Войната на Путин ще убие Путин.

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click
Няма да е трудно да се спре украинската армия на руската граница. Украинците не са завоеватели. Трудно обаче ще спрат руските войски по пътя им към Москва. Войниците ще се обърнат срещу офицерите, офицерите срещу генералите, а те срещу Путин. Военният преврат зрее. Някой трабва да плати за провала и за загубените десетки хиляди животи. Руската олигархична върхушка и генералитет се страхуват най-вече за собственият си живот и активи. Както западните, така и американските служби имат информация за тези процеси. Украинската офанзива ги катализира, санкциите също. Друг фактор, който провокира тези събития е станалите вече серийни „самоубийства“ на хора от обкръжението на Путин, които са загубили доверието му. Параноята на кремълският диктатор е патологична, в подобно състояние е и Борисов, Пеевски, Гешев. Всеки олигарх, генерал и политик в Русия си дава сметка, че той може да е следващият разходен по парапета на балкона си.
Войната на Путин ще убие Путин.
Не знам кога, но е неизбежно. Това ще взриви отвътре и нашата кочина. Мафията в лицето на ГЕРБ, ДПС, БСП, всякакви „патреоти“ и ченгеджийници, чиято власт се крепеше от Кремъл ще загуби опората си. Различните сегменти на петата колона на едни нива водеха битка помежду си за власт, порции и влияние, но целостта и стабилността на статуквото се управляваше и осигуряваше от дълбоката държава в лицето на ДС и КГБ (ФСБ).
След Путин хаоса, който Борисов, Доган и Радев сънуват ще се случи. Като отвързана глутница диви кучета ще се самоизядат. Това ще е и техният край. Не бива обаче да чакаме пак някой от вън да ни свърши работата. Нещо подобно наблюдавахме след разпада на СССР. Тогава обаче позволихме да бъдем излъгани, дадохме време на мафията и дълбоката държава да се реорганизират и върнат контрола върху властта. Сега имаме нужният граждански опит и мъдрост и трябва да ринем бързо и до здраво без компромиси.
БОЕЦ призоваваме за ежедневен натиск, протести, разобличаване и акции срещу петоколонниците, които се опитват да се окопаят преди техният свят да се срине.
Битката продължава!
12.09.2022г.  Георги Георгиев – БОЕЦ

 БОЕЦ продължаваме със своите акции в ДАНС, БУЛГАРГАЗ, МЕ и МО. Следете сайта и страницата ни – когато излезем, ни последвайте!

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA