колене и сега трябва да бъде довършен, колкото по бързо отидем на нови избори, толкова по-добре. не трябва да даваме на мафията време да се окопити, да активират новите си сценарии и да заметат следите и унищожат доказателството за извършените престъпления и грабеж. Хаджигенов осъзнава, че ако има сега още едни избори той няма шанс да види повече парламента от вътре. Спокойно може да отиде в листите на ДПС, или ГЕРБ, няма да го изгонят. 

Предупредихме вече и призовахме гражданите да бъдат бдителни и готови за реакция на площадите, ако се опитат да ни вкарат в поредната подмяна. Предатели винаги е имало, алчни за министерски кресла и власт хора, дребни душици, които не  виждат по далеч от собственият си келепир също. Не се поддавайте на захаросани капани и предложения, които ще ни завъртят пак в омагьосания кръг на статуквото, или ще дадат на мафията време да се окопити. Нашата битка е и си остава – отстраняване на мафията от властта и изграждане на активно гражданско общество. Последователност, упоритост и принципност, това е ключът към победата и успеха!

Битката продължава без компромиси и без отстъпление!

Тук може да се запознаете отново с официалната позиция на БОЕЦ:

Официална позиция на БОЕЦ за проведените избори и предстоящите събития.

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Изборите за народни представители през 2021г. преминаха под знака на бруталните схеми за контролиран, корпоративен и купен вот приложени от партиите от управляващата ни мафия – ГЕРБ, ДПС, ВМРО и тн. Изключително тежък натиск върху държавната и общински администрации за осигуряване на гласове за управляващите. Платени и манипулативни социологии, незаконна предизборна агитация с изпозлване на държавния ресурс и тн.

Въпреки всички тези пороци изборите показаха ясно волята на българските граждани. А тя е – българските избиратели не желаят да бъдат управлявани от нито една от политическите партии участвали в тези избори. Силен знак за промяна, който трябва да бъда прочетен и признат.

БОЕЦ заявяваме, че  няма да приемем какъвто и да е опит за подмяна на вота на българските граждани чрез безпринципни коалиции. Борисов вече заговори за „обединение” и „експертно” правителство, което е мечтата на ДПС, Доган и Пеевски. Гражданите така подредиха партиите, че ГЕРБ не могат да съставят правителство без някоя от така наречените „партии на протеста” – ДБ , ИТН, или ИМВ да влезе в ролята на предател. От друга страна и ДБ, ИТН и ИМВ не могат да съставят правителство без да се прегърнат с ГЕРБ, БСП, или ДПС и с този компромис да компрометират и подменят вота ха гражданите срещу политическото статукво. Основния аргумент на всички, които ще се поддадат на изкушението на властта и ще предадат избирателите си ще е кризата и нуждата от стабилност. БОЕЦ припомняме, че служебните правителства в България обикновено в краткосрочен и средносрочен план са доста по успешни от редовните правителства.

БОЕЦ ще продължим да отстояваме заявените свои цели за свобода, справедливост, граждански контрол върху управлението и отстраняване на мафията от властта, като вярваме, че през годните, през последните месеци, седмици и дни свършихме огромна работа и благодарение и на нашите усилия, България вече има своето будно гражданско общество. И това е огромно постижение.

В сегашната ситуация БОЕЦ виждаме следният изход – ситуиране на 45-и Парламент с кратък мандат – един-два месеца (докато се върти рулетката с мандатите) с една най-важна цел – промяна на ИК с въвеждане на електронно-дистанционно гласуване (поне по пощата) и граждански контрол върху изборите, приемане на  закон за Лустрацията и служебно, гражданско правителство излъчено от президента Радев и нови, извънредни избори  – доразчистване на ГЕРБ, ДПС, БСП и стартиране на така нужната ни истинска промяна и реформи. Да не забравяме, че отстраняването на мафията от властта е невъзможно без отстраняването на Гешев от върха на прокуратурата. А това докато ГЕРБ, ДПС ,БСП и останалите партии на статуквото са в управлението е немислимо.

Всичко друго би дало време на мафията да стабилизира, да мимикрира и да унищожи постигнатото от гражданите до момента.

Партиите, които оправдаят сега доверието на своите избиратели и устоят на натиска на мафията и изкушението на властта ще имат шанса да получат още по-голяма подкрепа на следващите извънредни избори. И обратното – предателите ще бъдат наказани. Гражданите искаме да видим нови принципи и нов морал в политиката – честни, последователни и отговорни политици, за които властта не е самоцел и източник на лично обогатяване, а средства за защита и отстояване на интересите на обществото. Разбира се, ако не бъдем чути, ще излезем на площадите и ще сваляме и следващото правителство на подмяната и мафията. 

БОЕЦ искаме и да поздравим всички свободни граждани, бойци, демократи, които в условията на мафиотска диктатура не се отказаха и показахме, че гражданите сме по-силни от мафията.

Битката продължава!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява и фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“между Ламбовски и Мавродиев, публикуван от нас на 01.04.2021г.!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА