ЕК сезира ОЛАФ по сигнала на БОЕЦ за разкритията на Илчовски в парламента!

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 06.05.2021г. БОЕЦ сезирахме ЕК и Европейската прокуратура за разкритията на земеделския производител Илчовски пред Парламентарната комисия за ревизия на Управлението и на  15.06.2021г. Сигнала ни е докладван до кабинета на г-жа Урсула фон дер Лайен.

Само седмица по-късно г-н Едуардо Кану от ЕК ни уведомява, че нашият сигнал е изпратен в ОЛАФ:

Уважаеми г-н ГЕОРГИЕВ, С настоящото потвърждавам получаването на съобщението ви, получено на 14 юни 2021 г. [1] адресирана до г-жа Урсула VON DER LEYEN, като председател на Европейската комисия. Вашето писмо беше предадено на OLAF от кабинета на президента. В това писмо Българско гражданско движение „България, обединена с една цел – BOEC”, представящо обвинения за участие в престъпни дейности и неправомерно поведение на бившия премиер Бойко Борисов (ГЕРБ-ЕНП) и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова (ГЕРБ-ЕНП). Понастоящем информацията се оценява с оглед да се установи дали разслдването трябва да бъде открито.

Предоставяни се и референтния номер на делото в OLAF –  OC / 2021/0558/01. Междувременно нашите приятели от „Брюксел за България“ внесоха сигнала и директно в офиса на OLAF в Брюксел! (горната снимка)

В битката срещу мафията и корупцията трябва да бъдем последователни и упорити, като използваме всички инструменти и възможности за реакция и съпротива  и само така можем да постигнем резултат. Тук може да се запознаете и да си припомните текста на сигнала на БОЕЦ:

БОЕЦ сезира Кьовеши, ЕК, ОЛАФ и Гешев за сигнала на Илчовски в Парламента!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

– <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА