ЗАПОМНЕТЕ! Не оставки, а изриване на мафията!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ПОМНИТЕ ЛИ?
За 20 минути арестуваха трима души, които са искали да убиват Пеевски! ЗА 20 МИНУТИ И ТРИМАТА! Без дори и да са си помисляли за свинята, но Той пожела и ги арестуваха.

ПОМНИТЕ ЛИ?
Преди точно 6 години бе убит показно А. Антов, шеф на модна къща Агресия. Тогава от КРИБ скочиха с ултиматум към правителството на БУДА 2 и лично Борисов обеща, че до една седмица убийството ще бъде разкрито. Да сте чули нещо за убиеца, или развитие някакво по следствието? НЕ!

ПОМНИТЕ ЛИ?
Седмица преди това брутално бе убит Веселин Стоименов, извършил юридическата ликвидация на ВИС 2.

ПОМНИТЕ ЛИ?
Как прокурор Сарафов ни разказваше за „изключителните професионалисти“, които стреляха с гранатомет по трактора и от 30 метра не можаха да уцелят лимузина няколко пъти…

ПОМНИТЕ .ЛИ?
Преди 5 години един младеж бе отвлечен. Лицето Бойко Борисов, в качеството му на министър-председател, направи щаб в собствения си дом и, след като бащата на отвлечения си плати, момчето бе освободено от похитителите. Бащата благодари на Буда и всичко приключи. Да сте чули някой да е арестуван, или за някакво развитие по случая?!

ПОМНИТЕ ЛИ?
Преди 4 години служител на НАП бе разстрелян със снайпер в центъра на София. Лично Цацаров и Буда се заканиха, че атентаторът „ще си го получи“. Да сте чули някой да е „получил“ нещо?!

ПОМНИТЕ ЛИ?
След взрива в Горни Лом, в изборната нощ, след парламентарните избори, Бойко Борисов – Буда, заяви: „Този взрив не е случаен, аз знам нещо…“. Някой да е чул или разбрал какво знае Буда за взрива, при който загинаха 15 човека? Осъдени няма!

ПОМНИТЕ ЛИ?
„В парламента има хора, които се занимават с наркотрафик“. Твърдение на премиера Бойко Борисов – Буда пред национални медии. След сигнал на БОЕЦ до прокуратурата, Буда обяснил, че се бил объркал!

ПОМНИТЕ ЛИ?
„Имам информация от службите, че Доган ме е поръчал да ме убият“. Изказване на премиера Бойко Борисов – Буда от трибуната на Народното събрание. След това същият Доган заяви, че правителството на Буда е без алтернатива, а Борисов каза по негов адрес, че е „мъдър човек“.

ПОМНИТЕ ЛИ?
През 2013 г. Борисов заяви, че изборът на Пеевски за шеф на ДАНС е бил, за да бъде задържан и убит в ареста. После каза, че Пеевски напуска страната, междувременно подари държавата на Пеевски и преди дни каза, че той не се занимава с нищо друго, освен с дарения.

ПОМНИТЕ ЛИ?
Зверски бе убита русенската журналистка Виктория Маринова заради предаването ѝ, посветено на разследване на „Биволъ“ и първото нещо, което властите казаха е, че убийството не е свързано с нейната работа и после бързо намериха удобен убиец. И до днес въпросите са повече от отговорите!

ПОМНИТЕ ЛИ?
През септември 2018 г. полицията задържа Димитър Стоянов и румънския му колега Атила Биро за разследването им по „ДжиПиГейт“.

ПОМНИТЕ ЛИ?
В края на 2017 г. Люба Кулезич бе свалена от ефир в телевизия BIT, а след това и цялата телевизия бе унищожена!

ПОМНИТЕ ЛИ?
Помните ли Къщата в Барселона и сигнала на БОЕЦ до испанските власти и как прокуратурата 4 месеца вече превежда 200 страници от испански?

ПОМНИТЕ ЛИ?
В началото на пандемията БОЕЦ разкрихме, че взетите проби на видинските медици са отказани и унищожени по инструкция на НОЩ и това доведе до взрива на заразата във Видин, а след като подадохме сигнал в прокуратурата, на мен ми повдигнаха обвинения за Истината!

ПОМНИТЕ ЛИ?
През последните години за всички тежки престъпления бяха обвинявани все клошари, пастири, „горски човеци“ и всякакви нещастници. Или ги обявяваха за битови инциденти, или самоубийства. В същото време няма НИТО ЕДНО разкрито показно убийство, или тежко престъпление. И НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ЗА КОРУПЦИЯ!

ПОМНИТЕ ЛИ ТУРСКИ ПОТОК, ПАЧКИТЕ, КЮЛЧЕТАТА, ЧЕКМЕДЖЕТАТА?

И АКО ПОМНИТЕ, то сигурно сте разбрали, че прокуратурата и службите в България дълги години се ръководиха от тотално некадърни и тъпи буда-шиши-каскето-гъзо-лизачи. И това е най-ценното им качество. Институциите са превърнати в слуги и бухалки на мафията и все още не могат да
бъдат очистени! ИЗРИВАНЕ ТРЯБВА!

И АКО ПОМНИТЕ, сигурно сте разбрали, че нищо в територията не се случва случайно и без знанието и санкцията на баш-мутрата и Шиши.
ТА, ЗАПОМНЕТЕ!

Докато не потърсим отговорност на престъпниците, мутрите, ченгетата и корумпираните боклуци, то списъкът с жертвите ще става все по-дълъг, а утре вие може да сте следващия в списъка на самоубитите и битовите инциденти. Е, от време на време някой клошар ще попълва статистиката за „разкриваемост“.

Не оставки, а изриване на мафията! Съд и затвор за Буда, Пеевски и Гешев и изриване до последната мутра, паразит и ченге от властта. Без компромиси. БОЕЦ водим тази битка.

Част от този пост е писан преди три години. И днес съм убеден, че единственият начин да се преборим с това зло е да продължим борбата още по-твърдо и бой до дупка. Първо гражданите трябва да се пробудят и да осъзнаят силата си.

25.05.2022 г. Георги Георгиев – БОЕЦ

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Костадин Костадинов заплашва, защото го е страх!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Скандалното поведение на Костадин Костадинов, когото често наричат с името на дребна разменна монета, не е от вчера. Скандалното му поведение е рецидив. Същият изпращаше хората, които са против изграждането на АЕЦ “Белене”, в трудови лагери. Същият организира и протест, на който протестиращите се изсипаха с автобуси и покрай мерките за ограничаване на COVID говореха за чипиране и за “опасностите” от 5G. Същият призоваваше обществеността да не се ваксинира с “експериментална течност”, докато собствените му депутати се боцкаха свободно – дали за да защитят семейството си, защото имат възрастен дядо (един от тях изтъкна буквално този аргумент), дали от елементарна вяра в развитието на съвременните медицински науки, дали за да получат документ…

Костадинов съвсем пряко заплаши, че ще беси национални предатели. За него национални предатели са онези, които се противопоставят на руската геополитика, но и тези, които просто не са съгласни с тази политика.

Костадинов просто е свикнал да говори така, това му поведение не е от вчера. На него му беше позволено да прави и говори какво ли не. Нито една институция не взе мерки срещу разпространението на откровени лъжи и заплахи и от социалните мрежи, и от телевизионните студиа, и от парламентарната трибуна. Прокуратурата започна да проверява съратницата му Елена Гунчева, тъй като заяви, че може да даде координатите на българския Министерски съвет и американското посолство за целите на ракетите на Руската федерация. Какво стана с тази проверка, никой не знае.

Сега Костадинов вижда заплаха антиваксърските путинофилски гласове да му бъдат отмъкнати изпод носа от Стефан Янев. Знае, че антиваксърските путинофилски умове биха свързали Янев с президента, което пък би придало на бившия министър на отбраната допълнителна тежест. Знае също, че Янев изглежда значително по-цивилизовано от него, което обаче не му пречи да повтаря костадиновите, а всъщност кремълски опорки. Костадинов знае, че Стефан Янев може да му открадне гласове при едни предсрочни избори. Предсрочният вот по всяка вероятност е тъкмо това, което и двамата, и кремълските им приятели целят.

Затова Костадинов става все по-краен в изказванията. Знае, че няма да има последствия, защото с времето се е уверил, че никой за нищо не го пипа.

Демократичната общност днес е шокирана от изказването на Костадинов. Шокирана е и защото той заплашва, че ще беси, и защото коментиращите под поста обясняват как те самите биха се включили и в националното бесене, и в бленуваната от тях дейност на завърнали се лагери за политически опоненти.

Шокираме се, но по всяка вероятност на лидера на партията с хубаво име, което той тотално употреби, отново ще му се размине, както досега. Демократичната общност у нас понякога трудно се фокусира върху повече от една мисия и цел. Сега целта е да не позволим путинофилският глас да влияе при вземането на решения. Покрай тази неоспоримо важна цел, демократичната общност в по-голямото си мнозинство остави отстраняването на Иван Гешев от поста главен прокурор за по-късен етап. От една страна, това е разбираемо, защото е жизненоважно путинофилският глас да бъде изолиран, когато се правят решения за страната ни. От друга, фактът, че не свършихме работата си с отстраняването на Гешев от поста главен прокурор, по всичко личи, автоматично означава, че прокуратурата и този, и всеки следващ път, когато Костадинов заплашва, че ще беси и коли, ще го оставя необезпокояван.

А сега, след като в общественото пространство някой напомни за кадрите на ръкуващите се Янев и Митрофанова, усмихнати до уши, Костадинов ще става все по-краен, за да си запази електората. Снимката, която според Стефан Янев била припомнена сега, за да “създава нова митология” около него, е всъщност от 18 август миналата година, когато той е още служебен премиер и изобщо не създава нова митология, а само потвърждава твърде очевидното – близките му отношения с Русия. Най-видимото доказателство е това, че самата среща между тогавашния министър-председател и руския посланик представлява псевдосъбитие – няма необходимост то да се случва, различна от тази да бъдат демонстрирани близките отношения между едната и другата страна.

Защо поне вътрешният министър Бойко Рашков не взима мерки и защо поне управляващите не осъждат официално поведението на Костадин Костадинов, е друг въпрос. Редно е поне да направят така, че да го задаваме като “защо чак сега”.

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

НАП проверява ЛУКОЙЛ по сигнала на БОЕЦ! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 13.05.2022г. БОЕЦ внесохме сигнал до ДАНС, НАП и премиера Кирил Петков за заплаха за националната сигурност и данъчни и финасови престъпления, извършени от ръководството на ЛУКОЙЛ и политически лица. Щетите за хазната са в размер на милиарди. Изискваме незабавни действия и резултати от институциите. В отговор от ЦУ на НАП ни уведомяват, че сигнала ни е изпратен по компетентност до ТД „Големи данъкоплатци и осигурители” за „предприемане на съответните контролни действия”.

БОЕЦ в акция в рафинерията на ЛУКОЙЛ в Бургас

В отговор от ЦУ на НАП ни уведомяват, че сигнала ни е изпратен по компетентност до ТД „Големи данъкоплатци и осигурители” за „предприемане на съответните контролни действия”.

Няма налично описание.

На  10.05. БОЕЦ направихме акция в рафинерията на ЛУКОЙЛ в Бургас, като целта бе да се срещнем с оперативното ръководство на компанията и да получим отговори на няколко въпроса от високо обществено значение касаещи дейността, ценообразуването, доставките и зависимостта от руски петрол. Бяхме спрени на входа на комплекса и всички се изпокриха.

Акция на БОЕЦ в базата на „Лукойл“ в Бургас!

На следващият ден опитахме да зададем въпросите си и в централата на ЛУКОЙЛ в София, но отново заварихме заключена сграда и пълна тишина.

Част от въпросите са следните:

  • Кой е реалният собственик на „Лукойл“;
  • Защо сме тотално зависими от руски нефт;
  • Кои са путинските марионетки, които налагаха тази зависимост през годините;
  • Защо и как така за последните 15 години „Лукойл“ не са платили НИТО ЛЕВ данък печалба при многомилиардни обороти и монополно положение на пазара;
  • Как така бившият директор на „Лукойл“ Александър Чаушев (съдружник на Валентин Златев , също директор на „Лукойл“) се оказа собственик на Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов и това ли е схемата държавата да си затваря през годините очите за неплащане на милиарди данъци от „Лукойл“;
  • Може ли рафинерия да работи с друг нефт освен руски и защо не го прави;
  • Колко е търговската надценка на „Лукойл“;
  • Има ли картел и монопол в сектора на горивата под диктовката на „Лукойл“?

Така стигнахме и до 13.05, когато сезирахме институциите срещу ЛУКОЙЛ за данъчни и фонаснови престъпления в огромни размери. Тук може да се запознаете с текста на  сигнала и приложената информация:

БОЕЦ даде ЛУКОЙЛ на ДАНС и НАП! (документи)

Сега очакваме действия и резултати от институциите. Това, че е образувана проверка е добре. И в същото време не означава нищо. Припомняме, че в НАП продължават проверките по сигналите на БОЕЦ срещу Пеевски и лицата свързани с Къщата в Барселона. За сега – резултати няма. А точно това ни трябва – резултати! Припомняме, че са в ход и други десетки проверки по сигнали на БОЕЦ до различни институции – МВР, ДАНС, ВСС, ИВСС, Парламент, прокуратура, различни министерства. Сигнали за престъпления извършени от Борисов, Гешев, Пеевски, Цацаров, за строежа на ТУРСКИ ПОТОК и тн. Отново без резултати.

Очакваме отговора и действията и на ДАНС, и на премиера Кирил Петков по отношение на ЛУКОЙЛ.

Ггражданският натиск ще продължи! Арест, съд и затвор за националните предатели!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA