Ремонти по трасето на Турски поток! Грабеж за три милиарда!

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 28.05.21г. БОЕЦ сезирахме ДАНС за заплахи за националната сигурност съдържащи се в проекта „Турски поток“.  Една от заплахите е техническата годност на тръбопровода и качеството на строителстовото. Множество въпроси са без отговори, а най-важният е – било ли е за сметка на качеството бързането и форсирането на строителството на Турски поток само, за да бъде завършен през декември 2020г. По информация на БОЕЦ по трасето вече се извършват ремонтни дейности. Проблемите са от различно естество, но това трябва да бъде проверено от официални институции. Най-опасни са течовете на газ в районите на крановите възли.  Вчера БОЕЦ показахме състоянието на малка част от трасето.

Тук можве да видите видеото.

https://fb.watch/5RQQ7IOnDE/

Според българското законодателкство акт 16 за въвеждане в експлоатация може да бъде получен след приключване на строителните дейсности и рекултивацията на зямята и почвата по цялото трасе. Вижда се състоянието на земята, като лунен пейзаж. Не е зазято със земеделски култури, а дори тревата трудно расте. 

Екологичните проблеми са само част от проблемите, които съпътстват изграждането на Турски поток на територията на България. БОЕЦ от година се борим за осветляването на корупционният модел на този проект. Три милиарда платени от българските граждани за най-големият грабеж от последните десетилетия.

Ремонти за три милиарда, как звучи?

На 03.06. на инициирана от БОЕЦ среща с министъра на енергетиката ще представим всички данни, документи и информация, с които разполагаме за престъпните схеми и енергийната зависимост, на която ни обричат този проект и правителството на Борисов. До момента сме сезирали всички национални и международни институции, очакваме резултати и действия. За този грабеж Борисов и бандата му трябва да бъдат съдени и осъдени! Битката продължава.

#БОЕЦ

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА