Спецов, ти си следващият. Оставка!

ВАЖНА ПОБЕДА!
Да се готви Спецов!
Преди 8 седмици БОЕЦ огласихме данни и документи, че Живко Тодоров, човека на Пеевски и Борисов и бивш шеф на ПИБ продължава да стои, като директор в ББР с над 31 000 лева заплата! Той бе инсталиран в ББР веднага след като Мавродиев бе освободен, като преди това дълги години е бил директор в ПИБ, за да продължи да защитава интереса на същите. БОЕЦ зададохме редица тежки въпроси към управляващите и поискахме незабавно Тодоров да бъде освободен от държавната банка. Разрази се тежък скандал, който с времето бе покрит от следващи скандали, но не отслабихме натиска. И резултата е факт – преди 4 дни Живко Тодоров е бил освободен, като директор в ББР. След публикуваните от БОЕЦ разкрития и документи, Живко Тодоров заплаши, че ще съди Георги Георгиев от БОЕЦ. Въпреки заплахите доведохме и тази битка до край.
Румен Спецов
Тук може да се запознаете с документите:
ДА СЕ ГОТВИ СПЕЦОВ!
След като разкрихме, че в края на миналата година Спецов и НАП са изпрали за пореден път Пеевски, БОЕЦ проведохме среща с Асен Василев, който пое ангажимент в началото на тази година, че ще бъдат образувани нови, реални и пълноценни ревизии на Пеевски, включително и за минали периоди. Предоставихме разследването на BIRD.BG от „Пандора” и внесохме заедно с Биволъ нов сигнал срещу Пеевски с приложени документи, банкови трансфери и описание на цялата офшорна империя на Пеевски за милиарди. Преди десет дни се срещнахме със Спецов и разбрахме, че нито една от ревизиите по нашите сигнали за Пеевски, ЛУКОЙЛ и Къщата в Барселона не е приключила, а някои от тях са на повече от година. Поведението му бе жалко и страхливо, но настояхме за информация и публично пред камерите на медиите, които отразяваха нашата среща Спецов пое ангажимент до края на изминалата седмица да предостави справка за действията и резултатите на НАП по нашите сигнали. И излъга. Вчера БОЕЦ му поискахме оставката.
Сега поставяме към Кирил Петков и Асен Василев следните въпроси:
1. КОЙ предложи Спецов и кой и защо държи Спецов на поста му?
2. Как се съотнася с борбата с корупцията мълчанието на НАП по едни от най важните теми и сигнали – Пеевски, ЛУКОЙЛ и Борисов с Къщата в Барселона? А по този наш сигнал ревизии са образувани на Валентин Златев, на Чаушев, Саздов, Борислава Йовчева, баща и Георги Йовчев и тн.
3. С какво се различава Спецов от Гешев и защо въпреки, че вече изпра веднъж Пеевси и няма резултати по повторната ревизия продължава да стои начело на НАП?
4. Защо няма резултати от ревизията на ЛУКОЙЛ и защо сигнала на БОЕЦ стои на „трупчета“ в НАП? Нима правителството защитава интересите на ЛУКОЙЛ и Путин, защото действията на Спецов водят към този извод. Ако е така, то къде е Промяната? Борисов правеше същото.
5. Продължават ли Борисов, Пеевски и ЛУКОЙЛ да са недосегаеми и защо?
В днешната ситуация правителството има само един шанс да задържи властта си и да си върне доверието на гражданите – незабавни действия и резултати в борбата с корупцията и сигналите на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК, ЛУКОЙЛ, Борисов, Гешев и Пеевски! Да се върнат към най важните цели и приоритети. Да си спомнят за какво бяха избрани. Докато държат Спецов, който пази омертата на мафията и интересите на кремълската пета колона в ЛУКОЙЛ това няма как да стане! БОЕЦ ще продължим с натиска и компромиси не правим. Спецов трябва да си ходи, а управляващите да се събудят и размърдат незабавно.
Битката продължава!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA