7 МИЛИОНА ЕВРО – кредит от КТБ за Пеевски, които Гешев не видя! (документ)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

7 МИЛИОНА ЕВРО – кредит от КТБ за ОБВ (Обединени български вестници) на Пеевски!

Писмена бележка на Бисер Лазов – основен свидетел на Гешев и прокуратурата в разследването за прикриване ролята на Пеевски в източването и фалита на КТБ!

Писмена бележка на Бисер Лазов

Писмена бележка на Бисер Лазов

БОЕЦ разполагаме с десетки документи, свързани с делото КТБ. Счетоводни отчети, кредитни справки, банкови преводи, офшорни регистрации и т.н., показващи кредитите на фирми, свързани с Пеевски и майка му в КТБ, и свързани с банката компании. Множество кредити. Множество добре познати фирми от медийната бухалкова група на Корпулентния. И много милиони.

БОЕЦ разкрихме, че Гешев е унищожавал информация и доказателства по делото КТБ, като в сигналите по случая “ЖОСИ” се съдържат и данни, че той лично през есента на 2014 г. е горил документи в двора на къщата си във Волуяк.

Кредитите на Пеевски в КТБ, които Гешев НЕ видя. (документи)

В документите, с които разполагаме, се съдържа много информация за фирмите на Пеевски и майка му — Ирена Кръстева — и кредитите им в КТБ. Има и данни, че тези документи са укрити умишлено и не са приобщени към делото от лице, пряко свързано с прокуратурата. Документите пряко доказват умишленото прикриване на Пеевски от страна на Гешев в разследването на фалита на КТБ.

През следващите дни ще публикуваме и анализ на информацията от документите, като те ще бъдат предадени на Европейската прокуратура. Макар че не касаят данни за злоупотреби с евросредства, те доказват престъпления, извършени от главния прокурор на България и затова считаме за резонно да сезираме Лаура Кьовеши.

Кредитите на Пеевски в КТБ, които Гешев НЕ видя. (документи)

В останалите документи се съдържа подробна информация за задълженията и финансовите схеми на медийната империя на Пеевски, реализирани през КТБ. Гешев НЕ видя нищо. Това е основната му заслуга, за да бъде назначен от Пеевски за главен прокурор.

А утре в 11.00 ч. БОЕЦ влизаме в НАП за среща с Румен Спецов и ще изискваме информация, касаеща действията и резултатите на НАП по сигналите на БОЕЦ за ЛУКОЙЛ, Бойко Борисов – Къщата в Барселона и сигнала на Биволъ и БОЕЦ за произхода на средствата на Пеевски!

Ако Спецов се скрие, или не се срещне с нас ще отидем в Министерството на финансите да потърсим отговори от министър Асен Василев, който пое отговорност пред БОЕЦ!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA