Следовател Бойко Атанасов – служебен министър на вътрешните работи – номинация на БОЕЦ!

Още на 05.04.2021г. БОЕЦ обявихме своята позиция за резултатите от изборите и предстоящите събития.
Следващата стъпка  след приемането на новият Изборен кодекс и нова ЦИК е – граждански служебен кабинет и нови избори! Не искаме нито Борисов, нито Радев, нито Нинова, Доган, Пеевски, или Решетников да редят служебният кабинет за извънредните избори. Той ще има две изключително важни цели и задачи, да осигури честният и свободен вот на българските граждани и да предотврати унищожаването и заличаването на следите и доказателствата за престъпленията и грабежа на Борисов, ГЕРБ и мафията! И за да бъдем част от този процес, гражданите трябва да имаме своите представители в служебния кабинет, хора, които имат нашето доверие и са доказали, че имат куража да се изправят срещу мафията и защитават общественият интерес! Тава е най-сигурната форма на граждански контрол.Никой не може по добре да защитава интересите на гражданите от самите граждани!
БОЕЦ не сме партия и не се борим за властта, но имаме своите номинации и предложения с качествени и достойни хора, които не са членове на Сдружението.
БОЕЦ предлагаме кандидатурата на Следовател Бойко Атанасов за служебен министър на вътрешните работи! Знаем, че това министерство е най-дебелата бухалка на мафията по време на избори! Бойко Атанасов има административният опит и капацитет, кураж и смелост да спре използването на МВР за натиск по време на изборите и да гарантира сигурността и спокойствието на гражданите! МВР се използва и за прикриване и осигуряване на схемите за купуване на гласове. Преди изборите трябва да бъдат сменени и всички областни шефове на дирекции  на МВР назначени от Буда и шофьора на Мето Илиенски – Младен Маринов. Това са политически, мутренски назначения на мафията с цел осигуряване на власт и влияние. Преди изборите на този пост ни е нужен човек, като следовател Атанасов, юрист и опитен администратор, който да има куража да се изправи срещу огромните интереси на мафията в това министерство и да осигури чесността на вота. 
В понеделник БОЕЦ ще изпратим до президента Радев и политическите партии извън статуквото нашето предложение за граждански кандидат в служебния кабинет за предстоящите извънредни избори.
Битката продължава принципно и последователно до пълното отстраняване на мафията от влстта!
Тук може да прочетете позицията на БОЕЦ за резултатите от изборите:

БОЕЦ обявява и фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“между Ламбовски и Мавродиев, публикуван от нас на 01.04.2021г.!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА