Сега ясно ли е каква е целта на Радев и служебния кабинет – да изкарат палачите ГАЗПРОМ и ЛУКОЙЛ наши спасители! Няма да стане!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

СЕГА ЯСНО ЛИ Е какви са задачите и целите на служебния кабинет?

Радев - Путин

Не е провеждането на изборите. Нито веднъж не сме чули от устата на Гълъб Донев или от неговите министри думата „избори”! Но всеки ден чуваме думата „ГАЗПРОМ, ГАЗПРОМ, ГАЗПРОМ…”. От първия ден на Донев и неговото правителството те саботираха всички възможности за реална диверсификация и пускане на газовата връзка с Гърция. Целта им бе да направят ГАЗПРОМ единствена възможност. Всеки ден манипулираха българското общество, че цените на ГАЗПРОМ са най-ниски и че така ще си решим проблемите с топлото, цените и инфлацията.

И така до преди три дни. Тогава от Кремъл зашлевиха два шамара на слугите им в София и им дадоха да разберат, че няма да се занимават с тях. Това показва, че всички тези действия са били по инициатива на Радев, Донев и бандата им! Сами са ходили да целуват ръка на Митрофанова, сами са писали писма и са молили Кремъл, сами са искали да се докажат колко верни кученца са. Това е национално предателство и унижение за цялата нация!

И след като този план не сработи, бе спусната новата опорка! Радев се срещна с ръководството на ЛУКОЙЛ! И пак същите внушения – ЛУКОЙЛ щели да ни решат проблемите с високите цени и инфлацията! И как така тези два кремълски октопода – ГАЗПРОМ и ЛУКОЙЛ изведнъж се оказаха наши спасители? Палачите ни ги представят за спасители.

ГАЗПРОМ, на които Борисов подари три милиарда през ТУСКИ ПОТОК и които всяка година източваха по няколко милиарда от завишените цени за България, и ЛУКОЙЛ, които одират по над ТРИ МИЛИАРДА незаконна печалба от гърба на българите и не плащат НИТО ЛЕВ данъци!

Радев, вместо да изпрати ДАНС в ЛУКОЙЛ, се среща и заговорничи с тях. Вместо да изпрати ДАНС в БУЛГАРГАЗ и БУЛГАРТРАНСГАЗ, за да разследват ТУРСКИ ПОТОК и схемите на Буда с ГАЗПРОМ, коленичи пред Митрофанова!

Няма да позволим да ни върнат веригите на руската енергийна робия.

Следващата седмица БОЕЦ продължаваме със своите акции в ДАНС, БЪЛГАРГАЗ, МЕ и МО. Следете сайта и страницата ни – когато излезем, ни последвайте!

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA