БОЕЦ ще сезира LIBE и ЕК за подслушването! (документи)

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес, Георги Георгиев от БОЕЦ публикува документи за това, че по искане на СП и с разрешение на Специализираният наказателен съд е бил подслушван, следен и записван най-малко 4 месеца.

От документите става ясно, че при  подслушването на Георгиев са следени и слушани изключително разговорите му с журналисти, като те се превръщат в директни жертви на мракобесието и страховете на мафията на Борисов, Пеевски, Гешев и бандата им. 112-то място по свобода на словото.
Георгиев е подслушван , като гражданин, председател на БОЕЦ – гражданска организация заради организирането на протести и използването на социалните мрежи и приложения за изразяване на гражданска позиция. Журналистите са подслушвани защото са имали дързостта и професионализма да говорят с него, за да отразяват обективно протестите и позицията на БОЕЦ и гражданите. Сред тях има и чужди медии, като ФРАНС ПРЕС, както и водеши български журналисти – Luba Kulezich , автор и водещ на предаването „Честно казано“ по Телевизия Евроком , Димитър Стоянов – разследващ журналист от Биволъ и Bird.bg , Петър от сайта fakti.bg , Мирослав Митков от Евроком и тн.
Извършеното от Георгиев престъпление е, че отстоява конституционното си право на свободно иразяване и протест. При диктатурата на мафията правата се превръщат в престъпления. Подслушван е по искане на Специализираната прокуратура (шпицкомандата на Гешев и мафията), а разрешенията са издадени от специализираният наказателен съд – бухалката на мафията.
Във всяка една правова, демократична и нормална държава, след подобен скандал главният прокурор и подчинените му, организирали тази гавра вече биха били обвиняеми, а тези институции – СП и СНС незабавно закрити. Сега ясно ли е защо искаме тяхното закриване?
Още в петък БОЕЦ ще сезираме и ЕК, както и Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи – LIBE към Европейски парламент. Ще изискваме от Бр’ксел не просто отговор, а санкции реакция и позиция за това брутално нарушаване на човешки и граждански права! 
Споделете и разпространете.
Битката продължава.

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

 <<< PAYPAL >>> link click

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА