БОЕЦ даде Бойко Борисов на МВР и прокуратурата.

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 03.09.2021г. на строителната площадка на един от лотовете на  АМ ‘ХЕМУС“ за пореден път Борисов демонстрира своята мафиотско-мутренска същност, нарушавайки демонстративно Закона за движение по пътищата. Наглед дребна простъпка, но Бойко Борисов е рецидивист в това отношение. Много мафиотски босове са били задържани първоначално именно за дребни престъпления, данъчни, финансови и други нарушения.

През ноември 2020г. БОЕЦ внесохме подобен сигнал до компетентните институции. МВР и прокуратурата тогава се навдеоха пред Борисов и сигнала ни остана без последствия. То и затова мафията си назначи Гешев – да пази своите господари.

БОЕЦ сезира МВР и ВКП за джипката на Борисов!

Гешев е ясен, да видим сега МВР как ще реагира!

Прилагаме пълен текст на сигнала:

ДО :  МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

БОЙКО РАШКОВ – МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА

 

                                                                    СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

 

относно

съмнения и данни  за извършени нарушения на ЗДвП от Бойко Методиев Борисов –  бивш премиер на Република България и лидер на ПП ГЕРБ – чл. Чл. 175а.  Чл. 178ж. Чл. 179. 1, чл. 183.ал3 , т. 5 От ЗДвП,  както и за  извършени престъпления – хулиганство отличаващо се с изключителен цинизъм, наглост и обществена опасност – чл. Чл. 325. От НК.

На 03.09.2021г. в профила в социалната мрежа „Фейсбук”  на бившият премиер, Бойко Борисов, бе публикуван видео материал заснет същият ден. От видеото се вижда, че лицето Бойко Методиев Борисов шофира лек автомобил „Шкода” и нарушава грубо ЗДвП, като шофира умишлено по недовършената част от АМ “Хемус” в отсечката Буховци-Белокопитово. От кадрите – от минута 01 и след това се вижда, че в този участък на магистралата строителните и довършителните дейности продължават. Липсва хоризонтална маркировка, както и мантинели. Борисов използва движението си по този пътен участък за политически цели, като прави политически внушения и партийна пропаганда грубо нарушавайки с особен цинизъм чл. 175а от ЗДвП.

В нарушение на чл. 178ж  от ЗДвП лицето Бойко Методиев Борисов демонстративно шофира в платното за насрещно движение, като през цялото време участва в заснемането на  видеоклип с партийно-политическа насоченост и тематика.

Борисов нарушава и чл. 183, ал 3 л Т3 като навлиза по строящият се пътен участък нарушавайки показно пътния знак забраняващ движението на ППС.

Прилагаме линк към профила на Борисов и доказателствения видеоматериал:

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/169713471943428

В коментарите под това видео в профила на Бойко Борисов много  български граждани изразяват своето възмущение от хулагнските действия на Борисов и грубото погазване на Закона. Прилагаме няколко коментара:

Zhivko Girginov

Г-н Борисов, защо шофирате в отсечка, в която движението на ППС е забранено, нарушавайки знак “Влизането забранено за ППС”? Кое Ви дава право да нарушавате Закона за движение по пътищата и ППЗДП? Законите не важат ли за Вас?!

Nickola Dinov  ·

Наглец! Кой ти дава право да караш по затворен път? Какъв си ти бе,Банкянски цървул? Има ли Полиция на тази територия?

Avram Topalov

като какъв кара този в строителен обект. аз кога мога да покарам

Действията на Борисов, които самият той прави публични чрез представеният видеоматериал са  видени от над 48 000 българи към 05.09.2021г., абонати на социалната мрежа „Фейсбук”. Борисов грубо нарушава обществения ред и демонстрира с изключителен цинизъм явно неуважение към обществото чрез показното погазване на Закона за движение по пътищата, като според нас осъществява състав на престъпление квалифициран в чл. 325 от НК – хулиганство.

Припомняме, че в това отношение, Борисов е рецидивист, като БОЕЦ сме сизирали и неколкократно компетентните органи за подобни неправомерни деяния на Бойко Борисов.

На основание чл. 207 от НПК, БОЕЦ сезираме ВКП за установените от нас данни за извършени престъпления и изискваме от прокуратурата да образува досъдебно производство срещу бившия премиер Бойко Борисов за посочените от нас закононарушения, като установи наличието на извършените престъпления и незабавно му бъдат повдигнати обвинения за хулиганство, като бъдат отчетени изключителният цинизъм и рецидив в действията му.

БОЕЦ сезираме и МВР за нарушенията на ЗДвП извършени от Бойко Борисов и изискваме да образуват необходимите проверки за установяване на закононарушенията и му бъдат наложени съответните административни санкции и наказания.

БОЕЦ изискваме от  МВР да бъдем информирани за всички техни действия и резултатите от тях и заявяваме своята готовност да представим допълнителна информация по случая.

 

06.09.2021г.                Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

МОСВ са платили 105 000лв. на Канал 3 за „програмно време“! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

При изпълнение на мерките за информираност по Оперативна програма „Околна среда“, Министерството на околната среда и водите (МОСВ) е платило 105 000лв. на Канал 3 по два договора . Договорите са сключени директно на основание чл. 13, ал 1 т.5 от глава Трета на общите изключения от Закона за обществените поръчки.

Първият договор е от 2017г. към който е сключено допълнително споразумение през 2018г. на обща стойност 45 600лв. А вторият договор е от 30.09.2019 г. на стойност 58 937 лв.

Кой, как и защо е решил точно Канал 3 да промотира и рекламира дейността на МОСВ по ОПОС оставаз загадка. Както и как и кой е определил сумата, кой и как е провеждал контрола върху изпълнението и тн. Не е тайна обаче, че Канал 3 бяха една от „медиите“, които обслужваха властта на Борисов и Пеевски и заливаха с клевети и помия техните опоненти. Типичен и срамен слугинаж, довел до 112-тото място на България по свобода на словто.

Подобни медии доброволно влизаха в ролята на перални за мафията и бухалки срещу неудобните. Става ясно и как са били ‘мотивирани“ да изпълняват гнусните си поръчки. С огромни средства платени от нашият джоб. Борисов и неговият режим са плащали на медии с обществени средства, за да заливат обществото с лъжи и хвалебствия за властта и да маскарят и клеветят тези, които не приемат престъпната власт на мафията! 

Документите са получени от БОЕЦ по Закона за достъп до обществена информация. Изисквахме от всички държавни структури сключените с определени медии договори. Предстои да огласим онформацията, която продължаваме да получаваме и обработваме. В аванс –  Кракачанов също има какво да обяснява по темата. И още, и още. Ще публикуваме всичко. 

За детска болница, или медицински хеликотпери в държавата на мафията пари нямаше, но в в същото време Борисов раздаваше милиарди от джипката, а министерства и държавни структури са превеждали стотици хиляди , вероятно сумарно милиони за „реклама“ към определени медии. Същите медии, които заливаха с помия протестиращите и се бяха превърнали в антураж и обслужващ персонал на Борисов и джипката му. Те легитмираха властта на мафията и маскараяха всеки, който се противопоставяаше на престъпния режим на Борисов, Пеевски, Гешев и котерията им.

Става дума за публични средства, за нашите пари. С които властимащите си плащат за комфорт, плащат за медийно „размазване на физиономиите“ на неудобните, плащат на медийни бухалки, плащат с нашите пари!

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА