Спирането на газа е вражески акт! БСП вън от властта, военна помощ за Украйна, спиране на „Турски поток“ и незабавен арест на Борисов!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Спирането на доставките на пригоден газ към България от Русия е вражески акт!

Енергийната система е част от националната сигурност на страната и всяко посегателство върху нея е равносилно на вражески акт, респективно – на военни действия.

Путин и Русия действат рекетьорски и снишаването на нашите управници не помага, а напротив – всеки мачка слабите!

Трябва да сменим „тактиката“ на секундата и да защитим интересите на България.

Първо – БСП вън от властта.

Второ – незабавно решение за военна помощ за Украйна.

Трето – щом Путин спира газа за България, България спира газа на Путин. Спиране на ТУРСКИ ПОТОК!

И четвърто – незабавен арест на Борисов за национално предателство!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Съд и затвор за Борисов за „ТУРСКИ ПОТОК“!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Заведете Борисов в Киев да обяснява за ТУРСКИ ПОТОК!

На 26.05.2021г. БОЕЦ сезирахме ДАНС за извършените от Борисов, Теменужка Петкова и други лица престъпления срещу националната сигурност на България при строежа на „ТУРСКИ ПОТОК“.  През януари 2022г.  след среща с министър Сандов сезирахме и МОСВ. Този грабеж на три милиарда не е обикновена крабжа, това е национално предателство, което продължи енергийната робия на България и зависимостта от Русия за десетилетия. На фона на войната в Украйна става ясно и за слепите, че Борисов е обслужил интересите на Путин за сметка на националните интереси на България. Вместо да завъриш връзката с Гърция още преди години и да изградим реални системи за диверсификация. Борисов наля три милиарда обществени средства на Путин и затвърди позоцията ни на Троянски кон и проводник на кремълските интерси, енергийни и хибридни атаки в Европа.

През „ТУРСКИ ПОТОК“ Борисов плати и 800 милиона дълг на Пеевски към руската мафия и подкрепи агресията на Кремъл срещу Украйна преди войната да е започнала.

Днес Борисов се прави на евроатлантик. Наглост и лицемерие. Кирил Петков заяви, че щял да води правителството в Киев. Най-добре да заведе Борисов да обясни за ТУРСКИ ПОТОК, украинците знаят как да процедират с предателите. 

БОЕЦ поставяме въпроса за действията на ДАНС по сигнала ни за ТУРСКИ ПОТОК. Една година не се случва НИЩО. И в случая не говорим за прокуратурата, от която нищо не очакваме. Говорим за служба, която е на пряко подчинение на Премиера. Само преди седмици Пеевски бе изпран от ДАНС, НАП и КПКОНПИ по всички сигнали на БОЕЦ за данъчни измами и корупция, също институции подчинени на правителството на „Промяната“. Гешев също си стои на поста и БОЕЦ останахме почти сами в тази битка.  Ако се окаже, че и Борисов е недосегаем, то това е доказателство за подмяна. Единственият начин да се докаже обратното е чрез ефективни действия в борбата с мафията и корупцията, а сигнала ни за ТУРСКИ ПОТОК е знаков. Това е може би най-важният тест. Изискваме незабавни резултати и действия, една година „ориентиране“, мишкуване и тупане на топката стигат.

На 20.04.БОЕЦ внесохме заявление за среща с Кирил Петков, темата за бездействието на подчинената му ДАНС по сигнала ни за ТУРСКИ ПОТОК , както и по останалите сигнали на БОЕЦ са основна тема. 

Битката продължава! 

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

БОЕЦ сезира ДАНС за схемите с „македонските паспорти“

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

През последните месеци БОЕЦ изисквахме от ДАБЧ, МВР и МП информация по ЗДОИ за издадените документи за самоличност на македонски граждани през последните години, за да разкрием и установим фирмите, хората и схемите, чрез които става това. Имаме информация за широка мрежа от корупционно-криминален вид в която са замесени политически партии и лица, както и съмнения, че тези политици и партии са свързани с чужди служби и обслужват руски интереси чрез своите действия за сметка на българския национален интерес. Обобщихме информацията и сезирахме ДАНС и премиера Кирил Петков за извършване на цялостна проверка по казуса. И ще изискваме бързи действия и резултати.

Прилагаме текста на сигнала:

ДО:  ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ „НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ”

ДО: Кирил Петков, Министър-председател на Република България

СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

относно

данни за заплаха за националната сигурност

       Гражданско движение „БОЕЦ”, в качеството ни на неправителствена организация с дейност в обществена полза, сезираме ДАНС и Премиера на България за обосновани съмнения за заплаха на националната сигурност, свързана с незаконосъобразни действия на длъжностни лица при издаване на български документи за самоличност.  Считаме, че представените данни съдържат и информация за корупция и за влияние и намеса  на чужди служби във вътрешните работи на страната.

Прикрива ли прокурора Иван Гешев паспортната мафия ?

Влизаме в четвъртата година откакто изби корупционният скандал в Държавната агенция за българите в чужбина. Тогава актуалният главен прокурор на Република България описа случващото в ДАБЧ като ʺпрестъпление срещу българщинатаʺ.  В последствие, бяха задържани Председателят на Държавната агенция за българи в чужбина (ДАБЧ) и още над 20 души. На 02 юни 2021 година,  Държавният департамент, между другите, забрани влизане в САЩ заради ʺучастие в сериозна корупцияʺ и на Петър Харалампиев и Красимир Томов в качеството на председател и главен секретар на Държавната агенция за българите в чужбина. И въпреки това, българските граждани не разбраха за виновниците, както и корупционната схема по коя е станало това ʺпрестъпление срещу българщинатаʺ.  Ние изразяваме обосновани съмнения, че Иван Гешев умишлено е протакал делото срещу Петър Харалампиев и Красимир Томов, под влияние на правителството на Бойко Борисов. Най-вече заради подозренията заради пряката намеса в корупционната схема в ДАБЧ на ВМРО-БНД, един от коалиционните партньори на ГЕРБ.

Според нас, в ДАБЧ е налице институционална и системна корупция в периода 2017 г. – 2021 г.  А не както главният прокурор Иван Гешев представя пред българските граждани – като индивидуални случаи на корупция само на ръководители ѝ. Тези действия не са случайни, те целят прикриването на мащабни корупционни действия, свързани с предоставянето на български паспорти и документи на десетки хиляди, а е възможно и стотици хиляди кандидати за български гражданство, за които вече пета година няма присъда по това обвинение за ОПГ повдигнато от самата Прокуратура, както и разследване на цялата корупционна верига, пряко свързана с лица от висшите кръгове на властта и обслужващи чужди интереси на територията на Европейския съюз.

Имайки предвид високия и надделяващ обществен интерес, на 18.02.2022 г. БОЕЦ подаде Заявление за предоставяне на достъп до обществена информация и потърси отговори по ключови въпроси, целящи разкриване на евентуалната институционална и системна корупция и други нередности в ДАБЧ.

Към това наше писмо към Вас, прилагаме:

 1. Заявление за предоставяне на достъп до обществена информация от 02.2022 г.

ДО: ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА

                                 З А Я В Л Е Н И Е

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ

 От  ГД ”БОЕЦ- БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ” , ЕИК 176949776

АДРЕС: ГР.ВИДИН, ЖК”ПАНОНИЯ”, БЛ.4, ВХ.”З”, АП.157

ТЕЛ. 0899-591399

         Като неправителствена организация с дейност в обществена полза, като представители на гражданското общество и в личното си качество на български граждани и данъкоплатци, на основание на чл.3, ал.2, т.1 във връзка с чл.14., ал.2, т.3 от Закона за достъп до обществена информация, както и на основание чл. 182, ал.3, т.2 от ДОПК, при условията на надделяващ обществен интерес,  ГД  БОЕЦ изискваме от Държавната агенция за българите в чужбина да ни предоставят в законоустановения срок, на хартиен носител, в писмена форма, на посочения адрес на ГД  БОЕЦ, както и в електронен вид на електронната поща на БОЕЦ – gdboec@abv.bg, следната обществена информация:

 1. Изискваме справка за броя на подадените заявления за получаване на българско гражданство от граждани на Република Северна Македония по години за периода 2017 г. – 2021 г. включително;
 2. Изискваме справка за броя на издадените български документи за самоличност на граждани на Република Северна Македония  по години за периода 2017 г. – 2021 г. включително;
 3. Изискваме справка със списък на преписки внесени в ДАБЧ без да минат през електронната система (желаещите нямат автоматично генериран входящ номер, не са получили инфо по мейл и заявлението е попълнено на ръка), през кои фирми за легализация и превод тези преписки са минали, както и кои организации на българи са издали удостоверение за български произход като прилагащ документ в тези преписки за периода 2017 г. – 2021 г. включително;
 4. Изискваме справка със списък на върнати преписки от ДАБЧ на желаещи, които са ги изпратили по електронен път (На основание чл. 15, ал. 3 от Закона за българското гражданство, чл. 29, ал. 1 от Административно процесуалния кодекс, чл. 7, ал. 3 от Наредбата за административното обслужване, чл. 8, ал. 3 от Закона за електронното управление и чл. 20, ал. 3 от Наредбата за общите изисквания към информационните системи, регистрите и електронните административни услуги), с обосновка, че противоречи на вътрешен правилник за периода 2017 г. – 2021 г. включително;
 5. Изискваме справка със списък на приети преписки в ДАБЧ без всички документи да бъдат легализирани и преведени (преведен е само акт на раждане на желаещия, а не и тези по възходяща линия както се изисква по закона), както и фирмите за легализация и превод през кои тези преписки са минали за периода 2015 г. – 2017 г включително;
 6. Изискваме справка със списък на издадени удостоверения за български произход от ДАБЧ, за които агенцията изготвя мотивирани становища до Министерството за правосъдие (което изисква от ДАБЧ цялата документация с коя се доказва български произход) и през кои фирми за легализация и превод са минали тези преписки в периода 2015 г. -2017 г. включително;
 7. Изискваме справка със списък на фирмите, които са упражнявали посредническа или консултантска дейност по издаване на български документи за самоличност за периода 2010 г. – 2021 г.;
 8. Изискваме справка за издадените български документи за самоличност на граждани на Република Северна Македония чрез посредничеството, или помощта на фирми по години за периода 2010 г. – 2021 г. включително, като в справката да бъдат предоставени данни за всяка фирма и броя на издадените документи с нейно съдействие през годините за посочения период;
 9. Изискваме справка за броя на сигналите през последните пет години за корупционни практики или други нередности до Министерството на правосъдието във връзка с издаването на български документи за самоличност на граждани на Република Северна Македония.

Предвид високия и надделяващ обществен интерес, факта че бившият председател на ДАБЧ е сред санкционираните по Магнитски, както и с цел да си изградим обективно мнение за дейността на институциите, БОЕЦ изискваме да ни бъде предоставена цялостна и изчерпателна информация по зададените от нас въпроси на посочените от нас носители и по посочените от нас начини на обявените адреси.

Дата 18.02.2022 г.                Георги Георгиев – Председател на УС на ГД БОЕЦ

 1. Решение на ДАБЧ от  01.03.2022 г. изх.номер 48-00-0179-1 / 01.03.3022г. (да бъде изискано от ДАБЧ)

Обръщаме се с този сигнал към Вас, като резултат на Решението на ДАБЧ от 01.03.2022 г във връзка с Заявлението на БОЕЦ от.18.02.2022 г., за да наложите на съответните органи допълнително разследване в ДАБЧ.

При това разследване, настояваме да бъдат взети предвид следващите наши препоръки, които произлизат от Решението на ДАБЧ от 01.03.2022 г. :

 1. Според наши източници в периода 2017 г. – 2021 г. умишлено не е фукционирала електронната система в ДАБЧ за запазване на дата и час за внасяне на преписки на желаещи за придобиване на Удостоверение за български произход. По този начин желаещите за придобиване на българско гражданство се насочват към Фирми за легализация и превод, които могат да внесат преписки в ДАБЧ и без предварително запазване на дата и час. От отговора в Решението на ДАБЧ от 01.03.2022 г. не получаваме ясна информация за това колко преписки в посочения период са внесени без предварителна регистрация на дата и час (желаещите нямат автоматично генериран входящ номер, не са получили инфо по мейл и заявлението е попълнено на ръка).

При това да се има предвид и информацията, че умишлено електронната система за запазване на дата и час се е пускала вечерно време след работното време за обслужване на неясно какви граждани. Това буди съмнения за манипулации и корупционно договаряне с ʺудобниʺ Фирми за легализация и превод. В отговора си ДАБЧ декларират че ʺпредварителната регистрация е била действаща до м. март 2021 г.ʺ на база на вътрешен правилник, което е в нарушение на чл. 15, ал. 3 от Закона за българското гражданство, чл. 29, ал. 1 от Административно процесуалния кодекс, чл. 7, ал. 3 от Наредбата за административното обслужване, чл. 8, ал. 3 от Закона за електронното управление и чл. 20, ал. 3 от Наредбата за общите изисквания към информационните системи, регистрите и електронните административни услуги. Не може вътрешен правилник да бъде прилаган в нарушение на действащ закон.

Вярна ли е информацията, че с горепосочената схема , най-голямата част от желаещите от РС Македония за придобиване на българско гражданство са се насочвали към фирма ИЛИНДЕН 1903 ЕООД, със седалище на ул. Пиротска 5 ет.2, София и управители Петър Колев и Ванчо Янакиевски. Ако е вярна, информацията, че най-голямата част от преписките на желаещите от РС Македония за придобиване на българско гражданство са минали през фирмата ИЛИНДЕН 1903 ЕООД, да се разследва начина, по който това нещо става, защото този тип схема, при която чрез административни ограничения се насочват граждани към услугите на конкретни фирми, е класически корупционен модел. Имайки предвид, че в ДАБЧ, много лесно може да се потвърди точната бройка на преведени и легализирани документи от всяка една фирма, да се изследва дали коректно са се плащали от тях задълженията към държавата. Настояваме също за пълно разследване на евентуално придобити имоти от тези фирми на територията на Република България или в чужбина за последните 10 години, както и произхода на използваните от тях средства. Приложено Ви даваме връзка към справка за тази фирма, като прави впечатление, че седалището на тази фирма съвпада с адреса на коалиционния партньор на ГЕРБ – ВМРО-БНД, което считаме, че не е случайно, а доказва връзката на ВМРО-БНД с престъпните схеми за незаконно издаване на български документи за самоличност.

https://papagal.bg/eik/201850637/51f0

 1. В отговора по т. 5 в Решението на ДАБЧ от 01.03.2022 година стои че ʺв Агенцията не се поддържал списък, касаещ фирмите за легализация и превод на документи в периода 2015 г. – 2017 г.ʺ. Но на практика на всеки преведен и легализиран документ в ДАБЧ стои лицето и фирмата, които са ги извършили. Настояваме да се разследват приети преписки в ДАБЧ без всички документи да бъдат легализирани и преведени (преведен е само акт на раждане на желаещия, а не и тези по възходяща линия, както се изисква по закона), както и фирмите за легализация и превод, през които тези преписки са минали за периода 2015 г. – 2017 г. включително;
 2. В отговора по т. 6 в Решението от 01.03.2022 година стои че ʺза периода 2015 г.-  2017 г. в регистрите на ДАБЧ се откриват данни за 3599 броя изготвени и предоставени исторически становища до Министерството на правосъдието”. Това на практика доказва че ДАБЧ е издало Удостоверение за български произход за преписки, които не са си доказали българския си произход по възходяща линия и допълнително изготвя исторически становища до Министерството на правосъдието. Да се направи разследване през кои фирми за легализация и превод са минали тези преписки.

Считаме за относима към описания казус и следната информация:

На 02.06.2021 г. службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на Министерството на финансите на САЩ наложи санкции на трима български граждани за тяхната значителна роля в корупцията в България, както и за техните мрежи, обхващащи 64 организации.

Санкциите са срещу Васил Крумов Божков, Делян Славчев Пеевски и Илко Димитров Желязков.

Санкции се разпростират и върху дружествата, които се притежават или се контролират от тези лица.

Посочените лица и дружества са санкционирани съгласно Указ 13818, който допълва и прилага Глобалния закон „Магнитски“ за отчетност при нарушаване на човешките права и е насочен срещу извършителите на тежки нарушения на човешките права и корупция в целия свят. Тези санкции съвпадат с допълващи действия, предприети от Държавния департамент на САЩ за публичното оповестяване на санкции срещу Пеевски и Желязков съгласно член 7031(c) от Закона за Държавния департамент, чуждестранните дейности и свързани с тях програмни бюджетни средства заради участието им в корупция в значителни размери.

Делян Славчев Пеевски („Пеевски“) е олигарх, който преди това е бил и е български народен представител и медиен магнат и регулярно е участвал в корупция, като си е служил с търговия с влияние и подкупи, за да се защити от обществен контрол и за да упражнява контрол върху ключови институции и сектори в българското общество. През септември 2019 г. Пеевски е работил активно за оказването на отрицателно въздействие върху политическия процес в България по време на местните избори на 27 октомври 2019 г. Пеевски се е договарял с политици да им осигури политическа подкрепа и положително медийно отразяване в замяна на защита от наказателно разследване.

Пеевски също така е участвал в корупционни действия чрез своето подставено лице, Илко Димитров Желязков – бивш заместник председател в Държавна агенция за технически операции (ДАТО) и бивш служител в Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС), който е назначен за заместник-председател на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства през 2018 г. Пеевски използвал Желязков за осъществяването на схема за подкупи, засягаща български документи за пребиваване за чуждестранни граждани, както и за подкупването на държавни служители чрез различни средства в замяна на информация и лоялност от тяхна страна. От 2019 г. е известно, че Желязков е предлагал подкупи на високопоставени държавни служители от българското правителство, от които се е очаквало да предоставят информация на Желязков, която да бъде предавана на Пеевски. В замяна Желязков е имал грижата лицата, приели предложението му, да бъдат назначени на влиятелни длъжности и е осигурявал месечен подкуп. Пеевски и Желязков също така са разполагали с длъжностно лице на ръководен пост, което през 2019 г. незаконно присвоявало средства в тяхна полза. В друг случай, от началото на 2018 г. тези две лица ръководели схема за продажба на български документи за пребиваване, за която се твърди, че представители на дружества плащали подкупи на български длъжностни лица, които да гарантират, че техните клиенти ще получат документи за гражданство незабавно, а не след заплащането на депозит от 500 000 щатски долара или след като изминат петте години за обработването на законно обосновано искане. В допълнение към всичко това, Желязков изнудвал евентуален кандидат за български министър чрез заплаха от повдигане на наказателни обвинения от Прокуратурата на Република България, ако след назначаването си министърът не окажел по-нататъшно съдействие на Желязков.

Пеевски и Желязков са санкционирани съгласно Указ 13818 в качеството си на чуждестранни лица, които са настоящи или бивши държавни служители (или лица, действащи от името на такъв държавен служител), които са отговорни за или са съучастници в извършването на корупция или които пряко или косвено са участвали в корупция, включително незаконно присвояване на държавни активи, присвояване на частни активи за лична облага, корупция, свързана с концесионни договори за добив на природни ресурси, или подкупи. Службата за контрол на чуждестранни активи освен това санкционира шест дружества, притежавани или контролирани от Пеевски или от една от неговите компании:

„ИНТ“ ЕООД и „ИНТРЪСТ“ ЕАД са собственост или се контролират от Пеевски.

„БМ СИСТЕМС“ ЕАД, „ИНТ ИНВЕСТ“ ЕООД, „ИНТТРАФИК“ ЕООД и „РИЪЛ ИСТЕЙТС ИНТ“ ЕООД са собственост или се контролират от „ИНТРЪСТ“ ЕАД.

В резултат от тази санкция се блокира цялата собственост и право на собственост и други собственически права (на посочените по-горе лица), които се намират в Съединените американски щати или са във владението или под контрола на граждани на САЩ и постоянно пребиваващи в САЩ. Такава собственост, право на собственост и други собственически права задължително трябва да се докладват на Службата за контрол на чуждестранни активи (OFAC). Освен това се блокират всички дружества, притежавани пряко или непряко (с дялово участие от или над 50 процента) от едно или няколко от санкционираните лица.

Ако не е налице общo или нарочно разрешение, издадено от OFAC, или освобождаване от задължението по друг начин, предписанията на OFAC по принцип забраняват всички транзакции от граждани на САЩ или постоянно пребиваващи в САЩ или транзакции на територията на САЩ (или извършвани транзитно през САЩ), отнасящи се до каквато и да е собственост или право на собственост и други собственически права на публично обявените или по друг начин санкционирани лица. Забраните включват каквато и да е форма на принос или предоставяне на средства, стоки или услуги от, на или в полза на санкционирано лице или получаването на каквато и да е форма на принос или предоставяне на средства, стоки или услуги от такова лице.

БОЕЦ изразяваме обосновано съмнение, че чрез престъпни схеми за издаване на български документи за самоличност, в които са замесени горепосочени фирми, ръководителите на управляващите до 2021г. партии ГЕРБ и ВМРО – Бойко Борисов и Красимир Каракачанов, както и лицата Илко Желязков и Делян Пеевски, са извършили действия застрашаващи националната сигурност на България. Според нас Борисов, Каракачанов и Пеевски са действали и под контрола на чужди (руски) служби, като провежданата от тях политика към процесите, касаещи Република Северна Македония, обслужват руските интереси за сметка на българските национални интереси. Успоредно с това са развили корупционни схеми и канали за незаконно издаване на български документи за самоличност и реализираните корупционни средства са използвали за лично забогатяване и захранване на черни партийни каси. Руските цели на Балканите се изразяват в неприемане на РСМ в Европейския съюз, дестабилизация на региона и засилване на разделението и противопоставянето на държавите по различни теми, включително и чрез подклаждане на националистически вражди. Борисов, Каракачанов, Пеевски и др. неустановени лица със своите действия, като политици и управляващи, провеждат тези руски интереси под влиянието на руските служби. Зависимостите на Борисов от Путин и Русия са видими и от действията на неговото правителство по изграждането на тръбопровода „ТУРСКИ ПОТОК” отново срещу националните интереси на България и заплашвайки националната сигурност на страната, за което БОЕЦ вече сезирахме с друг сигнал ДАНС.

Заявяваме своята готовност да предоставим и допълнителна информация и сведения.

Изискваме от ДАНС да извършат проверка на всички представени в сигнала обстоятелства и данни и да бъдем информирани, като податели на сигнала, за извършените действия и резултатите от тях.

БОЕЦ декларираме съгласие да бъдем огласени публично като вносители на сигнала.

14.04.2022 г.              Георги Георгиев – Председател на УС на ГД БОЕЦ

 

Считаме темата за изключително важна. Виждаме още, че прокуратурата не реагира на сигналите и умишлено е поставила на „трупчета“ разследванията в тази връзка. Това е още едно силно доказателство, че в тези схеми са замесени бившите управляващи, под чиито контрол е Гешев.

Докато Гешев е главен прокурор, справедливост няма да има! Докато този ВСС стои, Гешев ще продължава да пази мафията и нейните слуги. Докато правителството се снишава, а гражданите чакат пасивно, промяната няма да дойде. Няма да забравим целите на гражданското общество! И отново поставяме най-важната цел и първа стъпка в битката ни за промяна, справедливост и реална съдебна реформа – отстраняването на Гешев и този състав на ВСС! 

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA