БОЕЦ отвръща на прокуратурата! Ще разследва ли сега депутат и пиар на ГЕРБ?

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки<<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ отвръща на Прокуратурата!

Гражданско сдружение „БОЕЦ“ подаде сигнал до Върховна касационна прокуратура относно данни за престъпление, извършено от депутат на ГЕРБ,  пиара на партията и „журналисти“ от ПИК!

Преди дни – на 21 октомври, ви съобщихме, че прокуратурата е образувала проверка по сигнала на БОЕЦ за „Pi ar Sevi Boiko“ (повече за сигнала ТУК). Вместо обаче да разследва главния прокурор за конфликт на интереси и извършено престъпление, каскетите на Гешев започнаха преследване срещу тези, които са записали неговия позор!

Вместо да проверява защо пиарът на Бойко Борисов – Севдалина Арнаудова, и главния прокурор си „чатят“ по време на заседание на парламентарната Комисия по правни и конституционни въпроси, прокуратурата образува досъдебно производство по чл. 171. ал.3 от Наказателния кодекс, който гласи, че „който противозаконно узнае неадресирано до него съобщение, изпратено по електронен път, или отклони от адресата му такова съобщение, се наказва с лишаване от свобода до една година или с глоба от сто до триста лева“.

Повече за това ТУК.

Днес БОЕЦ предоставихме на прокуратурата следните видеокадри и свидетелства за друг подобен случай.

Да видим дали сега ще бъде образувано досъдебно производство срещу народния представител от ГЕРБ Анна Александрова, пиара на ГЕРБ Никола Николов и „журналисти“ от ПИК!

На 07 май сайтът ПИК публикува снимки на телефона на бизнесмена Светослав Илчовски. Снимките са направени на заседение на Комисията по ревизия в 45-тото Народно събрание. На тях се вижда негова лична кореспонденция с народният представител от „Демократична България“ Борислав Сандов и други лица, като Сандов и Илчовски размениха контактите си публично по време на въпросното заседание.

Във видеоклипът, който изпратихме до Прокуратурата на Република България днес ясно се вижда, че телефонът и електронните съобщения на Илчовски са заснети от бившата депутатка от ГЕРБ, Анна Александрова и Никола Николов – пиар на ГЕРБ. По думите на ПИК, и техните „журналисти“ са видели тези съобщения.

За разлика от Гешев, Илчовски не е магистрат или длъжностно лице и може да контактува с когото си поиска, а заснемането на неговата кореспонденция е престъпление по чл. 171. ал.3 от НК, което се наказва с до една година лишаване от свобода.

Публикуваме и текста на сигнала с входящ номер № PRB202111987214I, който БОЕЦ изпрати до Върховна касационна прокуратура по-рано днес:

„ДО: ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА

СИГНАЛ

от Сдружение Гражданско движение „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ“,
ЕИК 176949776, Адрес: гр. Видин, к-с „Панония“ блок 4 вход „З“ ап. 157,
Представлявано от Георги Борисов Георгиев, ЕГН 7306211766 председател на УС e-mail: gdboec@abv.bg

ОТНОСНО

Данни и обосновани съмнения за действия съставляващи престъпление по чл. 171.1, ал.3 от НК извършени от Анна Василева Александрова – бивш депутат от ПП ГЕРБ, Никола Николов – ПР на ПП ГЕРБ, и неизвестни журналисти от сайта ПИК.

В качеството ни на неправителствена организация с дейност в обществена полза, представяме на вашето внимание следните достатъчни данни и доказателства, които водят до обосновани съмнения за престъпление по чл. 171., ал.3 от НК извършени от Анна Василева Александрова – бивш депутат от ПП ГЕРБ, Никола Николов – ПР на ПП ГЕРБ, и неизвестни журналисти от сайта ПИК.

На 07.05.2021г. в сайта ПИК бе публикувана статия озаглавена „РАЗКРИТИЕ НА ПИК – „свидетелят” с теста за дрога на Манолова си чати тайно със Сандов от ДеБъ – ето какви снимки от Монако му прати (ГАЛЕРИЯ)“.

Прилагаме линк към публикацията:
https://pik.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%82-%D1%81-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D1%87%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%B2-%D0%BE%D1%82-%D0%B4%D0%B5%D0%B1%D1%8A–news1022884.html?fbclid=IwAR0GeUdco7uIp1p_s48O6dPpiD148dHv36KIeG749l1XZ9s_1qbUiyTX-b0

В публикацията на ПИК се разкриват данни за неадресирано до тях съобщение, изпратено по електронен път от бизнесмена Светослав Илчовски до Борислав Сандов – политик. Заснемането на електронното съобщение на Илчовски до Сандов става на 07.05.2021 г. по време на заседание на парламентарната комисия по Ревизия на управлението в 45-тия Парламент на РБ. Публикувани са снимки от екрана на телефона на Илчовески, от които се виждат неговите електронни съобщения, предназначени до трети лица. По информация на БОЕЦ, нито Илчовски, нито Сандов са давали съгласие за достъп до тяхната лична кореспонденция. В горепосочената публикация на ПИК се казва:
„Таен чат с Мая Манолова и Борислав Сандов от ДеБъ от комисията на провалената омбудсманка върти кошаревския свидетел Светослав Илчовски, видя ПИК.”

Това признание от екипа на ПИК, че са „видели”, а след това и разпространили чужди електронни съобщения, непредназначени за тях, е доказателство за тяхната съвина в консумирането на престъпление по чл. 171, ал.3 от НК. Лесно може да се установи кои „журналисти“ от ПИК са били по това време на заседанието на парламентарната комисия по ревизия и как и защо са видели и разпространили кадрите, както и кой им ги е дал, или те сами ги заснели.

От кадри, с които БОЕЦ разполагаме се вижда, че по време на заседанието на Парламентарната комисия по ревизията и изслушването на Илчовски, депутатката Анна Александрова застава зад неговият гръб, заедно с Никола Николов, ПР на ГЕРБ , приготвя своят мобилен телефон и заснема без негово разрешение екрана на телефона на Илчовски, на който е видна неговата лична кореспонденция с Борислав Сандов и други лица. В непосредствена близост до Илчовски в този момент се намира и Анна Бекчиева, член на БОЕЦ, която присъства на заседанието, като представител на БОЕЦ и свидетелства, като потвърждава, че Анна Александрова и Никола Николов са участвали в заснемането на телефона на Илчовски.

В публикацията на сайта ПИК се съдържат видеоматериали, в които ясно се вижда как бившата депутатка Анна Александрова и Никола Николов заснемат и записват съобщенията на Илчовски до трети лица. В сайта са публикувани и екранни снимки от телефона на Илчовски съдържащи съобщенията му.

БОЕЦ изискваме от прокуратурата да образува наказателно производство срещу Анна Александрова и Никола Николов, като им бъдат повдигнати обвинения за това, че са извършили престъпление по чл.171, ал.3 от НК. Към наказателна отговорност за същото престъпление да бъдат привлечени и служителите на ПИК след тяхното установяване, които по твърдение на самата медия са видели и след това разпространили чужди лични съобщения и кореспонденция.

БОЕЦ изискваме да бъдем уведомени за всички действия на прокуратурата и резултатите от тях. Заявяваме готовност да предоставим при нужда и нови доказателства и информация по случая.
25.10.2021г.
Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ“.

Да видим сега с какъв аршин ще мери Гешев и ще има ли затвор за депутатката от ГЕРБ, пиара на ГЕРБ и журналистите от ПИК?

Или отново ще прояви избирателност, като ще си затваря очите за престъпленията на мафията ГЕРБ и нейните слуги, а ще преследва тези, които разкриват престъпленията на Гешев!

И запомнете – докато Гешев е на своя пост всеки опит за справедливост е обречен.

Битката продължава!

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с „Панония“, бл. 4, ап. 157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА