Знаково дело! Бой до дупка, това е начинът да се преборим с мафията и беззаконието!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес в Административен съд – Видин се проведе заседанието по едно от знаковите дела, свързани с БОЕЦ – делото за незаконосъобразното уволнение на Георги Карамфилов (член на УС на БОЕЦ), като старши юрист в Областната администрация Видин.

Георги Карамфилов от БОЕЦ в съдебната зала

Георги Карамфилов от БОЕЦ в съдебната зала

Още в средата на август БОЕЦ реагирахме и дадохме гласност на масовите уволнения, които започнаха веднага след назначаването на служебния кабинет на Радев. За няколко дни и седмици хиляди държавни служители бяха уволнени и в държавните институции на всички нива започна процес на реставрация на кадрите на ГЕРБ и ДПС и налагане на тотален контрол върху държавната администрация.

БОЕЦ в областната управа на Видин – Огнян Михайлов, разузнавач от ДС, се скри в тоалетната!

Още тогава предупредихме, че този тотален контрол върху държавата може да бъде използван за различни вредни неща – от връщането ни в руската орбита и подписване на договор с ГАЗПРОМ до манипулация на изборите. И се оказахме прави. Предупредихме и за конкретната цел – използването на контролирания вот на държавната администрация, за да бъдат „наляти” нужните гласове на „Български възход”, за да влезе партията на Янев в Парламента и да се реализира сценария със „спасителния” трети мандат и обединеното статукво в лицето на ГЕРБ, ДПС, Радев и тн. да съставят правителство. Изборните резултати и събитията от изборният ден потвърждават нашите думи.

За съжаление нито една партия не реагира на масовите уволнения, назначенията на депесарски и герберски кадри и въвличането на държавната администрация в изборната битка чрез контролиран вот.

В ход е сценарий за „дълъг мандат на Радев“ и серия от избори, които да доведат до връщане на власт на статуквото на мафията и петата колона от ГЕРБ и ДПС. Имат прокуратура, имат ДАНС, сега превземат и държавните институцииТова е държавен преврат, защото се цели властта да бъде взета по незаконен начин – нарекохме го „Преврат на зелените чорапи“.

БОЕЦ и гражданите е време да развъртим гражданската метла. От Орлов мост тръгваме, през Министерски съвет, президентство, съдебна палата, та до БНТ и СЕМ. Гражданско почистване на държавата. Ако не става с избори, ще стане с метлите. Гледайте да са с по-дълги, дебели и здрави дръжки.

БОЕЦ се срещнахме с Областният управител на Видин – Огнян Михайлов, кадър на Академията на МВР, за да изискваме информация за масовите уволнения на служебното правителство! Проверка в сайта на Комисията по досиетата показва очакваното – Михайлов, разбира се, е кадър на комунистическата и човеконенавистна Държавна сигурност. Първо е бил разузнавач, след това старши разузнавач, накрая инспектор. А днес Радев го назначава за областен управител! На такива кадри разчита президентът за осъществяване на своя преврат! По време на срещата Областният управител на Видин избяга от кабинета си и се заключи в тоалетната отказвайки да отговори на въпросите на Георги Георгиев – председател на БОЕЦ. 

На  пресконференция на БОЕЦ в БТА в края на август, Георги Карамфилов обяви, че ще води съдебна битка срещу незаконното му уволнение. Бойците винаги си водим битките до край.

На днешното заседание Съдът допусна, като свидетел Георги Георгиев – председател на БОЕЦ, и прие писмено становище, в което отново се иска отмяна на заповедта за уволнение.

Това е знаково дело и целта е да сложим край на институционалния произвол и репресии, на политическите назначения и чистки, на феодалния модел на управление и използването на държавната администрация за партийни цели.

Очакваме съдебното решение.

Битката продължава! Благодарим на всички наши съмишленици и дарители за подкрепата!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA