Този е „заплашеният“ – прокурор Ангел Кънев. Ето КОЙ е той.

Свидетели сме на новата „Мата Хари“. Някой сложил в чекмеджето на прокурора от специализираната прокуратура Ангел Кънев писмо с патрон и изрезки от вестници. Абсолютна пунта мара. До вчера същата прокуратура се присмиваше на изрезките от вестници, а днес квичат, че някой ги заплашвал. И никой не е видял, не е чул и не знае как това писмо е стигнало в чекмеджето. По-тъпо е само обяснението на Цацаров, че нито един суджук не е стигнал до Бойко Борисов, помните ли?

Кой е Ангел Кънев? Ще ви разкажем само един случай (а можем с десетки).

На 10.05.2019 г. прокуратурата удари за пореден път БОЕЦ с цялата мерзост, на която е способна. Във Видин бе командирован екип на ГДБОП от София по прокурорско разпореждане за разпит и снемане на сведения. Призовани и разпитани бяха всички членове на Управителният съвет на БОЕЦ – Георги Георгиев, Георги Карамфилов и Венелин Иванов. Проверката беше на Специализираната прокуратура по анонимен сигнал срещу Георги Георгиев – председател на БОЕЦ и срещу самото Сдружение.

Шпицкомандата на Цацаров разследва бойците за „пране на пари, данъчни и финансови измами, укрити доходи и организирана престъпна група (не е ясно с какво се е занимавала тази група, освен с нападение над сградата на Министерски съвет, както е посочено в сигнала). Прокурорът от Специализираната прокуратура Ангел Кънев е изисквал от НАП да образуват ревизии на членовете на УС на БОЕЦ като физически лица, както и на самото Сдружение и на фирмата на председателя на Сдружението. Изразените в анонимния сигнал (прокуратурата сама си го е написала, по-точно сигналът е написан във фабриката на Петьо Еврото) съмнения са „от къде Георги Георгиев и БОЕЦ имат пари да ходят и организират в София протести срещу властта и главният прокурор“, както и „при техни протести се хвърлят яйца и домати срещу Министерски съвет, скандират се недопустими призиви за оставка срещу премиера и това е отблъскващо“.

Към този момент БОЕЦ бяхме внесли 24 сигнала за #АпартаментГейт срещу Карадайъ, Цацаров, Каракачанов, Атидже Вели, Пламен Георгиев, Цветанов и тн. Дни преди това бяхме внесли и сигнал и завели дело срещу участието на Пеевски в евроизборите. И Наглите реагираха с поредният удар, а Ангел Кънев бе изпълнителя на мократа поръчка.

Няколко дни по-късно Пеевски изпрати три мутри, които в продължение на няколко дни преследваха и тормозеха Георги Георгиев от БОЕЦ  и съпругата му, представяйки се за журналисти. Бяха решили да ни унищожат, а Ангел Кънев бе поел поръчката. Доказано анонимен и негоден сигнал, без подател, подпис и лични данни на автора. ЗСВ категорично забранява на прокуратурата да образува проверки и досъдебни производства по анонимни сигнали, но за Кънев това не е проблем. Напротив, по негово прокурорско разпореждане е изпратен цял екип от БОП-аджии да профилактират Георгиев и колегите му от Управителния съвет и през МВР и НАП да ни размажат. Не успяха. Кънев се покри в дупката си, а нас само ни амбицираха още повече.

Сега се чудят каква постановка да изиграят, правят се на жертви и застрашени. Усещаме страха им. Всъщност това са криминални престъпници. И то не от най-интелигентните.

Преди дни бе разбит офисът на един от ключовите свидетели срещу Гешев от сигналите на БОЕЦ по случая „ЖОСИ“. Двама маскирани с брадви са извършили погром в сградата и помещенията на офисите на Георги Георгиев от „Жоси“! Класически сицилиански знак за сплашване и заплаха за убийство. Не чухме някой прокурор да реагира. И тук ще ви кажем нещо, което вероятно знаете. От самата прокуратура, по-точно от шпицкомандата вътре – прокурорите Маджарова, Франтишек, Пиронева, Кънев, Бецова, Бисер Кирилов, Илиян Рангелов, бригадата на Петьо Еврото и т.н., се поръчват репресии, арести, обвинения, нападения, палежи, дори убийства. И повтарям – това са криминални престъпници.

Гешев, Цацаров и цялата им банда трябва да бъдат отстранени, задържани и съдени за престъпления срещу личността и правосъдието.

Във вторник, 10.00ч. БОЕЦ и непримиримите граждани ще бъдем отново пред ВСС. Тогава ще се разглежда по същество предложението на министър Йорданова за отстраняването на Гешев!

Битката продължава.

Гражданската битка продължава! Пред нас продължава да стои голямата цел – отстраняван на Гешев, отстраняване на ВСС, справедливост, съдебна реформа и свобода!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA