БОЕЦ пред БНТ. Кошлуков, иди при русский военный корабль!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Тази вечер (27 юни) БОЕЦ и гражданите проведохме поредна Гражданска панорама пред сградата на БНТ. И този път, като много пъти досега, извикахме – Кошлуков, вън!

От страх да не слезем към Орлов мост, по време на нашия протест от „Възраждане“ пазеха МОЧА. Като чуят за БОЕЦ, путинистите квичат!

В сряда – 29 юни, предстои СЕМ да избере кой да бъде новият генерален директор на БНТ. С цялата си наглост, Емил Кошлуков отново е кандидат за шеф на БНТ. При избора, който ще се проведе в сряда, съществува рискът никой от кандидатите да не събере достатъчен брой гласове, за да бъде избран и така Кошлуков служебно да продължи да заема поста за неопределено време.

Нашата цел днес беше да върнем фокуса върху избора на нов генерален директор на БНТ и да припомним, че отстраняването на Кошлуков беше и продължава да е сред най-важните граждански цели, представени още през 2020 година!

През 2020 година гражданите бяхме наричани от ефира на обществената телевизия, която издържаме с нашите пари, негодници, безделници, тулупи.

От ефира на обществената телевизия Кошлуков ни показа среден пръст. Затова пък днес ние показахме среден пръст на Кошлуков и му пожелахме да иде на едно място, където украинците и целия свят пратиха руските военни кораби.

Не можем да бъдем истински свободни без свобода на словото. Мафията превзе медиите и обществената телевизия, превръщайки ги в свой рупор и бухалка срещу неудобните. Това продължава до ден днешен. Кошлуков, като назначение на Пеевски, потвърди правилото, че когато поставиш на върха на една институция компрометиран и корумпиран човек, той подчинява цялата институция на своите зависимости.

Кошлуков подчини БНТ. И днес от сутрин до вечер гледаме от ефира на обществената телевизия ченгета и червени анализатори. Кремълските опорки и  днес се леят безспирно от ефира на БНТ, опорките на мафията не са спирали.

Само гражданите можем да спрем това!

Рискът Кошлуков да бъде оставен на своя пост е реален. Познавайки наглостта на мафията, като нищо да бъде избран не просто служебно, а с гласовете на СЕМ.

На днешната гражданска панорама присъства и нашия приятел Иван Калчев – Глиги. Един истински боец, който се прибра за кратко в България от Украйна, където воюва за украинската свобода срещу орките. Иван Калчев – Глиги не беше вътре в БНТ, където да бъде попитан защо в е Украйна, защо воюва, защо свободата е най-важното нещо, а беше пред БНТ, за да помага за изриването на Кошлуков. Само по себе си това е още една причина назначението на Пеевски да си ходи!

Глиги разказа как когато разговаря с украинските си другари, му е трудно да обясни как така обществената телевизия на България се ръководи от бивш агент на Държавна сигурност, как така в Парламента ни има партия, финансирана от Кремъл, как така големи части от обществото ни искат да си имат господар.

От микрофона Илиян Василев обясни защо наглите толкова силно напират именно Кошлуков да остане в БНТ – за да са сигурни, че всички национални телевизии са под техен контрол.

Кирил Чуканов подчерта от микрофона, че Кошлуков не е просто слуга на Държавна сигурност, ДПС и ГЕРБ, а е ръководител на обществена телевизия, която от сутрин до вечер ни представя „другата гледна точка“ – опорките на Кремъл и руската пропаганда, която си е вкъщи в сградата на БНТ.

От микрофона Атанас Шарков заяви, че гражданите трябва да се превърнем във водеща сила, че искаме публична отговорност за политиците, за техните назначения – като например Кошлуков.

Две години бяхме на площадите, две години бяхме и пред БНТ за оставката на Кошлуков. Не сме забравили тази битка!

Не сме забравили и документното престъпление на Кошлуков – лъжа, с която Кошлуков превзе обществената телевизия. Не сме забравили и това, че в СЕМ съотношението групата на мафията е 4:1 – в момента там има два души от квотата на Радев, един от квотата на ГЕРБ, още един от ИТН и само един от „Демократична България“.

БОЕЦ в Парламента! Кошлуков вън!

Не сме забравили и за избора на новите членове на Висшия съдебен съвет (ВСС), защото от този избор зависи дали Иван Гешев ще бъде отстранен от поста главен прокурор. Към момента виждаме, че отново задкулисието реди новия състав на ВСС, а това гарантира оцеляването на Гешев като главен прокурор.

Решението е единствено в гражданското общество! Затова е важно гражданите да бъдем активни, да упражняваме натиск, да даваме отпор, да реагираме срещу всяко действие на наглите!

Допуснахме грешки и е важно да ги отчетем, за да не ги допускаме повече. Една от големите грешки беше, че след изборите мнозина граждани решиха, че сме си свършили работата и се пуснаха по течението. След изборите нашите битки продължават – всеки ден трябва да натискаме управляващите, за да изпълняват своите задължения към нас! Всеки ден трябва да търсим отчетност и отговорност.

Другата грешка беше на политиците – след изборите и те решиха, че са си свършили работата, щом са отстранили ГЕРБ и ДПС. Всички корумпета и калинки обаче продължават да стоят – Кошлуков е доказателство за това: той още е в БНТ. Политиците някак забравиха и отстраняването на Гешев.

Докато Кошлуков е в БНТ, свободен ефир няма да има! Докато Гешев стои в прокуратурата, правосъдие няма да има! Трябва да продължим! Гражданска активност, граждански контрол и граждански натиск! 

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA