БОЕЦ пита Сената за Пеевски и НСО по закона ‘Магнитски“.

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click
БОЕЦ подготвяме писмо до Американския сенат по повод санкциите на закона „Магнитски“ наложени над бившия депутат Делян Пеевски и включват ли те официални държавни структури, служби и институции, и/или държавни предприятия, които са били в бизнес контакти с него.
Става дума за това, че НСО от 8 години охранява Пеевски, като „национална ценност“ (при управленията на Борисов и Орешарски), а преди година лично Пеевски обяви, че внася законопроект, за да си плаща на НСО за охраната. Това вече поставя отношенията на държавата в лицето на НСО и Пеевски на бизнес ниво и искаме да знаем как се съотнася закона „Магнитски“ в подобни случаи. Същото важи и за държавни структури приели финансови и други „дарения“ от Пеевски. Както и такива възлагали държавни поръчки на фирми свързани с Пеевски.
Припомняме, че БОЕЦ имаме внесени 4 сигнала през годините до двама президенти за незаконната охрана на Пеевски, като последният сигнал е от преди един месец след встъпване в длъжност на служебия кабинет.
В момента стои и въпроса по отношение охраната на Борисов, следващият „магнетичен“ образ.
Битката продължава!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

– <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА