Акция на БОЕЦ в базата на „Лукойл“ в Бургас!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес – 10 май, БОЕЦ отидохме до Бургас и влязохме в базата на „Лукойл“, за да питаме за цената на горивата, за руския нефт и зависимости, за една Къща в Барселона и за данъците, които не плащат.

БОЕЦ бяхме заявили среща в „Лукойл – Нефтохим“ – Бургас, искахме да зададем на ръководството няколко логични въпроса. Предварително ги уведомите за акцията и посещението си със заявка за среща с ръководството, за да получим отговори на няколко обществено значими и важни въпроси:

  • Кой е реалният собственик на „Лукойл“;
  • Защо сме тотално зависими от руски нефт;
  • Кои са путинските марионетки, които налагаха тази зависимост през годините;
  • Защо и как така за последните 15 години „Лукойл“ не са платили НИТО ЛЕВ данък печалба при многомилиардни обороти и монополно положение на пазара;
  • Как така бившият директор на „Лукойл“ Александър Чаушев (съдружник на Валентин Златев , също директор на „Лукойл“) се оказа собственик на Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов и това ли е схемата държавата да си затваря през годините очите за неплащане на милиарди данъци от „Лукойл“;
  • Може ли рафинерия да работи с друг нефт освен руски и защо не го прави;
  • Колко е търговската надценка на „Лукойл“;
  • Има ли картел и монопол в сектора на горивата под диктовката на „Лукойл“?

И още няколко въпроса.

Всички ръководители се скриха, телефоните на администрацията в рафинерия бяха изключени, само охраната бе удвоена. Срещата не се състоя, затова ще се наложи да питаме и централата на „Лукойл“ в София.

Утре – сряда, 11 май, БОЕЦ ще влезем в централата на „Лукойл“ в София. Призоваваме гражданите за подкрепа – да се съберем заедно в 13:30 ч. на бул. Тодор Александров 42 и да изискваме отговори на всички въпроси!

Призоваваме и превозвачите да ни подкрепят и блокират „Лукойл“, защото там се определя цената на горивата. И вместо намаляване на акциз и ДДС (парите за здравеопазване, образование и т.н.), да поискат намаляване на търговската надценка на монополиста и енергийна независимост на България! Така и цената ще падне, и милионите, които текат в офшорките на путинските олигарси и режим, ще спрат! Ще спре по-бързо и войната и нормалността ще се върне.

Питаме и правителството – защо службите не влязат в „Лукойл“ и не защитят националния интерес на България, а говорят за вето върху ембаргото на Европа за внос на руски нефт? Какво става с ревизията на НАП на „Лукойл“? Да не се окажат и те чисти като Пеевски? Действайте, а не се ослушвайте и навеждайте!

Утре, 11 май, 13:30 ч. – пред „Лукойл“ в София!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

БОЕЦ в шествие срещу рашизма!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Още в първия ден на войната на Русия в Украйна, когато Путин започна да избива цивилни, да бомбардира болници, железопътни гари, жилищни блокове и сгради, които служат за укритие на деца, БОЕЦ ясно заявихме позицията си в подкрепа на Украйна и срещу руската агресия!

БОЕЦ внесoхме и иницииращ документ в Съвета за сигурност на ООН за стартиране на съдебна процедура в международния наказателен Трибунал в Хага срещу Владимир Путин за военни престъпления, геноцид, въоръжена агресия, нарушаване на човешките права и причиняване на смърт на стотици цивилни граждани.

БОЕЦ внесе иницииращ документ в Съвета за сигурност на ООН за стартиране на съдебна процедура в международния наказателен Трибунал в Хага срещу Владимир Путин за военни престъпления, геноцид, въоръжена агресия, нарушаване на човешките права и причиняване на смърт на стотици цивилни граждани (документи)

Вчера – 9 май, на Деня на Европа, отново заявихме подкрепата си за Украйна в рамките на шествието срещу рашизма, което се проведе в София.

БОЕЦ бяхме на първа линия и бяхме сред гражданите, които пробиха полицейския кордон и извоюваха обратно правото си да преминат свободно през територията на МОЧА – Монумента на окупационната червена армия, за да извикаме ясно: „Демонтаж!“.

Не отстъпихме сантиметър пред насъбралите се путинофили, нито пред полицията, която искаше да ни спре да стигнем до МОЧА!

БОЕЦ заявихме подкрепата си за Украйна и се включихме в шествието, което започна от Президентството и приключи пред Посолството на Русия.

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

ДАНС потвърди данните на БОЕЦ, че Борисов е предал националните ни интереси с „Турски поток“!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 9 май, понеделник, БОЕЦ проведохме среща с Пламен Тончев — председател на ДАНС. Поводът беше сигналът на БОЕЦ срещу Бойко Борисов за „Турски поток“ – този грабеж за три милиарда лева, тази заплаха за националната сигурност. Искахме да разберем какви действия и резултати са реализирали ДАНС по сигнала ни, внесен на 28 май 2021 г.

Темата за „Турски поток“ днес е също толкова, ако не и по-актуална, от момента на внасянето на сигнала. През „Турски поток“ Борисов плати и 800 милиона дълг на Пеевски към руската мафия и подкрепи агресията на Кремъл срещу Украйна, като помогна Украйна да бъде заобиколена, а руският газ да тече необезпокоявано през България. И не само това – България сама плати за тръбата.

Съд и затвор за Борисов за „ТУРСКИ ПОТОК“!

 

Сигналът на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК до Европейската прокуратура. Борисов трябва да бъде задържан незабавно!

По време на срещата ДАНС потвърди данните на БОЕЦ за извършени престъпления и заплаха за националната сигурност, съдържащи се в сигнала ни за „Турски поток“. В тези събития са замесени както Бойко Борисов, така и Теменужка Петкова и други длъжностни лица.

Пламен Тончев, председател на ДАНС, потвърди пред Георги Георгиев, председател на БОЕЦ, че извършеният от ДАНС анализ на сигнала ни потвърждава данните на БОЕЦ за извършени престъпления и за заплаха за националната сигурност.

От една страна, това е очаквано от нас. От друга страна, още на 7 октомври 2021 г. ДАНС са сезирали прокуратурата, предоставяйки освен нашия сигнал, и цялата събрана от тях информация, извършения анализ, както и констатациите в потвърждение на данните и съмненията за извършени престъпления, корупционни практики и елементи на заплаха за националната сигурност, които БОЕЦ изразяваме.

Сега Борисов, Янев, Петкова и Гешев — директно с обвинения и в ареста! Незабавно!
Тончев ни информира, че по нашия сигнал е извършена проверка и анализ, и ДАНС са потвърдили данните на БОЕЦ за корупционни престъпления и заплаха за националната сигурност, при изпълнението на ТУРСКИ ПОТОК!
Това е изключително важно!
За първи път българска служба потвърждава официално това, което БОЕЦ твърдим, разследваме и доказваме от три години.
Не по-малко важно е и друго!
Още миналата година ДАНС са предоставили сигнала на БОЕЦ, техния анализ и резултатите от проверката лично на главния прокурор Иван Гешев! И повече от половин година Гешев покрива извършените от Борисов и бандата му престъпления и грабеж за три милиарда лева! И с бездействието си задълбочава заплахата за националната сигурност на България!
По информация на БОЕЦ, още на 08.10.2021 г. ДАНС са докладвали на служебния премиер Стефан Янев за резултатите от своята проверка и той НЕ Е предприел нищо! Това го прави съучастник и укривател в престъпление срещу държавата в защита на чужди — в случая руски — интереси.
Вчера (12.05.2022г.)  Кирил Петков провидя също това, което БОЕЦ повтаряме от три години и за което сме го информирали преди месеци във връзка с ТУРСКИ ПОТОК и разпореди проверка. Както се казва — по добре късно, отколкото никога!
Но на думи и заявки сме се наслушали! Доказателства за промяна са само и единствено незабавни действия и резултати. А те, след сигналите на БОЕЦ и последвалите събития, могат да бъдат само едни: арест на Бойко Борисов, Теменужка Петкова, Иван Гешев и Стефан Янев за престъпления срещу държавата, които представляват заплаха за националната сигурност на България.
Предоставили сме им хиляди документи, свидетелства, видеоматериали и информация.
Отново ще изискваме от правителството незабавни действия по този случай. В допълнение, ще внесем и сигнали срещу ЛУКОЙЛ за данъчни и финансови престъпления, монопол и картел в сектора с горивата, и заплаха за националната сигурност чрез изкуствено и користно увеличение на цените на горивата с цел дестабилизация на страната!
Това е начинът за борба с корупцията, с мафията и руската пета колона — разобличаване и бой до дупка!
Битката продължава.

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA