КопринковГейт: БОЕЦ влязохме в кметството на район „Изгрев“

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

КопринковГейт продължава! Докато на днешните консултации преди връчване на мандат за съставяне на правителство при президента Румен Радев, Копринков седеше на масата за разговори, БОЕЦ продължаваме да вървим по стъпките на сделката на продажба на държавен имот, покровителствана и извършена под натиска на Николай Копринков – секретар по вътрешните политики на настоящия държавен глава.

КопринковГейт – грабеж и корупция за милиони. (документи)

БОЕЦ получихме сигнал, че с подписа на Областния управител на София Митко Михайлов е продаден държавен парцел в най-скъпият софийски квартал „Изгрев” за 308 000 лв., като по наша оценка имота струва над 2 000 000 лв. Сайтът BIRD.BG анализира и потвърди нереалната продажна цена.

Николай Копринков

Николай Копринков

След това разкрихме как имотът от сделката се намира на метри от луксозния комплекс на Домусчиев, в който живее Владислав Горанов.

КопринковГейт: Имотът от сделката се намира на метри от луксозния комплекс на Домусчиев, в който живее Владислав Горанов

Подадохме и сигнали по случая в МВР, както и представихме информацията на депутати в 48-мия Парламент, като трима от тях зададоха и въпроси по реда на парламентарния контрол по казуса.

КопринковГейт: Внесохме сигнал до МВР, а областният управител на София се скри!

Развитие по КопринковГейт – трима депутати задават въпроси за имотната далавера

Днес БОЕЦ отидохме в кметството на район „Изгрев“, където се намира имотът от сделката.

Кметът — д-р Делян Георгиев — потвърди позицията на БОЕЦ, че държавният имот е продаден от областния управител Митко Михайлов на в пъти занижена цена от 308 000 лв. Според кмета Георгиев, този и подобни имоти струват няколко милиона и тази продажба на държавен имот по подобна схема не е единствена!

От общинската власт са издадени част от документите, с които е продаден държавният имот; останахме с уговорката за среща и с главния архитект на „Изгрев“ — Горанов, който е издал становището за имота, но днес го нямаше.

Вижте какво каза Делян Георгиев:

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA