БОЕЦ пред Парламента и БНТ: Не на хартиената бюлетина, да на честните избори!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Тази вечер БОЕЦ и гражданите излязохме пред Народното събрание, за да изразим своето несъгласие срещу плана на ГЕРБ-ДПС-БСП да върнат хартиената бюлетина, а заедно с него и многото изборни измами, подправени протоколи и недействителни бюлетини!

БОЕЦ - хартиена бюлетина

Преди протеста, БОЕЦ участвахме в среща в Народното събрание, организирана от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“, с участието на граждански организации, и заявихме готовност да оказваме протестен натиск, докато мафията не оттегли намеренията си да подмени вота на българските граждани при следващите избори.

БОЕЦ - хартиена бюлетина

БОЕЦ - хартиена бюлетина

Огромният протест пред парламента прерасна в „Гражданска панорама“, когато БОЕЦ и гражданите шествахме до сградата на БНТ и останахме до късно там, където Йордан Цонев от ДПС трябваше да участва в „Панорама“. В крайна сметка обаче Данчо Ментата не се престраши да извърви 200-те метра от дома си до сградата на БНТ и се включи в „Панорама“ чрез видео връзка. БОЕЦ и гражданите обаче го поздравихме под прозорците на жилището му – отново повтаряме: на 200 метра от сградата на БНТ, за да окажем натиск срещу готвените промени в Изборния кодекс. Ментата не се престраши да излезе пред гражданите!

БОЕЦ - хартиена бюлетина - БНТ

БОЕЦ заявяваме готовност да реагираме през следващите седмици на всеки опит промените в Изборния кодекс да бъдат гласувани на второ четене. Ще очакваме знак от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ кога мафията планира гласуването да се случи. Призоваваме всички граждани, които вчера се събрахме на площада, да го направим отново, когато ГЕРБ-ДПС-БСП решат да гласуват скандалните поправки окончателно в пленарна зала. Няма да позволим мафията да опорочи изборния процес и да си осигури мнозинство в следващ парламент!

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA