БОЕЦ сезира гръцката прокуратура за записа #ШишиНеДава! (видео)

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ внесохме сигнал до прокуратурата на Република Гърция чрез гръцкото посолство в София. Част от действията и събитията описани в записа между Мавродиев и Ламбовски се случват на територията на гръцката държава – покупко продажба на имоти. 

Ахжела Адамова, Йосиф Деянов и Георги Георгиев от БОЕЦ при внасянето на сигнала.

Записа съдържа информация за уговаряна покупка на вила в Гърция за 600 000 евро, като Ламбовски продава вилата на Мавродиев. Описаните събития в записа – сделки с недвижими имоти в Посиди –  Гърция се развиват по времето, когато Мавродиев е шеф на ББР и ръководител на КФН.  При уговарянето на сделката се договаря престъпна схема за укриване на доходи и данъци, като се уговаря една официална цена за пред властите в Гърция и България и доплащане в брой на друга цена, което не се отразява в договора за покупко-продажба. Така се спестява обяснение за произхода на тези средства, както и плащането на данъци и такси при продажбата на имота, която се извършва на симулативна цена. Сделката се извършва през офшорна фирма, контролирана явно от Мавродиев, която не е ясно с какви средства разполага и какъв е техният произход. От записа става ясно, че това е втора вила в Посиди -Гърция, която Ламбовски продава на Мавродиев.

БОЕЦ сезираме Поркуратурата на Република Гърция за престъпления извършени на територията на гръцката държава – пране на пари, укриване на доходи, данъчни и финасови измами, извършване на симулативна сделка и тн.  и изискваме да бъде образувано досъдебно производство срещу Мавродиев и Ламбовски, в хода на което да бъдат събрани всички необходими данни и информация за извършените престъпления с цел установяване на обективната истина. Допълнително ще внесем сигнала и на място в гръцката полиция, специализирано  звено „Антикорупция“. 

Както вече обявихме сигнала ще бъде внесен и в международните банкови институции – СБ, ЕЦБ И ЕБВР , с искане за одит и ревизия на кредитната практика на ББР заради описаните схеми за неправомерно кредитиране на „наши“ хора в размер на милиони лева и дори стотици милиони в случая с Пеевски.

На 05.04.2021г. БОЕЦ сезирахме ЕК и европейската прокуратура на Лаура Кьовеши за записа и съдържащите се в него описания на престъпни схеми за източване на проекти с европейско финансиране. А на 14.12.сезирахме и Гешев, за да видим позорните усилия на прокуратурата в България да прикрие престъпленията на поредната марионетка на управляващата ни мафия.

Тук може да чуете и записа:

Мавродиев: „Шиши не дава предсрочни избори“! (аудиозапис)

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА