БОЕЦ пред ВСС! Прокуратурата и ВСС – нужник за обслужване нуждите на мафията!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ и непримиримите граждани днес отново бяхме пред ВСС, за да кажем: “Гешев е позор”!

И към този очевиден факт, който само Висшият съдебен съвет отказва да види, добавихме следното – няма да забравим и няма да спрем гражданския натиск, докато не видим отстраняването на Иван Гешев от поста главен прокурор!

Няма да спрем, докато заедно с него не си тръгне и настоящият състав на ВСС и чугуненото мнозинство в него, което продължава да защитава защитникът на мафията Гешев!

Днес ВСС отново отложи решението си по искането на министър Надежда Йорданова за предсрочно отстраняване на главния прокурор, за да спаси Гешев. С нова процедурна хватка, мафията осигури неговото оставане на поста.

БОЕЦ не сме и очаквали друго от този ВСС. Днес бяхме пред ВСС, не защото имаме някаква надежда за катарзис на ВСС, а за да дадем знак, че не сме забравили и че няма да забравим за целите на протестите и на гражданите!

Няма да забравим и няма да простим! Продължаваме битката за справедливост докрай! Отстраняването на Гешев и този ВСС е само първа стъпка от тази битка!

Днес показахме нагледно какво се случва с всяка една информация или сигнал, който влезе във ВСС – отива в канала. Направихме демонстрация, за да илюстрираме същността на това, в което са се превърнали прокуратурата и ВСС – в една клоака, в един нужник за обслужване нуждите на мафията. В символ на това, брандирахме сградата на ВСС с надписа “ВСС = WC” и “Гешев= WC”.

След това поставихме точно срещу входа на ВСС тоалетна, която брандирахме с надписи “Прокуратура”, “ВСС” и “Гешев”. Изхвърлихме в тази тоалетна няколко десетки сигнала на БОЕЦ и други организации и медии, които са внесени до прокуратурата. Тези сигнали заминаха в тоалетната, за да покажем какво се случва с тях в действителност.

Много хора, както и министър Рашков преди седмица, питат какво се случва със сигналите на БОЕЦ. Това се случва със сигналите и за “Пачките и кюлчетата”, и за “Къщата в Барселона”, и за автомагистрала “Хемус”, и десетки други – заминават в тоалетната, в която се е превърнала прокуратурата.

 

Днес БОЕЦ категорично заявихме, че повече не очакваме нищо от този състав на ВСС. Единствено – искаме да ги няма. Те трябва да си ходят заедно с Гешев!

Докато Гешев е главен прокурор, справедливост няма да има! Докато този ВСС стои, Гешев ще продължава да пази мафията! Няма да забравим целите на гражданското общество!

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA