ДПС организира контрапротеста на Възраждане!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Източници на БОЕЦ ни изпращат информация за висока активност на ДПС в различни региони на страната. Активисти на партията на Доган и Пеевски обикалят из селата и организират техни членове за извозване с автобуси в подкрепа на „протеста” на Възраждане за 22.06 в деня на вота за недоверие към правителството.

За същият ден, а и в дните до тогава се организират и много граждански събития и протести срещу опита на мафията отново да се върне във властта.

ДПС и „Възраждане“ – заедно на площада. Ако някой все още има съмнения това е доказателство, че те са скачени съдове с общ команден център. Те са си едно. Както Атака и ДПС преди години. Същият команден център, който стои и зад ГЕРБ и ИТН – ченгеджийско-кремълската мафия, която наложи корупцията, като модел на управление и която превърна България в троянски кон на Путин в ЕС. 

ДПС организират автобуси за „Възраждане“.

 За будните граждани не е изненада. Копейкин – името му е достатъчно показателно,  Доган – почетният председател от храсталака в сараите на Лукойл, Пеевски – акушера на Южен поток, Борисов – изпълнителя на Турски поток и Слави – марионетката на Валентин Златев, заедно срещу опита България да се откъсне от руските зависимости, да се пребори с корупцията и да отпушим съдебната система. Всички мафиотски кланове са мобилизирани в общ фронт.

Споделете и разпространете!

И се стягайте за площадите – всеки ден! Гражданите срещу мафията за промяна и справедливост!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA