Две години от деня, в който Борисов помогна за избора на Гешев по заповед на Пеевски, но мафията разбра, че гражданското общество е будно! 

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Две години от блокадата на БОЕЦ и гражданите на Орлов мост в деня, в който Висшият съдебен съвет (ВСС) избра Иван Гешев за главен прокурор се навършват днес!

На 24 октомври 2019 година полицията попречи на законният протест на БОЕЦ (повече ТУК) пред сградата на ВСС срещу опита на мафията да си назначи за още седем години поредната марионетка начело на прокуратурата. Там бяха допуснати само мутрите с плакати „Гешев е радост“, които бяха организирани в подкрепа на този позорен избор (повече ТУК).

От деня на номинацията на Иван Стоименов Гешев за нов главен прокурор – 28.07.2019 г. предприехме редица действия срещу избора му, сред които:

☑ Издигнахме и гражданската кандидатура на следовател Бойко Атанасов (повече за това ТУК), която бе отхвърлена от министъра на правосъдието. Така правителството превърна избора на главен прокурор в състезание с един кон – конят на Делян Пеевски, Цацаров и Борисов, който се казва Иван Гешев;

☑ Внесохме становище срещу избора на Гешев, което бе публикувано на сайта на ВСС (повече ТУК);

☑ Внесохме няколко сигнала срещу Гешев, съдържащи данни за извършени от него престъпления срещу правосъдието и действия уронващи престижа на съдебната власт (повече ТУК и ТУК);

☑ БОЕЦ организирахме и поредица от протести на 12 и 13.09. пред Съдебната палата и на 16.09. пред Министерски съвет, като се включихме и във всички маршове организирани от Инициатива „Правосъдие за всеки“ срещу избора на Гешев! Повече за причините ни ТУК.

Кулминацията на действията ни беше протестът на 24 октомври 2019 година! Районът на сградата на ВСС тогава беше тотално блокиран от полицейски части, жандармерия и цивилни чернокачулкови индивиди със зелени жилетки, които разпореждаха на полицията кой да бъде пропускан.

Кадрите от тези отвратителни сцени обиколиха медиите и социалните мрежи – ВСС окупиран от мутри, които разпореждат на полицията да възпрепятства достъпа на граждани до сградата на ВСС, а служителите на МВР, покорно изпълняващи заповедите на мутренските бригадири, нарушавайки гражданските права на дошлите да изразят позицията си срещу Гешев!

По-късно в нашите съдебни битки доказахме, че тези действия на МВР са били абсолютно незаконни!

След позорните и незаконни действия на МВР срещу законния протест на БОЕЦ, поведохме гражданите и направихме първата от десетилетия 24-часова блокада на Орлов мост! Това бе изключително силен знак за нашата решителност да се борим срещу този срамен и недопустим избор на мафията!

Блокадата на Орлов мост показа, че непримирими има! Такова нещо не се беше случвало от времето на Виденов!

Мафията разбра, че гражданското общество е будно! 

И ако тогава бяхме стотици хора срещу избора на Гешев, то днес милиони българи осъзнават, че Гешев е позор и слуга на мафията!

На 24.10. 2019 г. Бойко Борисов помогна за избора на Гешев по заповед на Пеевски!

На 24.10.2019 г. Йорданка Фандъкова и столична Община обслужиха Гешев, Пеевски и мафията (повече ТУК)!

На 24.10.2019 г. правото, демокрацията и гражданските парва бяха потъпкани, за да може мафията, ченгетата и олигархията да си гарантират избора на поредната марионетка за главен прокурор!

На 24.10.2019 г. обаче БОЕЦ и гражданите показахме – въпреки всичко, че сме по-силни от мафията! 

Битката продължава!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА