1 106 918лв – така ГЕРБ си купува гласове за изборите! (документи)

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Представяме ви обещаните документи на една от стотиците схеми, чрез които ГЕРБ на практика си купуват десетки и стотици хиляди гласа на държавни служители!

Традиционно в началото на всяка година БОЕЦ разкриваме и предоставяме на обществото информация за получените парични бонуси в различните държавни структури. Тази година също го направихме, като благодарение на нашите усилия българските граждани разбраха за десетките милиони раздадени през 2020г.  в НАП, МВР, НЗОК, КФН и тн. От общо над десет институции само две отказаха да предоставят на БОЕЦ информацията за бонусите и това са Специализираната прокуратура и Комисията за регулиране на съобщенията. Заведохме дела и осъдихме и СП и КРС да ни предоставят изисканите данни.

2020г. бе една от най-тежките години заради ковид кризата. Тежка не само за здравеопазването, тежка и в икономически, финансов и социален спектър. Хиляди са унищожените бизнеси, десетки хиляди са загубените работни места. С месеци хората чакаха обезщетенията и помощите отпуснати по ковид мерките за подкрепа, защото пари нямаше, така както пари нямаше и за медицинските сестри и лекарите, които поеха най-тежкият удар на кризата. Под силният обществен и медиен натиск правителството на Борисов и мафията отпусна символични средства за доплащане на лекарите, сестрите и медицинските служители на първа линия, като през цялото време бяхме свидетели на случаи на медици лишени от тези средства!

В същото време още от лятото след старта на протестите срещу мутро-мафиотското управление на Борисов, той излезе в нелегалност и българските граждани станаха свидетели на неговите изяви по „СевдаТВ”  и раздаването на милиони през прозореца на джипката. Това раздаване на  обществени пари стана основното занимание на Борисов и още тогава БОЕЦ съобщихме, че това фактически е купуване на гласове в предизборна ситуация. Нагло и демонстративно купуване на гласове пред очите на всички. Не по малко нагло е и раздаването на бонуси в условията на ковидкриза, когато бизнеса и обществото изнемогват държавните служби и администрация да си раздават огромни  финансови бонуси! ТОВА са другият тип схеми, чрез които ГЕРБ си купуваха гласовете на държавните служители преди избори. Купуваха ги с нашите пари под формата на бонуси и награди. Стотици милиони са раздадени, като бонуси в държавната администрация през 2020г., а в същото време милиарди са загубите на бизнеса и българските семейства от кризата и за тях „бонуси” нямаше!

След като осъдихме Комисията за регулиране на съобщенията, БОЕЦ получихме информацията за раздадените в агенцията бонуси. Това е една от анонимните комисии, за които почти никой не е чувал – типична партийна хранилка за „наши хора”, където управляващите назначават своите калинки, за да паразитират на гърба на народа. Справка в официалният сайт на КРС показва, че в комисията работят 23 души назначени на трудово правоотношение със средна месечна заплата почти  4 000 лева и 180 души държавни служители със средна месечна заплата около 2000 лева. Над 200 души ‘работят” в тази комисия и за 2020г. са си раздали  1 106 918 лв. допълнителни бонуси за „постигнати резултати”!

ЕТО ТАКА ГЕРБ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ! Пир по време на чума. Милиони бонуси на чиновниците и милиарди кредити, които народа трябва да връща! В подобни държавни комисии, агенции и дирекции преди изборите освен раздадените милиони, като бонуси, са изискани списъци с по 20, 30 и дори 50 имена и телефонни номера на хора, които ще гласуват за ГЕРБ. Средно един служител в КРС е получавал всеки месец над 500 лева „бонуси” докато в същото време за пенсионерите се подхвърляха по 50 лева „помощи”. Така от държавните служители „захранени” с хиляди лева бонуси е поискано преди изборите да осигурят съответно и нужните гласове за изборите.

Така работи мафията, така мафията прави и печели изборите, споделете, нека информацията стигне до гражданите.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА