Министерството на туризма с над половин милион лева за Канал 3, ПИК и БЛИЦ! (документи)

Ангелкова, а малко срам?

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки –  <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ продължаваме да получаваме данни и да информираме българското общество за платените от държавни ведомства и дружества суми към определени медии за „медийни услуги и ПР“. 

Наглед неголеми суми (на фона на раздаваните от Борисов милиарди), но на принципа на „поточето“, в което се вливат още поточета, става ручей, а накрая пълноводна река за милиони, която тече в джобовете на шепа „правилни медии“ и техните господари. Вече публикувахме данните за платените към Канал 3, ПИК и БЛИЦ почти 250 000 лева сумарно от МРРБ и Министертвото на спорта (Включително и Спортния тотализатор), 30 00 от Пристанище Варна и тн.

Сега публикуваме информацията за едно от министерствата с най-тежки проблеми през последните години! Ковид кризата удари туризма най-тежко и Министерството на туризма (МТ), както и цялото правителство на Борисов 3  през 2020г. и 2021г. демонстрираха брутална неспособност за подкрепа към бизнеса и справяне с кризата. Хиляди загубени работни места, множество фалирали и унищожени бизнеси. Хората чакаха с месеци средствата по мерките за подкрепа, а в същото време Ангелкова и правителството на Борисов са наливали стотици хиляди и дори милиони в кафявите медии на Пеевски.

От официалната информация, която получихме от МТ общата сума по девет договора с Канал 3, ПИК и БЛИЦ за последните години е в размер на 540 000 лева с ДДС! Като последния договор е сключен през 2021г. Заради изричното писмено несъгласие на БЛИЦ и неполучените отговори от ПИК и Канал 3, което Министерството на туризма отчита, като мълчаливо несъгласие, НЕ ни предоставят самите договори. От частичния достъп, който получихме става ясно, че между МТ и Канал 3 са сключени 6 договора за 2019 и 2020г, с ПИК – един договор през 2020гг. и с БЛИЦ – два договора през 2020г и 2021г.

Договорите са сключени с цел „закупуване на програмно време за рекламиране на България, като предпочитана туристичска дестинация в изпълнение на провежданата от министъра на туризма държавна политика…“ 

Държавна политика по наливане на обществени средства в кафявите гнусомети на Пеевски, за да заливат те с помия и клевети бойците и протестиращите и да венцехвалят Вожда и Джипката му!

Тук може да прочетете и целия отговор на МТ:

ЗДОИ МС МТ

За детска болница, или медицински хеликопери в държавата на мафията пари нямаше, но в в същото време Борисов раздаваше милиарди от джипката, а министерства и държавни структури са превеждали стотици хиляди , вероятно сумарно милиони за „реклама“ към определени медии. Същите медии, които заливаха с помия лъжи и мърсотия  БОЕЦ и другите непримирими и се бяха превърнали в антураж и обслужващ персонал на Борисов. Те легитмираха властта на мафията и маскараяха всеки, който се противопоставяаше на престъпния режим на Буда, Пеевски, Гешев и котерията им.

 Документите са получени от БОЕЦ по Закона за достъп до обществена информация. Изисквахме от всички държавни структури сключените с определени медии договори. Предстои да огласим онформацията, която продължаваме да получаваме и обработваме. В аванс –  Кракачанов също има какво да обяснява по темата, БДЖ също.  И още, и още. Ще публикуваме всичко. 

Става дума за публични средства, за нашите пари. С които властимащите си плащат за комфорт, плащат за медийно „размазване на физиономиите“ на неудобните, плащат на медийни бухалки, плащат с нашите пари!

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА