СПЕЧЕЛЕНА БИТКА! Съдът отмени присъдата на Георги Георгиев от БОЕЦ по бухалково дело, поръчка на мафията!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Гешев, скоро ти ще си обвиняем!

Днес съдът прекрати съдебното дело на прокуратурата срещу Георги Георгиев, председател на БОЕЦ, и го върна на гешевтурата. Става въпрос за дело, образувано през 2019 г. по поръчка на Борисов и Пеевски. Три мутри бяха изпратени във Видин и в продължени на дни издевателстваха над Георги Георгиев и семейството му. Поводът бяха образуваните тогава от БОЕЦ дела срещу участието на Пеевски в евроизборите и протестите, които организирахме срещу избора на Гешев, както и сигналите ни по „АпартаментГейт“!

На първа инстанция Георги Георгиев бe осъден на пет месеца затвор и около 10 000 лева разходи, лихви и т.н. от Видинския районен съд. Въззивният съд – Видинският окръжен съд, отмени присъдата и върна делото на първа инстанция, като констатира тежки пороци на обвинението, които грубо погазват правото му на защита. В хода на днешното заседание адвокатът на Георги Георгиев – Диньо Бозаджиев, доказа пред съда, че обвинението в цялост е незаконосъобразно, защото е повдигнато и поддържано от некомпетентна прокуратура.

Бухалково дело по поръчка на мафията.

Три години тормоз, репресии и мачкане по това дело, а то е само едно от многото.

Спечелихме и тази битка! Но войната продължава.

Войната срещу мафията и злото, превзело държавата ни. И БОЕЦ я водим на всички фронтове – на площадите, в съдебните зали, на улицата, в международните институции. И тя има своята цена, която трябва да бъде платена. Свободата не може да ни бъде дадена даром, сами трябва да се преборим за нея и да платим цената.

Скоро Гешев, Борисов, Пеевски, Цацаров, Доган и бандата им ще са на подсъдимата скамейка. Това е един от знаците на промяната, за която гражданите се борим – всеки да носи носи отговорност за извършените престъпления. Милост и прошка няма да има.

Продължаваме! Благодарим на всички бойци и граждани за подкрепата. Важното е да не се отказваме и да водим битките си до край. Сега страхът е в сърцата на наглите. Страхът от истината, справедливостта и възмездието.

А утре – 10.00 часа БОЕЦ ще бъдем пред ВСС – ГЕШЕВ ВЪН!

ГЕШЕВ ВЪН – акция на БОЕЦ пред ВСС!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA