Лаура Кьовеши ще разследва Борисов и катастрофата край Своге!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 13.05.2021 г. БОЕЦ сезирахме министър Събев и Министерството на транспорта за установените от нас нарушения и престъпления от длъжностни лица, включително Бойко Борисов, Московски, Нанков и т.н. довели до фаталната катастрофа отнела живота на 20 българи. 4 години БОЕЦ разследваме този случай и търсим истината за трагедията. Установихме с факти и документи, че лично Борисов е бил уведомен за дефектите на пътя половин година преди катастрофата. И за точното място, където стана катастрофата. И не е предприел нищо, за да изтече гаранцията, за да не плащат неговите приятели от ТРЕЙС и за да направят нова поръчка за „ремонт на ремонта“ и нови милиони да потънат в джобовете им. БОЕЦ разкрихме и че докато Гешев, като шеф на Специализираната прокуратура, е „разследвал“ катастрофата край Своге и отговорността на фирмата изпълнител – ТРЕЙС, то неговата съпруга, Детелина Ханчева е била адвокат на един от водещите директори и инженери в ТРЕЙС!

Предоставихме на министър Събев документите, с които разполагаме. Казуса не е от компетенциите на Министерството на транспорта и след извършените проверки, които потвърждават нашите данни, случаяt заедно със сигнала на БОЕЦ е предаден официално на Европейската прокуратура! 

Това е важно и поздравления за министър Събев за реакцията.

Тук може да се запознаете с текста на сигнала на БОЕЦ до министър Събев: 

СИГНАЛ БОРИСОВ МТС Събев катастрофа Своге

Не разбираме обаче защо самите управляващи не дават гласност на това. Точно сега имат нужда да отчетат, че борбата срещу мафията и корупцията, които убиват, е факт и има резултати. Могат да го направят и без споменават името на БОЕЦ, ако толкова се притеснява, че са свършили нещо заедно с гражданите, които години се борят срещу мафията и им дадоха властта.

4 години водим и тази битка и сега има реален шанс виновните да понесат отговорност!

И се стягайте за площадите – всеки ден! Гражданите срещу мафията за промяна и справедливост!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA