Атанас Шарков – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ГД „БОЕЦ“ продължава своята инициатива да отбелязва хора, които не са членове на Сдружението, но са спечелили доверието и уважението на организацията с гражданската си доблест, активна позиция и с реални действия в борбата с мафията и корупцията, в борбата за справедливост и истината! Следващият българин, когото обявяваме за БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ е Атанас Шарков!

Важно е тези достойни българи да получат нашето признание и подкрепа!

Важно е и обществото ни да види и чуе, че има хора, непримирими с неправдите!

Че не всички са маскари!

Че будни, смели и достойни граждани има и винаги е имало!

Атанас Шарков по време на лагера-блокада на БОЕЦ пред Министерски съвет „СТОП на коалицията ГАЗПРОМ“- 29.08.2022г. Снимка – Булфото.

Атанас Шарков – предприемач от 1998 г., участвал в първите компании, които създават дигиталния Интернет гръбнак на България. Това му дава различен поглед и възможност да посвети работата си на иновациите и модернизацията на страната ни в областта на телекомуникациите, електронната идентификация, дигитална логистика и финтех. От 2016 г. е член на Инициатива Правосъдие за всеки.

„Вярвам, че макар и бавно българите се събуждат и осъзнават, че свободна България зависи от организацията, като граждани за общи действия за правата и свободата ни” – Атанас Шарков.

Основен девиз – Развитието не зависи само от пари, а от особено състояние на съзнанието ни което създава промяната и я превръща в реалност.

Наско Шарков по време на #ГАZwithme. Снимка – Булфото.

Атанас „Наско“ Шарков е граждански активист, който макар и да не е член на БОЕЦ, изповядва същите принципи в своята дейност – гражданска активност, солидарност и личен пример. Бил е с нас на Орлов мост, в битките ни срещу режима на Борисов и срещу назначаването на Гешев. Подкрепял е и много събития на други граждански организации и групи. Част е от ИПВ, „Граждански мегдан“ и инициативата #ГАZwithme, която всяка сряда през последните седмици организира граждански протести в центъра на София срещу газовата и енергийна зависимост от Русия и в подкрепа на Украйна

Поздравяваме Атанас Шарков за неговата последователност и ярка гражданска позиция и активност. 
В държавата на Пеевски и Буда, в държавата на Цацаров и Гешев, в държавата на олигарсите, ченгетата и мутрите гражданското общество, свободните журналисти и независимите магистрати останаха последното ядро на съпротива срещу мафията превзела страната ни! И въпреки цялата си мутренска власт, и въпреки милиардите си, и въпреки всички институции-бухалки, има хора , които не могат да бъдат отказани, не могат да бъдат смачкани и пречупени! Диктатурата започва там, където свършва свободата на словото и справедливостта! А за свободата си трябва сами да се преборим и да я браним всеки ден, няма кой друг да го направи вместо нас. Респект и уважение към всеки запазил стремежа си към свобода и чувството си за справедливост!
Атанас Шарков – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA