Пеевски е окончателно изпран от Прокуратурата, ДАНС, НАП и КПКОНПИ! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

И Апелативна специализирана прокуратура изпра Пеевски по сигнала на БОЕЦ за пране на пари, финансови и данъчни измами. Интересното е, че АСП сами извършили „контрол на законосъобразност и обоснованост “ на постановлението за отказ да бъде разследван Пеевски от Специализираната прокуратура. Така, по бързата процедура, Пеевски е изпран и обявен за чист от всички инстанции и нива на прокуратурата, като важна роля в това срамно действие имат НАП, ДАНС и КПКОНПИ!

Предисторията:

На 10.01.2022 г. БОЕЦ внесохме сигнал до МВР – ГД БОП, съдържащ данни за пране на пари, данъчни и финансови измами, корупция, незаконно забогатяване и други престъпления от общ характер, извършени от Делян Пеевски, Севастиян Костов и други неустановени лица. 

Сигналът ни бе основан на предишни сигнали на БОЕЦ до прокуратурата и КПКОНПИ, по които не бе извършена проверка, както и на данни от „Капитал“ и други медии, че през последните седмици Пеевски е извършил продажба на недвижими имоти, собственост на неговата фирма „Интръст“ на стойност няколко десетки милиона лева. Купувач е фирма „СТРОЙКО 2011“, в която като собственик в края на 2021 г. влиза Севастиян Костов.

Прилагаме в сигнала и информацията, че спрямо Пеевски и неговите компании има наложени санкции по закона „Магнитски“.  В резултат от тази санкция се блокира цялата собственост и право на собственост и други собственически права (на посочените по-горе лица), които се намират в Съединените американски щати или са във владението или под контрола на граждани на САЩ и постоянно пребиваващи в САЩ. Такава собственост, право на собственост и други собственически права задължително трябва да се докладват на Службата за контрол на чуждестранни активи (OFAC). Освен това се блокират всички дружества, притежавани пряко или непряко (с дялово участие от или над 50 процента) от едно или няколко от санкционираните лица.

МВР изпрати събраните материали в Специализираната прокуратура. Статутът на Делян Пеевски и неговият депутатски имунитет го правят част от кръга лица (висши политици, управници и магистрати), които са в компетенцията на СП. Така действията на полицията са ограничени и разследването мина в полето на прокуратурата. По закон Гешев бе длъжен да изисква от парламента сваляне на имунитета на Пеевски, след което да бъде образувано досъдебно производство, в хода на което да се проведе цялостно и задълбочено разследване по данните за корупционните схеми на Пеевски и пране на пари. Вместо това, прокуратурата възлага преписката на прокурор Тодор Денков от СП, който образува „лична проверка“ без никаква стойност и който постановява отказ да образува досъдебно производство! Така сигналът на БОЕЦ е смачкан, а Пеевски за пореден път е изпран. Зад димната завеса на бомбардировките в Украйна, мафията в България и Гешев действат.

БОЕЦ публикуваме цялото „постановление“ на прокурор Денков, което е пример за прокурорска пералня и няма нищо с правото и закона! Поредният поръчков позор. 

ОТГОВОР СП СИГНАЛ ПЕЕВСКИ МАГНИТСКИ

В хода на извършената „проверка“ прокуратурата поиска от БОЕЦ да им предоставим конкретни данни за основанията на американското правителство за наложените на Пеевски санкции по закона „Магнитски“ – конкретните корупционни схеми, кога, как, колко… Това бе отговора на БОЕЦ:

ОТГОВОР

На писмо във връзка с пр.пр. №112/22г. подписано от прокурор Тодор Денков

ОТ ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”

ЕИК 176949776, с адрес: гр. Видин к-с ”Панония” блок 4 вх.З ап. 157 тел. 0899591399 email : gdboec@abv.bg

Г-н Денков,

БОЕЦ сме предоставили известната ни информация, породила обосновани съмнения за извършени корупционни и други престъпления от депутата Делян Пеевски. Предоставили сме ви и официална информация от американското правителство, съобщена на официалният сайт на посолството на САЩ в България на 02.06.2021 г. В съобщението на посолството се огласява информация за установени от американските служби корупционни схеми и данни за други престъпления, дали основание за налагане на санкции по глобалния закон „Магнитски” на Делян Пеевски и две други лица. Ако не можете да намерите, БОЕЦ ще ви предоставим телефонни номера на посолството на САЩ в България, както и адреса. Г-н Гешев три години не видя Делян Пеевски във фалита на КТБ, та няма да ни изненадате, ако и вие не знаете къде е посолството на САЩ и как да поискате от тях нужната ви информация. Заради корупционният образ и данните, че главният прокурор Иван Гешев е назначен на своя пост по заповед на Делян Пеевски и задачата му е да осигурява защита на Пеевски от наказателно преследване, то изразявам своите опасения, че американските власти няма да ви предоставят каквато и да е информация. Все едно да я предоставят директно на мафията.

От друга страна БОЕЦ ви напомняме, че задължение на прокуратурата е да извърши нужните процесуални действия за установяване на обективната истина и фактите за извършените престъпления, като ви представяме указания и набор от действия, които сте длъжни да предприемете:

 1. Искане от името на главния прокурор до Парламента за снемане на имунитета на депутата от първия ред Делян Пеевски;
 2. Призоваване и разпит на Делян Пеевски;
 3. Призоваване и разпит на Илко Желязков;
 4. Призоваване и разпит на Севастиян Костов;
 5. Искане до офшорните зони, територии и държави на информация за офшорните сметки на Делян Пеевски;
 6. Извършване на проверка за имотите, активите, паричните средства и фирмени дялове в страната и чужбина на Делян Пеевски и произхода на средствата за тези придобивания;
 7. Искане по механизма за международен обмен на данни от чужди служби, включително и американски, турски и Европол за данни и информация касаещи Делян Пеевски и връзката му с корупционни схеми, контрабанда на тютюневи изделия, пране на пари и т.н.;
 8. Разследване на данните на BIRD.BG за недекларирани офшорни компании и финансови транзакции от Пеевски;
 9. Разследване на данните от сигналите на БОЕЦ за участието на Делян Пеевски и Иван Гешев във фалита на КТБ;
 10. Разследване на информацията на Биволъ от публикацията „Колко тежи Пеевски? 1.5 милиарда лева!”;
 11. И др.

БОЕЦ сме готови да проведем безплатно опреснителен курс по ЗСВ, НК и НПК на служителите на прокуратурата. Заявяваме и готовност да присъстваме и подпомогнем методически и физически действията на прокуратурата  при провеждане на горепосочените разпити и процесуални действия.

След предстоящото отстраняване от поста и съдебно преследване срещу главния прокурор Иван Гешев, БОЕЦ сме готови да предоставим и допълнителна помощ.

И след това прокурор Денков постановява ОТКАЗ да образува досъдебно производство срещу Пеевски! Посочва, че отговорът и сведенията, които Георги Георгиев от БОЕЦ е дал срещу Пеевски, са „НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНИ“, а Пеевски не просто не е извършил никакви престъпления, а не е имало дори възможност за извършване на престъпления.  Денков прави анализ на санкциите по закона „Магнистки“ и ги обявява за нищожни на територията на България. Описва сделките на Пеевски през неговата фирма „Интръст“ от декември 2021 г., при които са продадени десетки имоти на обща стойност според оценка на ДАНС около 20 000 000 лв. Прокурор Денков посочва, че при тези сделки не е извършено плащане, защото има условие за отложени до две години плащания, което не било забранено от закона. Посочва и че не са открити данни за престъпления и по предишни сигнали на БОЕЦ срещу Пеевски, както и че СП не са отрили данни за престъпления и по разкритията на BIRD.BG по „Пандора“.

Следва нещо странно. Понеже БОЕЦ обявихме, че ще обжалваме това постановление, но след закриване на Специализираната прокуратура, то висшата инстанция – Апелативна специализирана прокуратура, сама решава да продължи с изпирането на Пеевски и да го обяви окончателно за невинен и чист. 

Тук може да се запознаете с постановлението на прокурор Кирил Стоилов от АСП:

АСТ ПЕЕВСКИ ИМОТИ МАГНИТСКИ НЕВИНЕН

ОТНОВО никой не разследва произхода на средствата, с които Пеевски е закупил тези десетки имоти за десетки милиони, които са обект на продажба. Преди да ги продаде, той ги е придобил. И БОЕЦ питаме – с какви пари и от къде са тези средства? Прокуратурата не обелва НИТО ДУМА по тази част от сигнала. ДАНС също. Не се коментира и обявената цена и дали тя е пазарна, или става дума за симулативни сделки с цел укриване на доходи и неплащане на данъци. Липсата на плащане дава основание на прокуратурата да не разследва самите сделки. А самата схема с „отложеното плащане“ е достатъчно криминална. От една страна, ако купувачът плати по сделките, то той ще трябва да докаже произхода на средствата си, а това няма как да стане. От друга страна, Пеевски уж продава тези имоти, но не съвсем. Той се подсигурява, ако у нас наистина бъде приет български закон „Магнитски“ и му бъдат наложени допълнителни санкции, че имотите му ще останат недосегаеми, защото уж са продадени. От друга страна, Пеевски си осигурява време за пълно изпиране и неутрализиране на всички данни срещу него. След което, при неплащане, всички сделки ще се окажат нищожни и той ще си върне собствеността върху всички имоти тихичко, без да се налага обратно изкупуване, нови сделки, разходи и шум. За прокуратурата обаче всичко е точно!

И още нещо много важно.

Прокуратурата се позовава на становище на ДАНС, че те също не са установили никакви данни за извършени престъпления от Пеевски и при тях не са постъпвали никакви сигнали срещу Пеевски за корупция, както и по Закона за мерките срещу пране на пари и Закона срещу финансиране на тероризма. Ролята на ДАНС в това изпиране на Пеевски е ключова и това има своето обяснение. След избора на Пеевски за шеф на ДАНС през 2013 г., той наложи пълен контрол върху Агенцията, който продължава и до днес. Правителството на Кирил Петков не направи нищо държавата да си върне контрола върху ДАНС, въпреки че те са на пряко подчинение на премиера и Министерски съвет. Същото се отнася и за КПКОНПИ и НАП! И резултатът е налице – мафията продължава да владее ДАНС, НАП, КПКОНПИ и прокуратурата и да си осигурява недосегаемост. Това обяснява и липсата на доверие на чуждите партньорски служби към българските институции. 

Нужно е обаче правителството със заявките си за „нулева толерантност към корупцията“, да извършат смени и прочистване на службите ДАНС, КПКОНПИ, НАП, разузнаване и т.н. Незабавно! В противен случай, всичко си остава само на думи. За каква борба с корупцията може да говорим, след като Прокуратура, ДАНС и КПКОНПИ са под властта на мафията? Управляващите закъсняха много с тези действия и позволиха на мафията да действа както преди. Резултатите са видни. Все още не е късно, макар и времето да работи срещу нас. Нужна е обаче смелост и решителност.

ВАЖНО! На 04.04., понеделник, от 10.00 ч. пред ВСС, БОЕЦ организираме протест под надслов „ГЕШЕВ ВЪН!“. По същото време Висшият съдебен съвет ще заседава по допустимостта на предложението на министър Йорданова за отстраняването от поста на Иван Гешев! Нека се съберем достатъчно, за да ни чуе чугуненото мнозинство на мафията във ВСС!

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

 

Прокуратурата няма да разпита Васил Божков. Всичко е прах в очите, докато Гешев е главен прокурор!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Прокуратурата няма да разпита Васил Божков. БОЕЦ категорично заявяваме това. Декларациите на прокуратурата са просто прах в очите.

На 10 декември 2021 г. БОЕЦ внесохме в МВР – ГДНП, сигнала за “Пачките и кюлчета”, като логически свързахме видяното в снимките от спалнята на Борисов, твърденията на Божков за даване на подкупи на Борисов чрез Горанов и Арнаудова и законодателните изменения на Менда Стоянова. Сигналът ни е за множество престъпления и обхваща дълъг период от време. По този сигнал Борисов, Горанов и Арнаудова бяха задържани за 24 часа от МВР.

Дни, след като внесохме сигнала, прокуратурата обяви, че ще разследва произхода на банкнотите в чекмеджето на Борисов, като ще ги издири по серийните номера. По същия начин сега обявява, че ще разпита Божков.

Да сте чули нещо за проверката на банкнотите по серийните им номера? По същия начин няма да чуем и нищо за хипотетичния разпит на Божков.

Целта и на двете действия на прокуратурата е просто да хвърли прах в очите на хората, но същевременно да покрие, смачка и унищожи случая и всички доказателства и следи.

БОЕЦ преценихме да не публикуваме целия сигнал “Пачките и кюлчетата”. В сигнала говорим и за два предходни сигнала на БОЕЦ – за пачките и кюлчетата, подаден до прокуратурата на 17 юни 2020 г. и за ОПГ между Борисов, Горанов, Стоянова и Божков, подаден до прокуратурата и КПКОНПИ на 3 юни 2020 г. И двата сигнала бяха смачкани от прокуратурата.

БОЕЦ даде и снимките с пачките на Борисов на прокуратурата! #BudaOver

БОЕЦ внесе сигнал срещу Борисов, Божков, Горанов и Менда Стоянова за корупция и създаване на ОПГ с цел извършване на длъжностни престъпления, подкупи и търговия с влияние!

Представяме ви следния пасаж от сигнала ни до ГДНП, подаден на 10 декември 2021 г., които може да хвърли светлина защо действията на МВР бяха неотложни:

“БОЕЦ изразяваме своите съмнения за умишлено извършени престъпления от общ характер, включително и престъпления срещу правосъдието от главния прокурор Иван Гешев, а именно – осуетяване на наказателно преследване срещу Бойко Борисов и/или други лица, във връзка с подадените до Гешев сигнали от БОЕЦ със същите данни и липса на ефективна проверка и действия на прокуратурата. Да бъде извършена проверка дали прокуратурата и Иван Гешев са прикрили извършените от Борисов и останалите лица престъпления”.

В нашия сигнал излагаме данни за прикриване на престъпления от прокуратурата и Гешев. Именно затова няма как да се очаква, че МВР ще даде на извършителите на престъплението да разследват сами себе си. Игнорирането на прокуратурата и действията, предприети по неотложност от МВР, се оправдават при това положение. Те дори са задължително условие, за да има резултат.

Сега всичко вече е в полето на прокуратурата. Какво се случва там?

Разследването на сигнала за „Пачките и кюлчетата“ е възложено на следовател Мая Ковачева – следователят по т. нар. “убийство на Пеевски”. Това е същият следовател Мая Ковачева, която заедно с прокурор Илиян Рангелов и следовател Красимир Алексиев повдигнаха през 2014 г. скалъпените обвинения за убийството на Пеевски по донос на Гешев, което сложи началото на фалита на КТБ!

Разследването срещу Бойко Борисов е възложено на следовател Мая Ковачева, разследвала убийството на Пеевски!

Илиян Рангелов беше прокурорът, който повдигна обвинения на Десислава Иванчева и Билян Петрова. А следовател Красимир Алексиев вече е пенсионер и работи в кантората на адвокат Велимир Атанасов – препоръчан лично от Гешев по случая „Жоси”! Шпицкомандата е вкарана в действие! На Мая Ковачева отново е възложено да извърши поръчките на мафията.

#ЖоСиГешевГейт – началото! И краят на Гешев

Божков няма да бъде разпитан. Напротив – в прокуратурата в ход са действия по оказване натиск върху свидетелите, по унищожаване на доказателства. Разпитите на Борисов, Горанов и Арнаудова вчера също целят да се хвърли прах в очите.

Какво се случи с банкнотите? Липсата на отговор по този въпрос доказва казаното – всичко ще бъде прикрито.

Още няколко важни обстоятелства:

1. В деня след арестите в публичното пространство започна да се налага тезата, че действията на МВР са по сигнал на Божков. Ролята на гражданите и БОЕЦ се игнорира, за да се опорочи борбата за справедливост. Внушението е, че един мафиотски клан не бори срещу друг мафиотски клан, а МВР е помежду им. Това отблъсква обществото и това е целта. Резултатите обаче са заради действията на гражданите и това е важно.

2. Остана на заден план основата на сигнала – тоест какво се случва с пачките и кюлчетата. За две години прокуратурата не може да установи коя е прословутата Мата Хари, която заснела кадрите на чекмеджето и Борисов. Самият Борисов твърдеше, че знае коя е тя, че ще разкрие самоличността ѝ. В сведенията си пред МВР той отрича това. Абсолютен патологичен лъжец и измамник!

В самоличността на Мата Хари е разковничето! Именно затова и не чуваме нищо за нея. Реалната заплаха за мафията са пачките и кюлчетата. За да бъде разкрита истината, МВР и прокуратурата трябва да проследят пътя на парите. Това обаче не се случва.

Прокуратурата се снишава и чака бурята да отмине!

3. Две лица тотално изчезнаха от публичното пространство в последните дни – Пеевски и Цацаров. На 17 март 2022 г. БОЕЦ публикувахме информация за поредното изпиране на Пеевски от прокуратурата, от ДАНС и от КПКОНПИ по сигнала ни за пране на пари и относно разкритията на BIRD.BG по “Пандора”. Пеевски отново е чист като сълза.

Гешев и ДАНС изпраха Пеевски по закона „Магнитски” и сигнала на БОЕЦ за пране на пари! (документи)

Цацаров, след като напусна КПКОНПИ, се скри в прокуратурата и беше забравен. Именно той е човекът, който стои в основата на превръщането на прокуратурата в мутренска бухалка. И до ден днешен Цацаров е сивият кардинал в прокуратурата, пряк началник на Гешев и проводник на Борисов и Пеевски.

4. В същото време, миналата седмица в “Честно казано с Люба Кулезич” Цветан Василев потвърди близките отношения между Иван Гешев и Красимир Методиев – един от набедените за “убийството на Пеевски”. Техните връзки и за участието на Гешев във фалита на КТБ разкрихме в случая “ГешевКилърГейт”. Разкрихме и как Гешев отрече изобщо да се познава с Методиев, което Цветан Василев разобличи като лъжа.

Гешев излъга прокуратурата за „ГешевКилърГейт“, а тя го изпра! (документи)

5. Друго нещо, което видяхме, са действия на Европейската прокуратура по „Турски поток“. Прокуратурата на Гешев няма да разследва този грабеж за 3 милиарда – грабежът, който изплати дълга на Пеевски от 800 милиона към руската мафията и обслужи имперските интереси на Путин, предавайки националните интереси на България. За строежа на “Турски поток” сезирахме българските и европейските институции. Докато Гешев и прокуратурата още замазват следите, действията на Европейската прокуратура са факт. Факт е още, че в тези си действия Кьовеши тотално игнорира Гешев и прокуратурата!

Сигналът на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК до Европейската прокуратура. Борисов трябва да бъде задържан незабавно!

Трябва да продължим с гражданския натиск, не бива да позволяваме на Цацаров и Пеевски да се скрият от справедливостта! Нито на тях, нито на Борисов, Доган, Арнаудова, Горанов, Гешев, Стоянова и всички представители на мафията.

Цветан Василев не беше разпитан 8 години, Васил Божков – вече две. Божков няма да бъде разпитан, докато Гешев стои на върха на прокуратурата. Именно затова Гешев трябва да бъде отстранен от поста на главен прокурор спешно! Докато Гешев е на своя пост, всеки опит за справедливост и борба с корупцията е обречен!

Отстраняването на Гешев значи отпушване на съдебната система. Докато той е на своя пост, всичко е обречено. БОЕЦ призоваваме гражданите да продължим заедно своя натиск! Ще ви очакваме в понеделник, 4 април, в 10:00 часа пред сградата на Висшия съдебен съвет, когато ще се обсъжда предложението на министър Йорданова за отстраняването на Гешев, за да заявим: “ГЕШЕВ ВЪН!”.

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Разследването срещу Бойко Борисов е възложено на следовател Мая Ковачева, разследвала убийството на Пеевски!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Разследването срещу Бойко Борисов, Горанов и Арнаудова е възложено от Гешев и прокуратурата на следовател Мая Ковачева! Все едно са го възложили на Петьо Еврото, на Младен Маринов или на Тома Биков. 

Това е същият следовател Мая Ковачева, която заедно с прокурор Илиян Рангелов и следовател Красимир Алексиев повдигнаха през 2014 г.  скалъпените обвинения за убийството на Пеевски по донос на Гешев, което сложи началото на фалита на КТБ! А следовател Красимир Алексиев вече е пенсионер и работи в кантората на адвокат Велимир Атанасов – препоръчан лично от Гешев по случая „Жоси”! Това е новата – стара шпицкоманда на Гешев, преплели се като свински черва! Всички са вътре, a Гешев е задействал пералнята и теляците на мафията на пълни обороти, за да спаси Борисов. Невероятно е как Гешев потъва все повече и повече в собственото си блато. В назначението на Мая Ковачева се преплитат и случаите „ГешевКилърГейт“, „ЖосиГешевГейт“, „Пачките и кюлчетата“… Където и да бръкнем, всичко води до Гешев и мафията.

Това е абсурд – Мая Ковачева, която повдигна обвинения за „убийството на Пеевски”, окачествено дори от Цацаров като „срамна грешка”, да разследва едно от най-тежките корупционни престъпления – сигнала на БОЕЦ за „Пачките и кюлчетата” на Бойко Борисов и милионите, получени от Божков по досъдебното производство на МВР! Толкова демонстративна и прозрачна наглост показва паниката и страха на Гешев и господарите му. Залага се само на „доказани и проверени кадри“ – изпълнители на поръчки.

Думите на Борисов от преди години, че „МВР ги хваща, а съдът ги пуска” сега звучат така „МВР ни хваща, а прокуратурата на Гешев ни пуска! Гешев е Радост!”

Следовател Мая Ковачева

Награда лично от Цацаров. Вероятно за „срамната грешка“ с убийството на Пеевски!

Добър 3.56 по математика. Но за да повдигнеш обвинения за убийството на Пеевски и да изпереш Бойко Борисов не е нужна математика нито умения по електротехника.

Очаквайте допълнителна информация!

Поредното доказателство, че докато Гешев е на своя пост всеки опит за справедливост и борба с корупцията е обречен!

ВАЖНО!

На 04.04., понеделник, от 10.00 ч. пред ВСС, БОЕЦ организираме протест под надслов „ГЕШЕВ ВЪН!“. По същото време Висшият съдебен съвет ще заседава по допустимостта на предложението на министър Йорданова за отстраняването от поста на Иван Гешев! Нека се съберем достатъчно, за да ни чуе чугуненото мнозинство на мафията във ВСС!

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA