Незабавно отстраняване на Костадин Костадинов от председателския пост на Комисията за българите в чужбина!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ с призив за подкрепа и споделяне на подписката с изискване от Народното събрания за започване на процедура по отстраняването на Костадинов като председател на комисията.

Няма да позволим поредна подигравка с българските граждани. Ограничаване на броя на секции извън страната, продължаващ отказ от въвеждане на електронно-дистанционно гласуване, нови опити за връщане на хартиените бюлетини и сега поредното унижение за българите в чужбина с избирането на един долен популист да взима решения свързани с българските граждани по света, огромната част от които го разпознават като свой абсолютен антипод. След избора на мултака Рашидов за председател на Парламента, избора на Костадинов за председател на комисията за българсите в чужбина е поредната гавра с българските граждани.

Под 25 000 души в чужбина са гласували за партията на Костадинов. Ако условно предположим, че по света има около 1 милион български граждани с право на глас, (а те вероятно са повече) това означава, че Костадин Костадинов се ползва с подкрепата на по-малко от 2.5% от българите зад граница. Що за подигравка е този човек да притежава такава висока представителна длъжност с толкова ниска обществена подкрепа? Освен всичко друго, в огромното си мнозинство българите извън пределите на родината живеят основно в държави от западния свят, като Германия, Испания, Италия, Белгия, Нидерландия, Великобритания, Франция, САЩ, Канада. С откровената си антизападна реторика, популистки, националистически възгледи и неприкрити прокремълски позиции, присъствието на Костадинов в Комисията за българите в чужбина, отгоре на всичко като нейн председател е нищо по-малко от унизителна обида към българските граждани по света.

Подпишете петицията на български граждани в чужбина и не забравяйте да потвърдите подписа си на електронната си поща.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.peticiq.com%2F379748%3Fuv%3D45412867%26fbclid%3DIwAR1UNSZHAdIZ5_r-guKcDzASPlaVGR65bPsemo1iJ4r-y91eLPlqbv61xSY&h=AT2KqMvOGjJicB8ixn7jUCrgqDPDQd0kuqKlVv-N4ijsJ638kzZj8KthT7GfDzOWEx3cGPX0Gewke6hZowIxDPAYosi3WOz1qxmiMtIoV8OVXOglWlqcgd1oTSqEmMH3WAWn

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA