Борисов трябва да бъде задържан незабавно за национална измяна заради срещата си с Ердоган! БОЕЦ имаме внесен сигнал в ДАНС.

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

По информация на БОЕЦ в някои от „турските секции”  (На територията на република Турция) са отчетени по 1500 и повече гласували на изборите в неделя. В огромната си част са гласове за ДПС. Това физически е невъзможно, защото предполага, че всеки избирател е успял да гласува и мине цялата процедура с избора, полагане на подписи и проверка на самоличност за 28 секунди. Още повече, че това са избиратели, които в голямата си част нямат опит с машините за гласуване и не говорят и четат добре български език.

В началото на юли 2021г. от профила във ФБ на Бойко Борисов разбрахме за негова среща непосредствено преди изборите на 11.07. с Ердоган в Турция. БОЕЦ реагирахме незабавно, като внесохме сигнал в ДАНС изразявайки своите съмнения, че Борисов е договарял с Ердоган изборна подкрепа за себе си и своите „съучастници” от ДПС в грабежа на държавата през последните години. Това на практика означава намеса от страна на чужда държава във вътрешните работи на България, а действията на Борисов се квалифицират, като предателство и държавна измяна , което е изключително тежко престъпление според чл. 98. Ал1. от Наказателния кодекс на България. Същото се отнася и за ръководителите на ДПС.

Сега виждаме, че „подкрепата” от Ердоган поне за ДПС вече е факт, а на предстоящият балотаж в неделя ще видим и как Борисов ще осребри слугинажа си пред Ердоган за своят кандидат.

БОЕЦ не сме “фенове“ на Радев и в действията си не се водим от партийни, или политически пристрастия. Но не може да приемем Борисов, Пеевски, ГЕРБ и ДПС чрез своите зависимости да поставя изборите в България и техните резултати в ръцете на чужда държава и на Ердоган.

Не искаме да се бъркат темите и категорично тази наша реакция не е насочена срещу българите в чужбина. Напротив, нашите сънародници зад граница заслужават уважението ни и за пореден път дадоха пример за активност и помогнаха решително за поредната изборна загуба на ГЕРБ, Борисов и мафията.

Прилагаме текста на сигнала до ДАНС:

ДО :  ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ „НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ”

СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

относно

данни за заплаха за националната сигурност предпоставени и обосновани от среща на бившият премиер Бойко Методиев Борисов с турския президент Реджеп Таип Ердоган проведена без предварително огласяване на 03.07.2021г. в Истанбул, Турция.

       Гражданско движение „БОЕЦ”, в качеството ни на неправителствена организация с дейност в обществена полза сезираме ДАНС за обосновани съмнения за заплаха на националната сигурност, както и за държавна измяна и предателство извършени от бившият премиер Бойко Методиев Борисов.

На 03.07.2021г. в профила в социалната мрежа „Фейсбук” на бившият премиер Бойко Борисов бе публикувано видео, от което става ясно, че е провел среща в Истанбул с турския президент Реджеп Ердоган. Това се случва една седмица преди изборите в България.  От видеото се вижда, че Борисов и Ердоган демонстрират приятелско отношение, като се обсъждат и споменават различни теми, включително и изборите в България.

Прилагаме линк към публикация на „Медияпул” отразяваща срещата и съдържаща линк към публикацията на Борисов:

https://www.mediapool.bg/vnezapna-sreshta-na-borisov-s-erdogan-na-bosfora-predi-izborite-u-nas-video-news323768.html

Срещата на Борисов и Ердоган е позорна за Борисов, но и представлява тежко престъпление според българското законодателство. Без значение какви публични обяснения дават от ГЕРБ за тази среща тя има само една цел. Борисов е при Ердоган, за да изпроси част от турските гласове за себе си и ГЕРБ на предстоящите избори. Отчетени са рекорден брой регистрирани секции в Турция за изборите в България.

Ердоган е диктатор, по подобие на Путин и Лукашенко, от които Борисов се учеше, получаваше подкрепа и обслужваше през последните години. ТУРСКИ ПОТОК е най-точния пример. Неслучайно и двамата споменават Турски поток и кризата с бежанците по време на тяхната среща. Хиляди са арестуваните журналисти, магистрати, учени, преподаватели и граждански активисти в Турция по заповед на Ердоган. Той управлява Турция, чрез едноличен диктаторски режим. Което предполага, че може да въздейства върху провеждането на изборите за български парламент в секциите на територията на Турция.  Хиляди страници са и документите и докладите, които турските служби имат за контрабандата на каптагон и цигари на Пеевски и Бойко Борисов през Турция за Ирак, Сирия и арабския свят. БОЕЦ използваме този сигнал, за да сезираме ДАНС  и за наличие на доклад на турските служби, в който директно са  констатирани данни за контрабандни канали свързани с Борисов, бившият депутат Пеевски и „Булгартабак”. Така диктатора Ердоган поставя на пряко подчинение Борисов още преди години и го превърна в свой пощенски гълъб и глашатай в Европа. Чрез своите зависимости Борисов поставя под заплаха и националната сигурност на България.

От последните социологии става ясно, че ГЕРБ вече са втора и дори трета партия, а напълно възможно е да станат и четвърти.

Срещата на  Борисов с Ердоган е, за да проси подкрепа и гласове на изборите. Не от европейски лидери, а от сатрапа Ердоган. Това на фона на огромния брой регистрирани секции в Турция за изборите в България означава, че Борисов иска от президент на чужда държава пряко да се намеси в изборите и вътрешните работи на една суверенна държава, на България. Намесата в изборите е несъмнено изключително враждебно действие. Това се класифицира, като предателство и държавна измяна , което е тежко престъпление според чл. 98. Ал1. от Наказателния кодекс на България.

БОЕЦ сезираме ДАНС за обоснованите ни съмнения за предателство и държавна измяна извършени от Бойко Борисов и изискваме незабавни действия от институциите, като сваляне на имунитета на Борисов и задържането му под стража до изясняване на обективната истина за причините и целите за неговото посещение в Турция и срещата му с турския президент Реджеп Ердоган  броени дни преди изборите.

БОЕЦ заявяваме готовност да предоставим и допълнителна информация по настоящия сигнал.

Дата 05.07.2021г.        Георги Борисов Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Срещата на Борисов и Ердоган е позорна за Борисов, но и представлява тежко престъпление според бългаското законодателство. Без значение какви обяснения дават калинките и ПР-те на ГЕРБ за тази среща тя има само една цел. Борисов е при Ердоган, за да изпроси част от турските гласове за себе си и ГЕРБ. Съшият Ердоган, който вече заяви и реализира подкрепата си за ДПС. Съшият Ердоган, който рекетира България и Европа от няколко години с бежанците от Сирия и Ирак.
Ердоган е диктатор, по подобие на Путин и Лукашенко, от които Борисов се учеше, получаваше подкрепа и обслужваше през последните години. ТУРСКИ ПОТОК е най-точния пример. Хиляди са арестуваните журналисти, магистрати, учени, преподаватели и граждански активисти в Турция по заповед на Ердоган. Хиляди страници са и документите и докладите, които турските служби имат за контрабандните канали за каптагон и цигари на Пеевски и Бойко Борисов през Турция за Ирак, и арабския свят. Така диктатора Ердоган постави на пряко подчинение Борисов още преди пет години и го превърна в свой пощенски гълъб и глашатай в Европа. 
Сега заради своите заявисимости Борисов поставя под заплаха и наципналният суверениет и интереси на България, като чрез действията и сконтактите с Ердоган предизвиква намеса във вътрешните работи и изборите от страна на чужда държава!
Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

– <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА