БОЕЦ заяви среща с Кирил Петков заради липсата на борба с корупцията

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ внесохме официално завление за среща с премиера Кирил Петков. Публикуваме текста на писмото и очакваме отговора с дата и час за срещата.

ДО: Г-Н КИРИЛ ПЕТКОВ – ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ЗАЯВЛЕНИЕ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399, представлявано от Георги Борисов Георгиев – председател на Управителния съвет на ГД „БОЕЦ”

Г-н Петков,

     Сдружение БОЕЦ, като най-старата и активна антикорупционна и правозащитна неправителствена организация с дейност в обществена полза, заявяваме нашето искане за среща с Вас. Поводът и темите за срещата са борбата с корупцията или по-точно липсата на такава. Друга тема са сигналите на БОЕЦ за корупция, данъчни престъпления, злоупотреба с власт и други престъпления, извършени от Иван Гешев, Делян Пеевски, Сотир Цацаров, Бойко Борисов и други политици и магистрати, както и сигналите ни за строежа на „ТУРСКИ ПОТОК”, „ЖОСИ”, „ГешевКилърГейт” и др. По тези наши сигнали контролираните от Вас институции и служби – ДАНС, НАП, КПКОНПИ и т.н., не вършат нищо или с действията си „изпират” корупционерите, компрометират разследванията и поставят в риск нашия живот, както и живота на нашите източници и експертите, с които работим при гражданските ни разследвания.

Не по-малко важна е и темата за подкрепата за Украйна с боеприпаси и оръжие, Закона за лустацията, промените в Закона за КПКОНПИ, смяната на ВСС, СЕМ, Кошлуков и др. и неадекватното поведение на правителството по тези въпроси. Отбелязваме и тежко отстъпление от предизборните обещания и заявки на управляващото мнозинство. БОЕЦ, като гражданска организация, от девет години водим битка срещу корупцията и мафията в България. Битка за справедливост и върховенство на закона и не може да останем равнодушни към тези проблеми и тяхното нерешаване.

Очакваме да ни информирате своевременно за дата и часа на срещата.

20.04.2022 г.                       Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Гражданите трябва да реагираме на всяко забавяне, отстъпление или подмяна – това е моделът на активно гражданско общество, който БОЕЦ налагаме. А мафията и нейните слуги трябва да разберат, че не са недосегаеми и възмездие ще има. 

Докато Гешев е главен прокурор, справедливост няма да има! Докато този ВСС стои, Гешев ще продължава да пази мафията и нейните слуги. Докато правителството се снишава, а гражданите чакат пасивно, промяната няма да дойде. Няма да забравим целите на гражданското общество! И отново поставяме най-важната цел и първа стъпка в битката ни за промяна, справедливост и реална съдебна реформа – отстраняването на Гешев и този състав на ВСС! 

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA