ПОЗИЦИЯ на Сдружение БОЕЦ по повод обявената от Путин частична мобилизация и войната в Украйна!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес диктаторският режим на Путин обяви мобилизация за резервистите в Русия, заплаши с ядрено оръжие и на практика обяви пълномащабна война на Украйна и НАТО, тоест на НАС.

Единствената реакция на служебното правителство беше, че националната сигурност на България е защитена, защото сме член на НАТО и се ползваме от Член 5 от Вашингтонския договор, който гарантира колективна отбрана при нападение, както и сигурността ни.

Подобна реакция и продължаване на политиката на уж неутралитет и същевременно пасивна, а по отношение на ГАЗПРОМ и ЛУКОЙЛ и активна подкрепа на руския агресор е недопустима за страна-член на НАТО и свободния свят! Именно затова БОЕЦ настояваме и изискваме:

  • Служебното правителство да осъди страната-агресор Русия и втвърди позицията си, както съюзниците ни в ЕС и НАТО. И днес служебният министър Стоянов говореше за “конфликт” в Украйна;
  •  Незабавна безвъзмездна военна помощ за Украйна;
  • Незабавен импийчмънт на Резидента, веднага след конституиране на 48-мия Парламент;
  • Незабавна оставка на марионетното колаборационистко правителство начело с Гълъб Донев;
  •  Поемането под национален контрол на ключови обекти за националната сигурност – “Лукойл”, “Турски поток” и всички други пряко или косвено контролирани от Путиновия режим;
  • Незабавни действия на МВР и ДАНС по подадените от БОЕЦ сигнали за заплаха за националната сигурност и престъпления срещу държавата, извършени от длъжностни лица, обслужващи интересите на Русия, ГАЗПРОМ и ЛУКОЙЛ;
  • Незабавни действия на новоизбрания парламент за отстраняване на главният прокурор Иван Гешев; 
  • Поставяне под контрол на проруските медии и пропаганда и отстраняване на Емил Кошлуков от поста генерален директор на БНТ.

БОЕЦ ще продължим с активните си действия за постигане на тези цели. Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA