А Пламен Георгиев до кога ще е консул?

А Пламен Георгиев продължава да е консул в Испания.
И за този червей ли трябва да променяме Конституцията? Или да променяме законодателството? И той ли е недосегаем, като Гешев? Защо тогава продължава да се угоява с нашите пари на престижен дипломатически пост в Испания? Защо не е под домаше арест на терасата за изпирането на Пеевски, например?
След внесения от нас първи сигнал в КПКОНПИ, още при страта на работата на Комисията, БОЕЦ го принудихме и той произнесе култовата фраза, че „Пеевски е най-чистия в държавата“! Пламен Георгиев имаше задължението да провери произхода на средствата за магическото забогатяване на Пеевски, как от собственик на стар Опел за една година стана мултимилионер с активи за стотици милиони ! И го изпра! Сега закона „Магнитски“ ни казва друго за Пеевски, а Пламен Георгиев, който прикриваше престъпленията му заедно с Цацаров, Гешев и Борисов продължава да е безнаказан и верен на мафията!
Въпроса за консулството на Пламен Георгиев е в правомощията на служебното правителство и Президента и може да бъде решен за един ден.
БОЕЦ няма как да приемем слугите на мафията да продължават да стоят необезпокоявани на своите постове и да продължават да защитават интересите на мафията. Очаквайте следващите ни действия.
Битката продължава!

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА