БОЕЦ към Кирил Петков: „Тествайте Парламента или връщайте мандата и да вървим на избори“!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Кирил Петков, преди да предлагате нов кабинет (това е самоубийствен капан) тествайте открито този Парламент и „евроатлантическото мнозинството“ в него с тези седем предложения от БОЕЦ:
1. Закон за Лустрацията включващ агентите на ДС, висшите БКП кадри, санкционираните по закона „Магнитски“ и мутрагените от прехода.
2. Решение на Парламента за поемане на оперативен контрол върху ЛУКОЙЛ от държавата.
3. Решение за огласяване на Пътната карта за ТУРСКИ ПОТОК и подвеждане под отговорност за държавна измяна на Бойко Борисов, Теменужка Петкова и ръководствата на БУЛГАРГАЗ и БУЛГАРТАНСГАЗ участвали в реализацията на проекта.
4. Решение на Парламента за военна помощ за Украйна в боеприпаси и въоръжение.
5. Решение на Парламента за сваляне на довверието от главния прокурор Иван Гешев.
6. Парламнтарна инициатива за вот на недовврие към членовете на ВСС избрани от народното събрание, което означава незабавно разпускане на този състав на ВСС, макар и в края на неговият мандат.
7. Решение на Парламента за публично изслушване на председателя на ДАНС, шефа на НАП и министъра на вътрешните работи за резултатите от техните разследвания и проверки по сигналите на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК, ЛУКОЙЛ, Къщата в Барселона, Пачките и кюлчетата, Пеевски, Гешев, Борисов, Ханчева и Цацаров.
БОЕЦ заявяваме готовност да помогнем в изготвяне на конкретните текстове на законите и решенията в рамките на няколко дни. А тяхното обсъждане, внасяне и гласуване може да стане в рамките на две седмици.
Ако този Парламент приеме тези закони и решения, то правете правителство с който си пожелете, вече почти няма да има значение кой ще е на власт и много от най-важните проблеми ще бъдат решени.
Ако Парламента обаче се окаже негоден да ги приеме, то това е най-верният лакмус и доказателство, че се владее от мафията, дори и вие ще го разберете, връщайте мандата и да вървим на избори.

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA